Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vigantol / AD3 kapi 26.10.2010 19:41:30
|
|
|
|
anajid
|
Joj boze sta se radi od nas roditelja,pa mi cemo se sluditi do kraja,ja vise ne znam kome da verujem!Uzas!
|
|
|
|
RE: Vigantol / AD3 kapi 26.10.2010 19:43:05
|
|
|
|
Nensi*
|
Ne znam ni ja,svi pricaju razlicito,svako ima neku svoju teoriju...
|
|
RE: Vigantol / AD3 kapi 26.10.2010 19:53:03
|
|
|
|
minnica
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 Meni je dr rekla da mu dajem 5 kapi,koristimo vodene AD3 kapi,tako su i mojoj snaji rekli... i nama su isto rekli 5 kapi vodene ad3.
|
|
|
|
RE: Vigantol / AD3 kapi 27.10.2010 18:03:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Nama su rekli 2-3 kapi vodenih AD. Ja jedno veče dam 2, jedno veče 3, pošto ne znam kako drugačije da protumačim to 2-3.
|
|
|
|
RE: Vigantol / AD3 kapi 27.10.2010 20:01:01
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
ja kapnem 3 u kasicu pa porucka
|
|
|
|
RE: Vigantol / AD3 kapi 27.10.2010 21:43:30
|
|
|
|
goda
|
Ja koristim plivine d3 i dajem 3 kapi,al su gorke neznam kako može da popije,ja probala i grozne su. Vigantol je bio gotovo bezukusan,a ovo je baš gorko.
|
|
|
|
RE: Vigantol / AD3 kapi 29.10.2010 14:05:39
|
|
|
|
IVA 11
|
Mi dajemo AD3 kapi, proizvodjac "Krka", 3 kapi svaku noc pred spavanje.
|
|
|
|
RE: Vigantol / AD3 kapi 29.10.2010 15:48:05
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: goda Ja koristim plivine d3 i dajem 3 kapi,al su gorke neznam kako može da popije,ja probala i grozne su. Vigantol je bio gotovo bezukusan,a ovo je baš gorko. Meni Matija u pocetku nije htio, ali sad se vec navikao A inace rekla mi pedica na zadnjoj kontroli da mu dajem 2 kapi , a ja mu dajem 3. Jer mi je tako govorila kad mi je L bila mala Ne znam zasto on treba manje?
|
|
RE: Vigantol / AD3 kapi 29.10.2010 15:49:38
|
|
|
|
dakana
|
A ko je proizvodjac tih vodenih AD kapi koje koristite?
|
|
|
|
RE: Vigantol / AD3 kapi 29.10.2010 17:53:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Moje su TG farm, Loznica.
|
|
|
|
RE: Vigantol / AD3 kapi 29.10.2010 18:06:07
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: Tash Moje su TG farm, Loznica. I moje!
|
|
RE: Vigantol / AD3 kapi 29.10.2010 22:20:28
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Snelle IZVORNA PORUKA: Tash Moje su TG farm, Loznica. I moje! i moje,druge nisu ni mogle da se nadju
|
|
|
|
RE: Vigantol / AD3 kapi 30.10.2010 0:31:19
|
|
|
|
Nensi*
|
I moje
|
|
RE: Vigantol / AD3 kapi 4.11.2010 8:45:30
|
|
|
|
Dejanaaa
|
Mi smo uvek dobijali recept za vigantol,ali nismo ih nalazili u apoteci.Ona prica oko pipete,pa su povukli.Sad smo dobili TG-Farm,svaki dan povecam za jednu kap.Prvi dan smo popili jednu,drugi dan dve i tako do petog dana pet kapi i sad smo nastavili sa pet...
|
|
|
|
RE: Vigantol / AD3 kapi 4.11.2010 9:22:19
|
|
|
|
Nensi*
|
Mi smo u ponedeljak vodili Vuka na kontrolu i opet sam je pitala koliko kapi da mu dajem,kaze 5...
|
|
RE: Vigantol / AD3 kapi 4.11.2010 10:00:35
|
|
|
|
Podrum Š.
|
IZVORNA PORUKA: ribizla IZVORNA PORUKA: Snelle IZVORNA PORUKA: Tash Moje su TG farm, Loznica. I moje! i moje,druge nisu ni mogle da se nadju Same here ... Rea bez problema licne sve 3 kapi (tu količinu nam dr rekla) .
|
|
RE: Vigantol / AD3 kapi 4.11.2010 17:42:29
|
|
|
|
briseljancica
|
da li neko daje uljani rastvor vitamina d, ali samo d?
