RE: RR Deda Mraz 2010 (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Druženja, događaji

Poruka

Didy -> RE: RR Deda Mraz 2010 (27.11.2010 1:09:20)

Možete li i nas da dodate na spisak? Stefan, 2 godine i njegova mama.[sm=smiley1.gif]
Čitala sam još dok se priča zahuktavala, ali nisam smela odmah da se prijavim jer smo planirali zimovanje, a nismo znali termin.
Sad priznajem da ne svraćam tako često na RR, ne znam na koju ću stranu pre, ali bih volela da se družimo (i upoznamo).

Anoniman -> RE: RR Deda Mraz 2010 (27.11.2010 1:09:27)

Dunja, potvrdjujem i ja. Dolazim sama da vas upoznam. Neka mi neko pusti na PP ili negde sta i gde da uplatim.

Nisam iscitala sve, pa ne znam da li nesto treba da donesem ili na neki drugi nacin da ucestvujem u organizaciji. Javite ako nesto treba.

MM me vodi na neki produzeni vikend pre toga (ne mogu da se setim kada [sm=zmeden.gif]) ali sigurno cu biti tu 23 jer 25 idem na BenTena, a dolaze i ledeni i cetvororuki [sm=smiley36.gif] a to ne smem da propustim

Anoniman -> RE: RR Deda Mraz 2010 (27.11.2010 1:11:20)

Ja imam kameru, ali se nisam nesto proslavila kao snimatelj. Mogu da je ponesem ako se slazete

dunja RR -> RE: RR Deda Mraz 2010 (27.11.2010 1:15:42)

IZVORNA PORUKA: MaliMis

Dunja, potvrdjujem i ja. Dolazim sama da vas upoznam. Neka mi neko pusti na PP ili negde sta i gde da uplatim.

Nisam iscitala sve, pa ne znam da li nesto treba da donesem ili na neki drugi nacin da ucestvujem u organizaciji. Javite ako nesto treba.

MM me vodi na neki produzeni vikend pre toga (ne mogu da se set_im kada [sm=zmeden.gif]) ali sigurno cu biti tu 23 jer 25 idem na BenTena, a dolaze i ledeni i cetvororuki [sm=smiley36.gif] a to ne smem da propustim

Draga, uplaćuju samo mame za dečicu ranije, a mi stariji ćemo tamo na licu mesta plaćati kaficu, sokiće šta već ko šta bude hteo, tako da za nas matore [sm=smiley1.gif] ne treba ništa unapred.

Bitno mi je da znam broj ljudi za spisak koji šaljem u nedelju igraonici, tako da će te Mayče dodati, jupi!!!!

dunja RR -> RE: RR Deda Mraz 2010 (27.11.2010 1:17:02)

Ja imam kameru, ali se nisam nesto proslavila kao snimatelj. Mogu da je ponesem ako se slazete

Može, super, nisam još sigurna da li Anči dolazi, ali što da ne......
Ana dođiiiiii i ti [sm=smiley31.gif]

dunja RR -> RE: RR Deda Mraz 2010 (27.11.2010 1:18:27)

IZVORNA PORUKA: Didy

Možete li i nas da dodate na spisak? Stefan, 2 godine i njegova mama.[sm=smiley1.gif]
Čitala sam još dok se priča zahuktavala, ali nisam smela odmah da se prijavim jer smo planirali zimovanje, a nismo znali termin.
Sad priznajem da ne svraćam tako često na RR, ne znam na koju ću stranu pre, ali bih volela da se družimo (i upoznamo).

Didy za koji beše grad, da Mayče zna?

Anoniman -> RE: RR Deda Mraz 2010 (27.11.2010 1:48:28)

Treba će mi pomoć oko prevoza sokova sledeće nedelje. Jeca RR se ponudila, ali u slučaju da ne može, zbog posla, da li neko može da pomogne?

Dunja ja imam kola, zavisi kada si to planirala mogu da ti pomognem. Radim do 17 i idem na sport, ali sigurno nesto mozemo da se dogovorimo. A posto smo u komsiluku, na proslavu mozes i samnom [sm=smiley1.gif]

dunja RR -> RE: RR Deda Mraz 2010 (27.11.2010 1:55:25)

Treba će mi pomoć oko prevoza sokova sledeće nedelje. Jeca RR se ponudila, ali u slučaju da ne može, zbog posla, da li neko može da pomogne?

Dunja ja imam kola, zavisi kada si to planirala mogu da ti pomognem. Radim do 17 i idem na sport, ali sigurno nesto mozemo da se dogovorimo. A posto smo u komsiluku, na proslavu mozes i samnom [sm=smiley1.gif]

Hej draga, na proslavu idemo onda zajedno komšinice [sm=smiley1.gif]

Ja bih isto volela da može posle podne, ali su mi rekli da mora pre podne. Lilly T mi je rekla da će najverovatnije moći u utorak prepodne, pa javljam ako nam se nešto izjalovi a mislim da neće....Mišu hvala tebi i svima koji su se ponudili, nekako ćemo prevesti; javljam sve novosti ovde [sm=smiley31.gif]

gagins -> RE: RR Deda Mraz 2010 (27.11.2010 8:10:28)

hoce i moja drugarica,ako jos moze(posecuje RR cesto,ali se nije registrovala).
Aleksandar(1 godina) i Rada,ako ne moze,nema veze[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Didy -> RE: RR Deda Mraz 2010 (27.11.2010 9:06:32)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Didy za koji beše grad, da Mayče zna?

