Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 29.8.2015 23:49:36
|
|
|
|
superm
|
Dajem deci Gumediće, ukusni su i sami ih rado traže. Uzela sam one sa C vitaminom. Postoje i one sa dodatkom D vitamina i kalcijumom. Kada krene škola, razmišljam o tome da dajem neko vreme probiotik.
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 30.8.2015 0:19:38
|
|
|
|
Klarita
|
Mila, smes slobodno. Neki doktori ga preporucuju i od 9m, tako da nedelja dve do tri pre, nije prerano Dobro me podseti inace, imam i ja od nagradne igre kad mi je n bio beba, mogu i njemu da pocnem da dajem. Superm, cula sam negde reklamu za gumedice, ne znam drugo nista (nisi me ni pitala za misljenje, samo si komentarisem ) a, mozes da si ukljucis probiotik...ja s vremena na vreme ukljucim deci...tipa pred more, na moru, pred put i svaki put kad cujem da se pojavio stomacni virus
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 30.8.2015 0:26:26
|
|
|
|
superm
|
Hvala ti, draga Klarita! Baš si mi nedostajala!
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 30.8.2015 9:55:38
|
|
|
|
branki*
|
i ja da zahvalim klari na odgovoru,eto sad znam
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 30.8.2015 18:36:34
|
|
|
|
cockic
|
sad sam gledala za taj centrum malo mi je to pakovanje za njih dvoje,ima abc junior natural wealth 100 tableta jeste skup,ali u apotekama sa popustom moze da se nadje za 1500din.trenutno dajem ceri opet tonsilotren za krajnike,pa sad taman da ubacimo nesto od vitamina.mada sanastol mi je nabolji.mozda cu njega ili ovaj abc junior. a probiotike im dajem cesto,pogotovo sad preko leta kako su vladali stomacni.evo dacu i veceras sad sam nasla neki medicobiotik dosta je jeftiji od ostalih kosta oko 250din u jeftinoj apoteci koju imam u naselju imaju ga sve apoteka mozda malo skuplji.ima 10 kapsula.ima dodatak d3.koriste ga deca ispod tri godine.ja ga kupila pred more kao da se nadje i ispostavilo se da je dobar.samo nije reklamiran pa mu cena jos nije visoka.nekad im dam ovaj medicobiotik nekad prolife pastile da grickaju.
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 30.8.2015 18:46:17
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: superm Dajem deci Gumediće, ukusni su i sami ih rado traže. Uzela sam one sa C vitaminom. Postoje i one sa dodatkom D vitamina i kalcijumom. Superm kako ti se cine,meni S dosadi da joj kupim?
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 31.8.2015 8:22:35
|
|
|
|
cockic
|
meni treba nesto sto je isplativo za njih dvoje,i kad treba po 3 bombone dnevno pakovanje bi nam trajalo 10 dana.a ja bi ipak da nam nesto duze traje.i tih gumedica ima vise vrtsta zeleni,zuti i plavi.ja vec gledala ali mi je skupo da mi traje 10 dana.a oni bi mi se i predozirali sa tim bombonama jer inace vole gumene trazili bi svaki cas ma sanastol sa gvozdjem je nabolji.
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 1.9.2015 0:58:57
|
|
|
|
Azra_
|
Cockic, Sanostol i Centrum koštaju skoro isto i meni za jedno dete isto traju. Centrum ima 30 tableta, daje se jedna dnevno(za uzrast mog deteta). Generalno, mislim da su kvalitetni i jedan i drugi.
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 1.9.2015 21:48:58
|
|
|
|
cockic
|
Bila danas do apoteke i narucila abc junior od natural wealth ovaj je oko 1550 din 100 tableta jedna dnevno sin,a cera pola.a centrum je oko 780din. Azra upravu si sanastol sa gvozdjem nam je trajao oko 20 dana,mislim da je cera prosle zime pila 5ml,a sin 10ml.tako da ako je i ona za dozu od 10ml brzo bi popili bocicu.ali svakako posle ovog abc mozda uzmem sanastol ili centrum.cele zime im nesto dajem,jedino od aprila do septembra nista od dodatnih vitamina.preko leta probiotike povremeno i to je to. mada njoj dajem i tonsilotren za krajnike on kao jaca i imuni sistem.
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 1.9.2015 23:29:15
|
|
|
|
Azra_
|
Kad biram vitamine u obliku tabletica, uvek sam za natural wealth ili centrum! Ako neko zna za kvalitetnije, neka piše!
