Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko tata učestvuje u odrastanju deteta? 16.10.2016 16:42:23
|
|
|
|
World
|
Ma ok, nisam ja to mislila na tebe, nego generalno, za tvog muza .. I problem sa zenama je upravo taj sto su nam nekako genetski ugradili taj osjecaj da je to sve nasa duznost, a muskarci 'pomazu', pa nikako da dodjemo sebi valjda. A ta prica da ni ti (ne ti, nego neka zena ) ne pomazes njemu u cijepanju drva i ostalo mi ne pije vode nikako jer prvo, drva se cijepaju jednom godisnje, a i ako je po potrebi ne cijepa ih vala svaki dan, a drugo, vidim gomilu zena koje sasvim regularno i cijepaju i slazu. Bjezte, necu vise da pisem ovako nadrndana, svasta cu napisati!
|
|
RE: Koliko tata učestvuje u odrastanju deteta? 16.10.2016 17:26:33
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa znam slucajeve i ove suprotne, da se slobodno moze pitati koliko mama ucestvuje u odrastanju deteta, a ne koliko pomaze. Imam jedan slucaj u ulici, gde mama radi 24 h /7 a muz oko dece, ona nema zivaca ona nista ne zna sama, ni po decu u vrtic nije sposobna otici sama, ali je sposobna da stvori novac..o da i to kako!
|
|
|
|
RE: Koliko tata učestvuje u odrastanju deteta? 16.10.2016 17:32:09
|
|
|
|
milicicak
|
Sad citam ove poslednje postove pa sam se zamislila... Ja nikad ne bih rekla (a ni pomislila) da mm pomaze oko mini bube, on u svemu ravnopravno ucestvuje. Ali bukvalno u svemu. Tako je od kad se rodila. Zajedno smo bili budni kad nije spavala, na smenu dezuramo nocu kad ima temperaturu. Iskreno, ne bih ni razmisljala o drugom detetu da nije tako
|
|
|
|
RE: Koliko tata učestvuje u odrastanju deteta? 16.10.2016 18:00:40
|
|
|
|
choopa choops
|
Daco evo KLIK MM je par puta meni "nabacio" kako neki njegovi prijatelji to ne rade, a onda mu je dato do znanja da sam se ja udala za njega, a ne za njih i da ako ne želi da učestvuje u svemu, ne mora nikako što se mene tiče. Ja tako onda djecu mogu podizat i sama, a partnera za sex (jer ti muzevi nizasta drugo ne služe-ako i za to) hvala dragom Bogu ima koliko hoces Ja ne zelim da budem niciji sluga, isto kao sto ne tjeram nikoga da bude moj. Sve na ravne cas_ti
< Poruku je uredio lesica RR -- 16.10.2016 19:27:25 >
|
|
RE: Koliko tata učestvuje u odrastanju deteta? 16.10.2016 18:59:32
|
|
|
|
mila83
|
IZVORNA PORUKA: World Ma ok, nisam ja to mislila na tebe, nego generalno, za tvog muza .. I problem sa zenama je upravo taj sto su nam nekako genetski ugradili taj osjecaj da je to sve nasa duznost, a muskarci 'pomazu', pa nikako da dodjemo sebi valjda. A ta prica da ni ti (ne ti, nego neka zena ) ne pomazes njemu u cijepanju drva i ostalo mi ne pije vode nikako jer prvo, drva se cijepaju jednom godisnje, a i ako je po potrebi ne cijepa ih vala svaki dan, a drugo, vidim gomilu zena koje sasvim regularno i cijepaju i slazu. Bjezte, necu vise da pisem ovako nadrndana, svasta cu napisati! Ma world znam da nisi mislila na mene i slazem se u svemu i ovaj put sto si napisala samo u trenutku nisam razmisljala kada sma napisala da mi mm pomaze...madato cesto svi tako kazemo. I slazem se sa Milicicak, od pocetka je tako , da je tata tu za sve, i zato i imam sa njim troje dece
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Koliko tata učestvuje u odrastanju deteta? 16.10.2016 19:11:24
|
|
|
|
marketing RR
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops IZVORNA PORUKA: World Opet tate POMAZU i POMAZU! Jesu li to i njihova djeca ili samo vasa pa pomazu? Dajte ima li ijedna mama da se javi da kaze kako ona pomaze tati oko djece i u kucnim poslovima? Jezim se vise na to pomaganje stvarno, kao da su komsije pa eto, ako su raspolozeni onda ce uskociti i nesto odraditi i zato su sjajni i bajni! Nisam cula da je igdje ijedan muskarac ikad rekao ili napisao ''moja zena je sjajna, bas sve radi oko djece i kuva i cisti, bas mi puno pomaze''..hm... Carice! Znate svi sigurno se ovih dana vrtio na FB onaj tekst tate koji upravo to i kaže, kao nemam ja šta da pomažem, to su naša zajednička djeca. E sve bi bilo super da nije među komentarima(žena) bilo nekih tipa: "Ovo je pisala žena..:", "Da, ne pomažem ni ja njemu da zida...", "Kako da ne ovo je izmišljeno..." I tako dalje. Žena je ženi vuk. Misliš OVAJ KLIK Našao je on i na RR mesto pre nekih 5 dana
|
|
|
|
RE: Koliko tata učestvuje u odrastanju deteta? 16.10.2016 19:14:25
|
|
|
|
choopa choops
|
Taj, taj!
|
|
RE: Koliko tata učestvuje u odrastanju deteta? 3.3.2019 10:06:40
|
|
|
|
Sanidej
|
Pa koliko i mama..
|
|
|
|
RE: Koliko tata učestvuje u odrastanju deteta? 11.12.2019 22:04:46
|
|
|
|
Slavkic
|
Nas je posvećen 100%
|
|
|
|
RE: Koliko tata učestvuje u odrastanju deteta? 11.12.2019 22:09:18
|
|
|
|
mama Jo
|
Tako i treba
|
|
RE: Koliko tata učestvuje u odrastanju deteta? 11.12.2019 22:12:05
|
|
|
|
drenovka
|
mnogo manje nego ja...nazalost
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaPodrška partnera kao ključ uspeha u VTO Uspeh vantelesne oplodnje često zavisi od mnogo faktora, a jedan od ključnih je i emocionalna podrška partnera. U nastav...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Одређивање пола.
пеперутка16
Колико је поуздано одређивање пола ултразвуком? Ваше искуство је: