Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 8.6.2009 13:25:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Ali ja ProbioKid Immuno ni ne dajem za imunitet (iako jeste i za to namenjen), meni su rekli da je on dobar za crevnu floru, i uvek su mi savetovali da ga dajem kada je Luka imao proliv.
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 8.6.2009 13:30:19
|
|
|
|
Maya21
|
Da Tasho, meni to moja pedijatrica prepise za Makija kad pije antibiotike. A to obavezno pijemo na moru i par dana pre polaska
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 8.6.2009 13:34:36
|
|
|
|
Anoniman
|
I ja mom dajem pred more, jer prve godine kada smo otišli na more, on je mukica imao proliv sve vreme.
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 8.6.2009 13:38:02
|
|
|
|
MAMINJA
|
Nama su ga davali za imunitet! Ja se držim ovog preparata, na bazi cinka, pije se dva meseca a onda se naprav pauza od dva meseca i tako u krug do 4. god kada je dete već dovoljno jako da nastavi bez dodatnih preparata uz normalnu ishranu ! Ja se nadam da će biti tako, za sada jeste!
< Poruku je uredio MAMINJA -- 8.6.2009 13:40:02 >
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 14.9.2009 13:56:20
|
|
|
|
Anoniman
|
ja pravim djeci sama preparat za jačanje imuniteta i mogu reći, da kucnem da ne ureknem, ne pamtim kad su mi bili i prehlađeni cvekla mrkva naranča limun kivi(kad ga ima) po nekad kašiku meda uvalim u to sve to izmiksam i piju sok
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 14.9.2009 13:58:07
|
|
|
|
mamanp
|
hm...moji sve to hoce ako lici i mirise na cips ili kakve druge grickalice, u suprotnom nema sanse.
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 14.9.2009 14:02:19
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Vučko.ba. ovaj sok za imunitet svaki dan pripremas ili odjedan put spremis i dajes.Yanimame dali to kuvas ili sveye sve dajes i dali moye da stoji u friyideru i da se nepokvari
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 14.9.2009 14:02:28
|
|
|
|
Anoniman
|
pa MamaNp jel stvarno misliš da ja njih pitam šta hoće...naročito Meri ona ništa ne bi najradije ...ali mora
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 14.9.2009 14:04:02
|
|
|
|
Anoniman
|
obično svaki dan svježe, vrlo rijetko ostavim za sutra dan u frižideru , jer c vitamin haj da kažem ispari ako se ne popije odmah. ne kuham ništa, samo stavim više naranče da im zamaskiram cveklu
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 14.9.2009 14:04:49
|
|
|
|
mamanp
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. pa MamaNp jel stvarno misliš da ja njih pitam šta hoće...naročito Meri ona ništa ne bi najradije ...ali mora Zapusi nos i guta
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 14.9.2009 14:06:29
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Hvala Vučko
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 14.9.2009 14:07:32
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: mamanp IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. pa MamaNp jel stvarno misliš da ja njih pitam šta hoće...naročito Meri ona ništa ne bi najradije ...ali mora Zapusi nos i guta nema joj igrica, crtanih, nema vani i da vidiš kako plače i pije zla vještica majka nema na čemu Super majko
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 14.9.2009 14:08:00
|
|
|
|
mamanp
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. ja pravim djeci sama preparat za jačanje imuniteta i mogu reći, da kucnem da ne ureknem, ne pamtim kad su mi bili i prehlađeni cvekla mrkva naranča limun kivi(kad ga ima) po nekad kašiku meda uvalim u to sve to izmiksam i piju sok Moram ovo probat, em je zdravije, em jeftinije (bankrotiracu od njihovog imuniteta)
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 14.9.2009 14:09:28
|
|
|
|
mamanp
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. IZVORNA PORUKA: mamanp IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. pa MamaNp jel stvarno misliš da ja njih pitam šta hoće...naročito Meri ona ništa ne bi najradije ...ali mora Zapusi nos i guta nema joj igrica, crtanih, nema vani i da vidiš kako plače i pije zla vještica majka nema na čemu Super majko Kakva si ti majka??????????
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 14.9.2009 14:09:43
|
|
|
|
Anoniman
|
samo da napomenem da mi je ovo rekao ljekar da dajem ...mislim nisam ja izmislila
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 14.9.2009 14:11:12
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: mamanp Kakva si ti majka?????????? NIKAKVA ... ZLA e nasmija me s ovim bankrotom
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 14.9.2009 14:12:08
|
|
|
|
sephora
|
probala sam da deci dajem ProBio Kid Immuno i nije loš, samo što posle određenog vremena malo stvrdne stolicu (bar je to slučaj kod nas), ali sam probala i fantastičan je, za decu iznad 3 godine, sirup EchinAid, proizvodi ga italijanska firma Essi. jedna kašika dnevno i može da se kombinuje sa drugim dodacima u ishrani npr. vitaminima,...ekstra je!!!
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 14.9.2009 14:13:22
|
|
|
|
mamanp
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. IZVORNA PORUKA: mamanp Kakva si ti majka?????????? NIKAKVA ... ZLA e nasmija me s ovim bankrotom Pa pola plate dajem za njihove sirupe i biljne preparate... Jedva cekam malo da odrastu da se malo odmorim od lekara i lekari od mene.
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 14.9.2009 14:18:09
|
|
|
|
Anoniman
|
probaj draga moja MamaNp s ovim vjeruj mi da mi je Meri zadnji put Bogu hvala imala temperaturu prije godinu dana (da ne ureknem ne dao mi Bog)...znači meni je pomoglo
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 14.9.2009 14:20:48
|
|
|
|
mamanp
|
Sigurno hocu.
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 14.9.2009 14:22:42
|
|
|
|
mihi
|
Najbolje je po meni davati sezonsko voće i povrće sok ili presno, sve ovo drugo je pitanje organizma kako će da odreaguje (neko + neko ne). Ja sam starijem sinu daval IMunal kapi po savetu lekara jer ima Herpes simplex ša ga je to mučilo dok je bio manji, i super je odreagovao nije mu se pojavio nekoliko godina a ranije je stalno kad god se vrazboli izađre i on na ustima.
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 15.9.2009 13:07:03
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: mihi Najbolje je po meni davati sezonsko voće i povrće sok ili presno, sve ovo drugo je pitanje organizma kako će da odreaguje (neko + neko ne). naravno Mihi slažem se u potpunosti
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 18.9.2009 8:03:46
|
|
|
|
Anoniman
|
samo što se pohvalih neki dan kako mi nisu godinu dana bili bolesni, sinoć nos kod oboje, hvala Bogu nema temperature, ali Meri se tako zakašlje kao da će se ugušiti, razlog valjda se sline slijevaju, cijelu noć se budila bukvalno na svakih 20 minuta Dino je dosta dobro, samo slini, al vidjećemo i gdje sad da prebacim ovo
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 18.9.2009 8:06:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Nećeš ti više ići na godišnji, posle se vratiš, i ništa više ne znaš gde da pišeš. Otvori temu, ebote!
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 18.9.2009 8:07:05
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?