Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko tata učestvuje u odrastanju deteta? 16.10.2016 16:42:23
|
|
|
|
World
|
Ma ok, nisam ja to mislila na tebe, nego generalno, za tvog muza .. I problem sa zenama je upravo taj sto su nam nekako genetski ugradili taj osjecaj da je to sve nasa duznost, a muskarci 'pomazu', pa nikako da dodjemo sebi valjda. A ta prica da ni ti (ne ti, nego neka zena ) ne pomazes njemu u cijepanju drva i ostalo mi ne pije vode nikako jer prvo, drva se cijepaju jednom godisnje, a i ako je po potrebi ne cijepa ih vala svaki dan, a drugo, vidim gomilu zena koje sasvim regularno i cijepaju i slazu. Bjezte, necu vise da pisem ovako nadrndana, svasta cu napisati!
|
|
RE: Koliko tata učestvuje u odrastanju deteta? 16.10.2016 17:26:33
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa znam slucajeve i ove suprotne, da se slobodno moze pitati koliko mama ucestvuje u odrastanju deteta, a ne koliko pomaze. Imam jedan slucaj u ulici, gde mama radi 24 h /7 a muz oko dece, ona nema zivaca ona nista ne zna sama, ni po decu u vrtic nije sposobna otici sama, ali je sposobna da stvori novac..o da i to kako!
|
|
|
|
RE: Koliko tata učestvuje u odrastanju deteta? 16.10.2016 17:32:09
|
|
|
|
milicicak
|
Sad citam ove poslednje postove pa sam se zamislila... Ja nikad ne bih rekla (a ni pomislila) da mm pomaze oko mini bube, on u svemu ravnopravno ucestvuje. Ali bukvalno u svemu. Tako je od kad se rodila. Zajedno smo bili budni kad nije spavala, na smenu dezuramo nocu kad ima temperaturu. Iskreno, ne bih ni razmisljala o drugom detetu da nije tako
|
|
|
|
RE: Koliko tata učestvuje u odrastanju deteta? 16.10.2016 18:00:40
|
|
|
|
choopa choops
|
Daco evo KLIK MM je par puta meni "nabacio" kako neki njegovi prijatelji to ne rade, a onda mu je dato do znanja da sam se ja udala za njega, a ne za njih i da ako ne želi da učestvuje u svemu, ne mora nikako što se mene tiče. Ja tako onda djecu mogu podizat i sama, a partnera za sex (jer ti muzevi nizasta drugo ne služe-ako i za to) hvala dragom Bogu ima koliko hoces Ja ne zelim da budem niciji sluga, isto kao sto ne tjeram nikoga da bude moj. Sve na ravne cas_ti
< Poruku je uredio lesica RR -- 16.10.2016 19:27:25 >
|
|
RE: Koliko tata učestvuje u odrastanju deteta? 16.10.2016 18:59:32
|
|
|
|
mila83
|
IZVORNA PORUKA: World Ma ok, nisam ja to mislila na tebe, nego generalno, za tvog muza .. I problem sa zenama je upravo taj sto su nam nekako genetski ugradili taj osjecaj da je to sve nasa duznost, a muskarci 'pomazu', pa nikako da dodjemo sebi valjda. A ta prica da ni ti (ne ti, nego neka zena ) ne pomazes njemu u cijepanju drva i ostalo mi ne pije vode nikako jer prvo, drva se cijepaju jednom godisnje, a i ako je po potrebi ne cijepa ih vala svaki dan, a drugo, vidim gomilu zena koje sasvim regularno i cijepaju i slazu. Bjezte, necu vise da pisem ovako nadrndana, svasta cu napisati! Ma world znam da nisi mislila na mene i slazem se u svemu i ovaj put sto si napisala samo u trenutku nisam razmisljala kada sma napisala da mi mm pomaze...madato cesto svi tako kazemo. I slazem se sa Milicicak, od pocetka je tako , da je tata tu za sve, i zato i imam sa njim troje dece
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Koliko tata učestvuje u odrastanju deteta? 16.10.2016 19:11:24
|
|
|
|
marketing RR
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops IZVORNA PORUKA: World Opet tate POMAZU i POMAZU! Jesu li to i njihova djeca ili samo vasa pa pomazu? Dajte ima li ijedna mama da se javi da kaze kako ona pomaze tati oko djece i u kucnim poslovima? Jezim se vise na to pomaganje stvarno, kao da su komsije pa eto, ako su raspolozeni onda ce uskociti i nesto odraditi i zato su sjajni i bajni! Nisam cula da je igdje ijedan muskarac ikad rekao ili napisao ''moja zena je sjajna, bas sve radi oko djece i kuva i cisti, bas mi puno pomaze''..hm... Carice! Znate svi sigurno se ovih dana vrtio na FB onaj tekst tate koji upravo to i kaže, kao nemam ja šta da pomažem, to su naša zajednička djeca. E sve bi bilo super da nije među komentarima(žena) bilo nekih tipa: "Ovo je pisala žena..:", "Da, ne pomažem ni ja njemu da zida...", "Kako da ne ovo je izmišljeno..." I tako dalje. Žena je ženi vuk. Misliš OVAJ KLIK Našao je on i na RR mesto pre nekih 5 dana
|
|
|
|
RE: Koliko tata učestvuje u odrastanju deteta? 16.10.2016 19:14:25
|
|
|
|
choopa choops
|
Taj, taj!
|
|
RE: Koliko tata učestvuje u odrastanju deteta? 3.3.2019 10:06:40
|
|
|
|
Sanidej
|
Pa koliko i mama..
|
|
|
|
RE: Koliko tata učestvuje u odrastanju deteta? 11.12.2019 22:04:46
|
|
|
|
Slavkic
|
Nas je posvećen 100%
|
|
|
|
RE: Koliko tata učestvuje u odrastanju deteta? 11.12.2019 22:09:18
|
|
|
|
mama Jo
|
Tako i treba
|
|
RE: Koliko tata učestvuje u odrastanju deteta? 11.12.2019 22:12:05
|
|
|
|
drenovka
|
mnogo manje nego ja...nazalost
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?