Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kad se dete boji mraka 23.7.2017 20:59:54
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ni mi nemamo taj problem. Uhvate ga nekad periodi da nece bez svetla, ali u suštini se ne boji mraka.
|
|
RE: Kad se dete boji mraka 23.7.2017 21:46:50
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
A uvek kazem kako se.ne bojite mraka kad se napolju zaigrate onda ih ne mozes uterati u kucu mrak im ne smeta!
|
|
|
|
RE: Kad se dete boji mraka 23.7.2017 21:54:27
|
|
|
|
dddaca
|
Nismo jos stigli do te faze. Sta ce biti, videcemo
|
|
|
|
RE: Kad se dete boji mraka 23.7.2017 22:49:53
|
|
|
|
emicaa
|
Kod nas je sad bolje po pvom pitanju,nekad joj moram i preko dana praviti mrak u sobi da gleda zvijezde na plafonu,zatvori se u sobu i lezi na krevetu.
|
|
RE: Kad se dete boji mraka 23.7.2017 23:18:42
|
|
|
|
veselicaa
|
A i S sada uzmu telefon i skoro svako vece izadju u dvoriste da prave ''strasne'' snimke
|
|
|
|
RE: Kad se dete boji mraka 24.7.2017 15:00:50
|
|
|
|
dddaca
|
E to sa zvezdama je super ideja. Ranije mi je to palo na pamet, super sto si me podsetila
|
|
|
|
RE: Kad se dete boji mraka 24.7.2017 15:29:44
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Kod nas je sad bolje po pvom pitanju,nekad joj moram i preko dana praviti mrak u sobi da gleda zvijezde na plafonu,zatvori se u sobu i lezi na krevetu. Ma mi smo imali citav plafon od zvezda, a i onu mkornjuacu sto svetle zvezde iz nje...al nije to od pomoci. ne boje se one kad spavaju u mraku , vec ako treba ici iz prostorije u drugu prostoriju u kojoj je mrak.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKEPesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?