|
|
|
|
RE: Vigantol / AD3 kapi 4.11.2010 18:18:33
|
|
|
|
Irena79
|
ja koristim ove iz Loznice, ne znam da li su gorke il ne, ali ja uvek nakapam par kapi mog mleka u kasicicu pa 3 kapi AD kapi i onda joj dam posle kupanja a pre dojenja, ako bljucne da kapi ostanu u stomacicu:) ona je uvek posle kupanja gladna kao vuk tako da porucka i samo cokce uopste se ne buni:)
|
|
|
|
RE: Vigantol / AD3 kapi 4.11.2010 18:49:35
|
|
|
|
dakana
|
Ja dajem uljane AD kapi, tako savetuju kod nas u savetovalistu. Pise ogromnim slovima umesto Vigantola davati 1-2 uljane AD kapi. A vidim da svi dajete vodene pa sam bas zbunjena .
|
|
|
|
RE: Vigantol / AD3 kapi 4.11.2010 18:51:59
|
|
|
|
Trudnicica83
|
IZVORNA PORUKA: briseljancica da li neko daje uljani rastvor vitamina d, ali samo d? Uljani rastvor se ne preporucuje bebama mladjim od godinu dana, vec samo vodeni.
|
|
RE: Vigantol / AD3 kapi 4.11.2010 18:56:12
|
|
|
|
Trudnicica83
|
IZVORNA PORUKA: minnica IZVORNA PORUKA: nensi27 Meni je dr rekla da mu dajem 5 kapi,koristimo vodene AD3 kapi,tako su i mojoj snaji rekli... i nama su isto rekli 5 kapi vodene ad3. Meni je dr isto rekla 3 kapi, kao sto ne sme da joj fali vitamin d zbog rahitisa, tako isto ne sme ni vise, jer moze doci do okostavanja kostiju i zglobova, sto je veoma stetno. Zato me cudi da su vam dali da pijete 5 kapi? I to mi je receno po 3 kapi od pocetka do godine dana.
|
|
RE: Vigantol / AD3 kapi 4.11.2010 19:52:56
|
|
|
|
briseljancica
|
to je zbog moguce aspiracije zbog koje dolazi do upale pluca, kako nam je dr objasnio, ali se bolje resorbuje uljani rastvor. ni u jednoj apoteci nisam nasla samo vit d, uvek je u kombinaciji sa vit a, a dr nam je rekao da koristimo samo te? IZVORNA PORUKA: Trudnicica83 IZVORNA PORUKA: briseljancica da li neko daje uljani rastvor vitamina d, ali samo d? Uljani rastvor se ne preporucuje bebama mladjim od godinu dana, vec samo vodeni.
|
|
|
|
RE: Vigantol / AD3 kapi 4.11.2010 21:10:58
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: Trudnicica83 IZVORNA PORUKA: minnica IZVORNA PORUKA: nensi27 Meni je dr rekla da mu dajem 5 kapi,koristimo vodene AD3 kapi,tako su i mojoj snaji rekli... i nama su isto rekli 5 kapi vodene ad3. Meni je dr isto rekla 3 kapi, kao sto ne sme da joj fali vitamin d zbog rahitisa, tako isto ne sme ni vise, jer moze doci do okostavanja kostiju i zglobova, sto je veoma stetno. Zato me cudi da su vam dali da pijete 5 kapi? I to mi je receno po 3 kapi od pocetka do godine dana. Pa ja ne znam vise,svako prica drugacije...
|
|
RE: Vigantol / AD3 kapi 4.11.2010 21:34:03
|
|
|
|
marince1
|
A meni rekli uljane ad kapi
|
|
RE: Vigantol / AD3 kapi 4.11.2010 23:18:31
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: briseljancica to je zbog moguce aspiracije zbog koje dolazi do upale pluca, kako nam je dr objasnio, ali se bolje resorbuje uljani rastvor. ni u jednoj apoteci nisam nasla samo vit d, uvek je u kombinaciji sa vit a, a dr nam je rekao da koristimo samo te? IZVORNA PORUKA: Trudnicica83 IZVORNA PORUKA: briseljancica da li neko daje uljani rastvor vitamina d, ali samo d? Uljani rastvor se ne preporucuje bebama mladjim od godinu dana, vec samo vodeni. Ja dajem samo vitamin D (Plivit D3 od Plive), ali ne znam da li su to uljane ili vodene?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Anketa
Andreja ili Milica?bebaaAndreja (
52%)
Milica (
48%)
Ukupan broj glasova: 63Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!