marijanica79
|
Prvi put se oglasavam na forumu vezanom za decu. Stvarno zelim da podelim sam majkama radost a i da dam savet jer sam vec ludela od problema koje je moja beba imala sa kozom. POSLUSAJTE ME !!!! Od treceg pa do sedmog meseca moja beba se konstantno cesala, u pocetku su to bili pecati na karakteristicni mestima za ekcem, kad je presvlacim sva se izgrebe nokticima po stomacicu, butinicama, ispod kolena uzas!!! Kako da kazes malom detetu da se ne cese, a po vraticu je napravila prave rane, tu joj je stalno bilo dostupno. Svasta su mi govorili da probam, mazala Linolu, Pantenol, acidi borici,..... pila je specijalno HA mleko jer su mi rekli da verovatno reaguje na protein iz kravljeg mleka. Svaki deo tela sam joj mazala necim drugim. Nocu nije bilo spavanja jer sam joj drzala rukice da se ne cese, a ona je jadnica plakala i nervirala se jer ju je jako svrbelo. Sva je bila crvena kad je skinem, plakala sam svaki put kad je presvlacim. Odavno znam za dr Visnjica (cuvenog autora kreme Vipslogal i Vipjuderm) znam ljude kojima je pomogao da izlece psorijazu ( znate sigurno koji je to uzas), medjutim, nije mi palo na pamet da bebu vodim kod njega, bila sam sumnjicava prema privatnicima kada su bebe u pitanju, ono kao, sigurno nemaju mnogo iskustva sa njima, najbolje u DZ. Vasingtona. Malo sutra!!! Na kraju sam je odvela, covek je pogledao i kaze: "Ovo uopste nije ekcem kao sto svi kazu, ovo je oblik psorijaze" Znaci: mozda i nekima od vas dete nema uopste ekcem. Rekao mi je bukvalno, za dve nedelje ti garantujem izlecenje!!!! MOLIM!! Dao mi je Vipjuderm kremu (mazanje dva puta, to je kao neki melem, moze i da se jede, znaci, bezbedno), rekao da kupim u apoteci Pikovit vitaminski sirup, omega 3 masne kiseline za bebe (jer je u pitanju pad imuniteta), tri vrste caja (kamilica, nana i majcina dusica), golice (seme bundeve SVEZE samleveno). VEC POSLE 4 DANA JE PRESTALA DA SE CESE I KOZA JE BELA!!!!!! Prvi put od kada se rodila je nezna na dodir, i spavamo normalno. Bas me briga ako ovo neko dozivljava kao reklamu, deca su nam u pitanju i moramo se pomoci. Zivot mi se promenio bre! Na kontroli je rekao da terapija traje 20 dana pa 10 dana pauze sa vitaminskim isrupom, pa ponovo sve i tako tri meseca da bi izlecenje bilo trajno, znaci da se ne vraca. Bitno: Paradajz nikako da jede i pazljivo sa mahunarkama. Ukucajte na netu dr Visnjic i sve cete videti. Neka nam pozivi!!!
|