RE: Uspavljivanje fenom (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Novorođenče, beba

Poruka

Anoniman -> RE: Uspavljivanje fenom (7.9.2011 12:43:42)

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image] ja za ovo tek sad čujem! Pa neka, bar ću biti pametnija sledeći put... [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Anoniman -> RE: Uspavljivanje fenom (15.9.2011 13:07:38)

moram da priznam da smo mi par puta uspavali dete fenom, kad nista drugo nije pomagalo i jako me je sramota zbog toga.
jeste li sigurne da je to potpuno neskodljivo?

Ana RR -> RE: Uspavljivanje fenom (15.9.2011 13:08:46)

Nem razloga da škodi. Ja mu pustim sa youtube snimljeni zvuk fena.

Anoniman -> RE: Uspavljivanje fenom (15.9.2011 13:40:12)

HA! koancno mogu muzu da prezentujem uverljivo objasnjenje sto moram da spavam uz upaljen tv/komp/masinu ... poslednjih pet godina ne mogu da zaspim kad nesto od ovoga ne radi.  i to ako ventilator na kompu ne radi najbolje ... ju radosti!! a kakvo ce mi tek dete biti???

Bebilina -> RE: Uspavljivanje fenom (6.11.2011 0:01:27)

Nismo ga koristili za uspavljivanje, ali jesmo kod oblacenja posle kupanja. I palilo je :)
Steta sto smo tako i jedan fen pokvarili. Ova ideja sa snimljenim zvukom mi se dopada jer nema rizika da jadni fen crkne :)
Inace sam videla u prodaji "muziku iz stomaka" tj razlicite oblike bele buke, malo prijatnije i za roditeljsko uho od zvuka fena :) Istovremeno je bela buka za bebu i "sound machine" za odrasle.

bratzz -> RE: Uspavljivanje fenom (6.11.2011 0:05:39)

Bebilina dobrodosala[sm=bravo.gif] Nadam seda ce ti prijati nase drustvo.[sm=smiley1.gif]

jabudic -> RE: Uspavljivanje fenom (6.11.2011 12:47:14)

Imam ja komsiju koji ne moze bez fena, i na posao ga nosi. Kad god prodjes pored njegovih vrata cujes zujanje. Po citavu noc im je ukljucen, a i veci dio dana. Mislim da nisu bas cisti [sm=smiley1.gif] Moja 3 su pokvarili, a svojih... Ne vjerujem da stizu da broje [sm=smiley36.gif]

Mariya -> RE: Uspavljivanje fenom (7.11.2011 19:08:05)

Super što je neko oživeo ovu temu, da nije, živela bi u blaženom neznanju, a moja Lucika bi se i dalje derala kao luda[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Nisam mogla da verujem ali juče smo isprobali i ne mogu i dalje da poverujem, ali ovo stvarno deluje!! kod nas nije problem ni kupanje ni spavanje, već oblačenje... Nakon kupanja, kad sam počela da je oblačim, uključili smo fen i posle  10ak sekundi zujanja fena ona se umiri i mogu da joj radim bilo šta, i da joj navučem bodi preko glave i da joj vežem kapicu što nisam mogla, a ona mirna kao bubica!!

Brana -> RE: Uspavljivanje fenom (7.11.2011 22:30:07)

Мi smo Lakija uspavljivali fenom kada je imao grcice,i to je trajalo 2 nedelje,dok fen nije crkao,e onda smo kupili nov i od tada ga vise nismo uspavljivali sa fenom[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image],nego smo mu pustali sum vodopada na youtubu neko vreme,a kasnije smo ga uspavljivali iskljucivo uz muziku i to traje i dan danas.[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Bebilina -> RE: Uspavljivanje fenom (7.11.2011 23:48:12)

IZVORNA PORUKA: bratzz

Bebilina dobrodosala[sm=bravo.gif] Nadam seda ce ti prijati nase drustvo.[sm=smiley1.gif]

Hvala bratzz! Dobro vas nasla ;) Nadam se lepom druzenju :)

kliklik -> RE: Uspavljivanje fenom (8.11.2011 14:41:04)

Mi i dalje koristimo fen kad krene u sred noci da se budi, i jos uvek deluje, nego je problem sto je sad i na nas poceo da deluje, kako ga ukljucimo prispava nam se.