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 5.9.2015 23:00:27
|
|
|
|
mila83
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Mila, smes slobodno. Neki doktori ga preporucuju i od 9m, tako da nedelja dve do tri pre, nije prerano Dobro me podseti inace, imam i ja od nagradne igre kad mi je n bio beba, mogu i njemu da pocnem da dajem. Superm, cula sam negde reklamu za gumedice, ne znam drugo nista (nisi me ni pitala za misljenje, samo si komentarisem ) a, mozes da si ukljucis probiotik...ja s vremena na vreme ukljucim deci...tipa pred more, na moru, pred put i svaki put kad cujem da se pojavio stomacni virus Hvala KLarita na odgovoru
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 5.9.2015 23:27:24
|
|
|
|
Tiziana
|
Imunotrofina je odlicna.jeste skuplja,ali se isplati.samo treba voditi racuna da se daje kako je preporuceno,a ne bilo kad tokom dana i u duzini koju preporucuju i zaista ima efekta.
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 21.9.2015 15:25:50
|
|
|
|
Jeca.V
|
Devojke u kojim apotekama ima imunoglukan sirupa i koja mu je cena? Kakva su vam iskustva sa njim?
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 21.9.2015 16:07:54
|
|
|
|
Rosita
|
Ja sam nedavno pisala na ovoj temi da ne verujem u jacanje imuniteta malog deteta previse, no tu sam mislila na imunoglobuline i neke bioloske pokazatelje- neprecizno se izrazavam, imuni sistem koji je nerazvijen kad su mali. Ali protiv vitamina nemam nista. Pocela sam prvi put da dajem D iste, konkretno Pikovit sirup.
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 21.9.2015 16:47:59
|
|
|
|
Jeca.V
|
Ja generalno ne verujem u te preparate i sirupe.I mi grickamo marsovce, ali vidim da svi po netu nesto jvale ovaj imunoglukan pa reko ajde da probamo jer sam ocajna i od vrtica i virusa itd.
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 21.9.2015 18:49:59
|
|
|
|
choopa choops
|
Cini mi se da je cijena za Imunoglukan oko 18€
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 22.9.2015 10:07:19
|
|
|
|
Zemunka85
|
Nama npr Imunotrofina nije nista pomogla. Pili smo je zbog treceg krajnika sto ej i njena primarna funkcija ...
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 22.9.2015 11:09:12
|
|
|
|
cockic
|
Nama je ostalo da probamo imunotrofinu zbog krajnika ova dva.jer njoj sve na njih ide.mada sad smo još na tonsilotrenu pa neću mešati.možda joj trofinu uzmem u novembru.imamo sad natura wealth abc za imunitet.kad ovo popiju uzeću imunotrofinu,ali samo ceri sin nema problem sa krajnicima.njemu cu nesto drugo za imunitet.a sa tonsilotrenom sam zadovoljna.nego i njega ne moze da pije stalno.evo sad završava tu drugu turu i onda pauza.sem kad je crveno grlo.
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 22.9.2015 15:48:11
|
|
|
|
Rosita
|
D je dizao imunitet i homeopatskim lekovima. On je od januara do juna imao mnogo laringitisa i mislim da njemu homeopatija pomaze. Ali to su kuglice koje se dobijaju nakon pregleda. Mislim da vredi za decu koja se cesto razboljevaju u tom respiratornom domenu.
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 26.9.2015 13:22:08
|
|
|
|
World
|
Da li je neko davao Immuno G i kakva su iskustva? Proizvodjac je immunopharma, mislim da se proizvodi negdje u Sloveniji od nekih gljiva?
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 26.9.2015 16:09:10
|
|
|
|
Jeca.V
|
Ja ipak na kraju uzeh imunotrofinu.Presudilo je to sto ga nasa lokalna apotekarka daje svojoj devojcici i neverovatno im je pomogao.A rekose mi da je imunoglukan vise namenjen deci koja su sklona alergijama.Javljam rezultate!
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 8.10.2015 12:53:59
|
|
|
|
Rosita
|
Zene, ne znam gde da pitam pa cu ovde, je l imate neku preporuku za dobar kompleks vitamina i minerala za odrasle? Ima toliko toga na trzistu. Pitam za sebe jer imam prilicno redukovatu ishranu. Pijem oligovit trenutno, ali bi mi znacilo iskustvo i preporuka. Vucem neku prehladu vec 8 dana, verovatno mi je opao imunitet,
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 8.10.2015 13:13:08
|
|
|
|
cockic
|
Rosita pa oligovit ti je ok.ja sam pila i duovit za žene i on mi je ok.kažem za žene jer ima i za muškarce. A sto se tice abc junior što sam uzela sin ga pije,ali ceri ukus smeta pa se gadi kad joj ga dam.tako da ću njoj uzeti nešto drugo možda neki sirup.
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 8.10.2015 13:20:05
|
|
|
|
Rosita
|
E cockic, ok je sastav, a i cena, nego uskoro zavrsavam pa razmisljam da li opet to ili nesto drugo. Zato pitam. Hvala! Jos, D pije pikovit. Koliko sme to da se pije bez pauze, nista ne pise?
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 8.10.2015 13:28:38
|
|
|
|
cockic
|
Pa verujem da moze tri meseca bez pauze kao i sve ostalo za imunitet za decu.kažu da je tri meseca minimum da bi imalo efekta na imunitet.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?