Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kad se dete boji mraka 23.7.2017 20:59:54
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ni mi nemamo taj problem. Uhvate ga nekad periodi da nece bez svetla, ali u suštini se ne boji mraka.
|
|
RE: Kad se dete boji mraka 23.7.2017 21:46:50
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
A uvek kazem kako se.ne bojite mraka kad se napolju zaigrate onda ih ne mozes uterati u kucu mrak im ne smeta!
|
|
|
|
RE: Kad se dete boji mraka 23.7.2017 21:54:27
|
|
|
|
dddaca
|
Nismo jos stigli do te faze. Sta ce biti, videcemo
|
|
|
|
RE: Kad se dete boji mraka 23.7.2017 22:49:53
|
|
|
|
emicaa
|
Kod nas je sad bolje po pvom pitanju,nekad joj moram i preko dana praviti mrak u sobi da gleda zvijezde na plafonu,zatvori se u sobu i lezi na krevetu.
|
|
RE: Kad se dete boji mraka 23.7.2017 23:18:42
|
|
|
|
veselicaa
|
A i S sada uzmu telefon i skoro svako vece izadju u dvoriste da prave ''strasne'' snimke
|
|
|
|
RE: Kad se dete boji mraka 24.7.2017 15:00:50
|
|
|
|
dddaca
|
E to sa zvezdama je super ideja. Ranije mi je to palo na pamet, super sto si me podsetila
|
|
|
|
RE: Kad se dete boji mraka 24.7.2017 15:29:44
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Kod nas je sad bolje po pvom pitanju,nekad joj moram i preko dana praviti mrak u sobi da gleda zvijezde na plafonu,zatvori se u sobu i lezi na krevetu. Ma mi smo imali citav plafon od zvezda, a i onu mkornjuacu sto svetle zvezde iz nje...al nije to od pomoci. ne boje se one kad spavaju u mraku , vec ako treba ici iz prostorije u drugu prostoriju u kojoj je mrak.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?