mamicak -> RE: Uspavljivanje fenom (2.12.2011 16:30:39)

izgleda se svaka beba smiri uz monotone zvuke. Moju bebu smiri masina za ves, za sudove, usisivac i preko dana obicno zaspe uz jedno od gore navedenog. Inace navece mi zaspe uz pesmice i pricice mene i mog muza (snimljeno) hihi i sama zaspe bez nas:)

ishler -> RE: Uspavljivanje fenom (13.1.2012 12:29:44)

Mi smo sinoc kada je izbijao prvi zubic koristili fen i usisivac za uspavljivanje,jer je drugo nije moglo smiriti[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Blagoslovena -> RE: Uspavljivanje fenom (21.1.2012 15:55:51)

E moja glavna rijec u posljednji 2,5 mjeseca je ZIVIO FEN!

Drugarice su dodavale i usisivac, a ja govorila kada prodje 40 dana i njega cu slaviti[sm=smiley36.gif]
Moji blizanci obozavaju te zvukove i kao drogirani spavaju uz njih, kada bi ih iskljucila, oni bi se budili, ako nisu dobro ucvrstili san...
jednostavno obozavaju te zvukove tzv. bijele buke....
Nasli smo i frekvenciju na tv, pa to je kada su u dnevnoj sobi....posto sam sama sa njima danju, hvala kucanskim aparatima, jer uz njih spavaju...smjesno je samo sto sve mame kada crkne fen, narezu cd....tako smo i mm i ja...narezali cd sa zvukom fena na sat vremena i mi znamo spavati uz to....

Sve u svemu, istina je da bebe te zvukove obozavaju i da se smire uz njih....bar u mom iskustvu[sm=bravo.gif]

PoisonEve -> RE: Uspavljivanje fenom (18.2.2012 11:16:39)

Ja uzela da usisam dok je u kolicima mirna. I ostavim upaljen da napisem nesto na RR, a smizla zapala[sm=smiley36.gif]

mama Jo -> RE: Uspavljivanje fenom (6.9.2017 23:43:56)

Mi smo do god.dana aigurno koristili fen... na yutube smo nasli neki snimak video od 8h samo zvuk fena 😂 to nam je spasiko zivote 😁

Sarav -> RE: Uspavljivanje fenom (6.9.2017 23:51:58)

Kod mojih to nije palilo, probala sam da puštam belu buku sa YT i dete samo još više ishisteriše, pa sam batalila.

krin 40 -> RE: Uspavljivanje fenom (7.9.2017 8:05:10)

Još malo pa će izmisliti i stoj na šakama pored krevetca

MamaNecaVo -> RE: Uspavljivanje fenom (30.9.2017 10:24:01)

Moj bebac i dan danas spava sa zvukom fena.
Navikao se i umiruje ga (12meseci ima inace).Naravno,pustim 5minuta i gasim.
Na yt ima snimak,samo ga skinete i prespavate celu noc cak i kada su grcici tu,naravno uz kombinaciju sa Torminalisom.[sm=smiley36.gif]

degu -> RE: Uspavljivanje fenom (30.9.2017 11:14:50)

Mi vec 9 meseci koristimo fen, radi kukavac nekad po celu noc kad je bas haos, a ti zvuci sa youtube mi nisu bili bas kao original. Dajte mi linkove sko ima neki bas dobar [sm=smiley36.gif]

MamaNecaVo -> RE: Uspavljivanje fenom (30.9.2017 11:18:18)

https://www.youtube.com/watch?v=LveCbhC12h4
skines u telefon i mirna si. [sm=smiley36.gif]

degu -> RE: Uspavljivanje fenom (30.9.2017 11:21:51)

E hvala [sm=smiley36.gif]

MamaNecaVo -> RE: Uspavljivanje fenom (30.9.2017 11:26:31)

Nema na cemu :)
Bitno da oni nama lepo spavaju i slatke snove sanjaju.[sm=smiley36.gif]

choopa choops -> RE: Uspavljivanje fenom (30.9.2017 12:01:10)

Ja sam isto ovo radila ponekad, čak sam sa I i skinula na telefon te zvukove, ali otkad sam pročitala da ta bijela buka nije dobra za mentalno zdravlje djeteta, odmah sam prestala. Šta znam...

MamaNecaVo -> RE: Uspavljivanje fenom (30.9.2017 22:38:36)

Bilo je prica o tome,ali nije istina. :)

Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>