Novi Sad

Rivana -> RE: RR Deda Mraz 2010 (27.11.2010 10:52:04)

Zvanično za Beograd:

datum: 23.12.
vreme: 18-20h
mesto: EXTREME KIDS
NOVAC: 150 dinara po detetu

Znaci definitivno je ovaj datum? Evo da potvrdim za nsa da dolazimo!

Spisak otvoren do nedelje uveče, molim da mi Beograđanke potvrde, više neće biti izmena. Posle nedelje uveče ne postoji mogućnost da nekoga dodamo, spisak šaljem igraonici.

dunja RR -> RE: RR Deda Mraz 2010 (27.11.2010 10:56:40)

Zvanično za Beograd:

Spisak otvoren do nedelje uveče, molim da mi Beograđanke potvrde, više neće biti izmena. Posle nedelje uveče ne postoji mogućnost da nekoga dodamo, spisak šaljem igraonici.

Zvanično

OK [sm=smiley1.gif]

Rivana -> RE: RR Deda Mraz 2010 (27.11.2010 11:04:33)

Zvanično za Beograd:

Zvanično

OK [sm=smiley1.gif]

E dobro [sm=smiley1.gif]

dunja RR -> RE: RR Deda Mraz 2010 (27.11.2010 11:06:05)

Rivana, igraonica ti je iznad Extreme gym-a u koji nisi htela da nam dođeš [sm=smiley36.gif]

sada imam priliku da te izgrdim [sm=smiley36.gif]

Rivana -> RE: RR Deda Mraz 2010 (27.11.2010 11:10:53)

Rivana, igraonica ti je iznad Extreme gym-a u koji nisi htela da nam dođeš [sm=smiley36.gif]

sada imam priliku da te izgrdim [sm=smiley36.gif]

hahahahaha [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], jaooooooooooo[sm=smiley9.gif] htela sam stvarno, ali Luka bio bolestan nije da se vadim ali celo leto bio kilav.
Sad se stidim [sm=smiley9.gif][sm=smiley9.gif][sm=smiley9.gif]

Maya21 -> RE: RR Deda Mraz 2010 (27.11.2010 11:31:28)

gagins, nensi27, na spisku su i decica koju ste dodale, samo nismo sigurne da li ce biti igracaka za svu decu, mi cemo se potruditi da ih obezbedimo za sve [sm=smiley1.gif]

dunja RR -> RE: RR Deda Mraz 2010 (27.11.2010 11:42:41)

IZVORNA PORUKA: Maya21

gagins, nensi27, na spisku su i decica koju ste dodale, samo nismo sigurne da li ce biti igracaka za svu decu, mi cemo se potruditi da ih obezbedimo za sve [sm=smiley1.gif]

baš tako kako je maya rekla, ali ni u Aksi više nemaju dovoljno igračaka jer se dosta devojaka prijavilo u poslednja 4 dana, zato smo i molili da se ranije prijavite....mnogi sada prave paketiće ne samo mi, igračke se razgrabe....a dani su potrebni da se dođe do ljudi u Aksi koji to rade...

gagins -> RE: RR Deda Mraz 2010 (27.11.2010 13:33:53)

baš tako kako je maya rekla, ali ni u Aksi više nemaju dovoljno igračaka jer se dosta devojaka prijavilo u poslednja 4 dana, zato smo i molili da se ranije prijavite....mnogi sada prave paketiće ne samo mi, igračke se razgrabe....a dani su potrebni da se dođe do ljudi u Aksi koji to rade...

nema problema drage organizatorke[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image],rekoh ja jos ranije da mi je mnogo vaznija ta carolija oko NG i deda mraz

lesica -> RE: RR Deda Mraz 2010 (27.11.2010 13:45:03)

Posaljite mi pp sa brojem racuna na koji da uplatim parice.

Maya21 -> RE: RR Deda Mraz 2010 (27.11.2010 13:47:46)

lesice imas pp [sm=smiley1.gif]

Nensi* -> RE: RR Deda Mraz 2010 (27.11.2010 13:51:59)

A jel su cene paketica za njih onda iste kao i za nas ako ne budu istog sadrzaja?

dunja RR -> RE: RR Deda Mraz 2010 (27.11.2010 13:58:57)

IZVORNA PORUKA: nensi27

A jel su cene paketica za njih onda iste kao i za nas ako ne budu istog sadrzaja?

Mi smo rekli da ćemo se potruditi da obezbedimo ISTE paketiće za sve koji su se do sada prijavili, već sam nekoliko puta povećavala broj prijavljenih ljudi kod Akse, mislim da za to više nema mogućnosti.

nisam baš razumela ovo pitanje oko cene, cena je ista za sve.

Nensi* -> RE: RR Deda Mraz 2010 (27.11.2010 14:01:24)

Pa pitam da li je ista cena ako ce dobiti manje u paketicu? Ali dobro,ako je ista,ok,pitam samo zbog uplacivanja...

dunja RR -> RE: RR Deda Mraz 2010 (27.11.2010 14:03:15)

IZVORNA PORUKA: nensi27

Pa pitam da li je ista cena ako ce dobiti manje u paketicu? Ali dobro,ako je ista,ok,pitam samo zbog uplacivanja...

WOW I MEDU Ringeraja poklanja, to ne plaća niko.

cena se odnosi za paketić koji Maya sprema, tu se ne mešam

Nensi* -> RE: RR Deda Mraz 2010 (27.11.2010 14:03:59)

Ok,ok [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>