dunja RR -> RE: RR Deda Mraz 2010 (25.11.2010 16:24:08)
|
Cena igraonice: 150 dinara po detetu, mi matori smo u kafiću EXTREME KIDS 28.12. (potvrdiću sutra, još nije zvanično ali su mi rekli da je ovaj datum najverovatniji) od 19-21h biće Deda Mraz koji će našoj deci podeliti paketiće, biće Novogodišnji šou sa Dorom, Izijem, Duškom Dugouškom itd, biće predstava, pa ko šta voli, klinci će dobiti slatkiše od igraonice. Proslava će biti zatvorenog tipa, bićemo mi i još jedna grupa, ali samo ko je prijavljen, tako da se van toga neće moći ući. Preko Bubine mame - BubaMiro hvalaaaaaaa i hvaaaaala mami, divna je[sm=smiley31.gif], dobijamo sokove za paketiće a za slatkiše i ostalo sutra dobijam informaciju. Ringeraja će darovati Medu i WOW igračku u paketiću. Sa novim informacijama se javljam sutra (žao mi je što ovoliko odugovlačim sa igraonicom, ali nije do mene). Za igraonicu u BG spisak šaljem u nedelju, posle ne možemo dodavati i oduzimati, uplate kod Maje na račun, ok? Mayo molim te dodaj info za cenu za paketić ili sačekaj sutra, dok budemo znali info za slatkiše. Treba će mi pomoć oko prevoza sokova sledeće nedelje. Jeca RR se ponudila, ali u slučaju da ne može, zbog posla, da li neko može da pomogne?
|
|
|
|