|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: RR Deda Mraz 2010
23.12.2010 8:51:44   
minavb
Drugari, ja cu stvarno da napravim zurku kad ovaj gremlin pocne normalno da jede, i to ce biti zurka za RR mame i decu, jer ste me vi gurale sve ovo vreme.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu SUPER MAMA)
Direktna veza do poruke: 926
23.12.2010 8:52:35   
mihi
Ne mogu mm sa telefona prebacivao slike. I jajedva čekam da upoznam tebe i Monikuuser posted image .

Direktna veza do poruke: 927
23.12.2010 8:56:53   
MERYEN
Lepo se provedite drugari!user posted image user posted image user posted image user posted image

Starajte se da imate Boga za prijatelja i nebojte se nista!

Direktna veza do poruke: 928
23.12.2010 8:59:31   
NadaR
Drugari , uzivajte i za nas koji smo daleko user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu MERYEN)
Direktna veza do poruke: 929
23.12.2010 9:01:29   
Jeca*
user posted image  hvalaaa

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 930
23.12.2010 9:05:08   
minavb
Jos veceras da okacite slike!

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 931
23.12.2010 9:10:22   
SUPER MAMA
Ako nema niko nista protiv ja bi da snimam.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 932
23.12.2010 9:12:16   
sneza24
Drugari lepo se provedite.user posted image
Ja se nadam da ćemo sledeće godine moći da vam se pridružimo.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 933
23.12.2010 9:17:27   
Didy
Da li neko od devojaka iz Novog Sada može da mi kaže dokle traje program i da li će deca imati tamo nešto da grickaju. Pitam zato što Stefan kad ide u vrtić, već u 20:30h spava. Ako ostanemo do 20h, zaspaće mi u autu do kuće sigurno i nastaviti odmah u svom krevetiću, znam ga. Samo da znam da li da mu ponesem nešto da večera ili gricne pre nego što krenemo nazad.
Jesam li komplikovana?user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 934
23.12.2010 9:20:00   
SUPER MAMA
Nisi komplikovana Didy i ja cu poneti veceru za Moniku jer je ona tempirana ko sat oko 19-19:30 vecera sta da radim nosicu ja.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 935
23.12.2010 9:22:59   
Jeca*
Draga, ja mislim da nema šanse u onoj atmosferi da nahvataš dete da večera...ali nek bude da gresim, videcemo user posted image  

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

Direktna veza do poruke: 936
23.12.2010 9:32:10   
lanajelena

IZVORNA PORUKA: New Mom

IZVORNA PORUKA: Pretty78

i ja cu mozda okasniti 10-15 minuta mm radi do 16h pa dok dodje kuci 16:40 dok ruca , pa se presvuce pa dok krenemo.....maya, sm, jmpm, maya da mi cuvate mesto pliiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzz blizu vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pih, ja reko'' da se druže zet i snaja, a ti tako... Neka, neka...user posted image

NM trazi drugog zeta vidis da te prija vec ignorise user posted image ...i meni rekla da ce me pokupiti a nije me ni spomenula u prvoj turi user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 937
23.12.2010 9:32:13   
SUPER MAMA
Sto se tice hrane do sada nije pravila problem, mislim nema veze ni guzva ni deca samo ona da je sita.user posted image user posted image user posted image Ali videcemo mozda se promeni.

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 938
23.12.2010 9:36:06   
Didy
Pa ja ne planiram tamo da ga hranim, ali recimo da mu ponesem malo mleko u tetra paku i neku kiflu ili neki suvi keks i da mu dam da jede dok se vozimo kući. Razmisliću još.
Pozdrav devojke, vidimo se.user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

Direktna veza do poruke: 939
23.12.2010 9:38:26   
Pretty78
IZVORNA PORUKA: lanajelena

IZVORNA PORUKA: New Mom

IZVORNA PORUKA: Pretty78

i ja cu mozda okasniti 10-15 minuta mm radi do 16h pa dok dodje kuci 16:40 dok ruca , pa se presvuce pa dok krenemo.....maya, sm, jmpm, maya da mi cuvate mesto pliiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzz blizu vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pih, ja reko'' da se druže zet i snaja, a ti tako... Neka, neka...user posted image

NM trazi drugog zeta vidis da te prija vec ignorise user posted image ...i meni rekla da ce me pokupiti a nije me ni spomenula u prvoj turi user posted image

kako bre nisam..................jesam ...vidis da ima 2 puta maya?? e pa jedno je trebalo da bude lanajelena.....

dakle ja sam prolupala zivota mi....jb me godina proizvodnje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 940
23.12.2010 10:21:42   
mejvis
Večeras se vidimo!!!!! Baš jedva čekam!user posted image  Mm radi do 17h ovde u Pančevu, dok dodje kući i dok krenemo biće 17.30h u najboljem slučaju tako da kasnimo sigurno!user posted image
Možda da ponesem hoklicu za svaki slučaj!?user posted image

Direktna veza do poruke: 941
23.12.2010 10:32:59   
Anoniman
Didy, mislim da traje do 19:30, nisam sigurna

(odgovor članu mejvis)
  Direktna veza do poruke: 942
23.12.2010 10:40:43   
NadaR
Pocastite nas slicicama veceras user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 943
23.12.2010 13:28:05   
gagins
Jeeeedvaaaaaaa cekam,gora sam od mog detetauser posted image !

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 944
23.12.2010 13:34:34   
lesica
I ja,i ja,i ja user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu gagins)
Direktna veza do poruke: 945
23.12.2010 14:03:03   
Nensi*
Moj brat i snaja ce doci malo kasnije,jel i oni ulaze na moj nick?

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 946
23.12.2010 14:56:12   
lanajelena
IZVORNA PORUKA: gagins

Jeeeedvaaaaaaa cekam,gora sam od mog detetauser posted image !

user posted image ...isti slucaj...ali mi je najjace sto sam ja mislila da Lana nema pojma da ide kod deda mraza,govorim sestri diskretno kako treba da spremimo sta cemo poneti TAMO,tek ona gdeuser posted image (nikad nije u toku) a Lana ce pa kod deda mraza sa foruma user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gagins)
Direktna veza do poruke: 947
23.12.2010 15:19:25   
Mishica 77
IZVORNA PORUKA: mejvis

Možda da ponesem hoklicu za svaki slučaj!?user posted image

Ovo je i meni palo na pamet. user posted image

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

(odgovor članu mejvis)
Direktna veza do poruke: 948
23.12.2010 15:27:44   
minna
Lepo se provedite!! user posted image
Meni je bas zao sto necemo doci ali kad nisam znala da li cemo biti u Beogradu...na kraju ispade da sam mogla da se prijavim, ali sta je tu je... bice prilike da se upoznamouser posted image
Cekamo slicice!

(odgovor članu Mishica 77)
Direktna veza do poruke: 949
23.12.2010 15:31:21   
Pretty78
  user posted image user posted image user posted image
joooooooooooooš 2 saaaaaaaaattttttttttttaaaaaaaaa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s. moji postovi u zadnje vreme nemaju veze sa zivotom......ne obracajte paznju user posted image

< Poruku je uredio Pretty78 -- 23.12.2010 15:33:43 >

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here