|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zumba
25.9.2010 18:45:53   
liliana
Jao, koji sam ja moron!!!!!!!user posted image
Kad sam pročitala naslov teme-čudila sam se zašto bi neko pisao o onoj zumbi kojom se buši papir!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 26
25.9.2010 18:46:58   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: liliana

Kad sam pročitala naslov teme-čudila sam se zašto bi neko pisao o onoj zumbi kojom se buši papir!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to sam i ja prvo pomislilauser posted image

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 27
25.9.2010 18:47:16   
liliana
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 28
25.9.2010 20:06:18   
marince1
IZVORNA PORUKA: liliana

I ja user posted image
Bas se mislim ''daj da vidim sta toliko pisu o toj spravici'' user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 29
5.10.2010 23:09:34   
violet sky
Devojke,

Zumba Fitness je brendiran program i mogu ga voditi iskljucivo LICENCIRANI instruktori.
Ne mislim i ne tvrdim da je instruktor u Kragujevcu los, ali ne postoji licencirani instruktor iz KG.

Licenciranje ne govori o tome da li je instuktor dobar ili ne, ali govori o tome da li se instruktor potrudio da ode na edukaciju kako bi dobio potrebne instrukcije, vezbe, korake i znao sta je zapravo formula i koncept Zumba Fitness-a. Instruktori Zumba Fitness-a moraju ispostovati neke norme i voditi treninge prema programui instrukcijama koje dobiju na edukaciji i lecenciranju.
U Beogradu se krajem novembra organizuje trening i licenciranje za Zumba Fitness instruktore, tako da je omoguceno da se svi instruktori koji zele drzati Zumba Fitness edukuju, registruju i dobiju licencu za drzanje istog.

Razlika je ista kao i u svemu ostalom... Nije isto kada kupite recimo brendiranu majcu u ovlascenoj prodavnici ili kod kineza. Jeste da ona kod kineza nije losa i jeftinija je, ali definitivno nije original :). (ovo je samo kao primer)

Spisak licenciranih instruktora se nalazi na:
http://search.zumba.com/instructors/international
izaberete Serbia u ponudjenim zemljama.
Za sada u Srbiji postoji u Novom Sadu, Rumi, Cacku i Beogradu.

Zumba je inace divan plesni aerobni cardio program koji za osnovu koristi korake latino plesova, kao sto su: salsa, cumbia, merengue, reggeaton, samba, flamenco, tango, brazilski axe, quebradita, calipso, bachata, belly dance i slicno. Takodje se u blazoj meri mogu dodati stilovi kao sto su rock'n'roll, hip hop, cha cha i slicno....

Pozdrav svima....

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 30
5.10.2010 23:26:02   
Alexis79
Meni je ovo gore napisano iskreno receno malo diskutabilno.

Prvi put cujem da neko mora da ima licencu za ovako nesto.
Ne kazem da niste u pravu ali..... se ne slazem sa ovim.

Pitam se da li od doktora trazite diplomu kad odete na pregled ?

Zena koja to vodi u Kg-u ima plesnu skolu vec 10 godina i clanovi te plesne skole su pokupili mnoge medalje i u zemlji i inostranstvu.Kao i ona dok se takmicarski bavila plesom.Tako da je verovatno edukovana.

Ono sto mi ovde bode oci je da je ovo vas prvi post i pretpostavljam da je rec o reklami ,mozda gresim ali me ovakve stvari mnoooogo nerviraju na forumima.

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu violet sky)
Direktna veza do poruke: 31
6.10.2010 2:53:39   
violet sky
Alexis79,

Razumem te u potpunosti. ALI - zbog cega onda neko naziva svoje casove ZUMBA? Zasto ga ne bi nazvala drugacije, recimo Plesni aerobic i slicno? Ukoliko se neko poziva na odrenjenu stvar i ime, onda je red da zna sta je to zaista...
Da li neko moze da napravi flasicu napunjenu zuto braon tekucinom i da je nazove COCA COLA?
Da li neko moze da otvori fast food i da ga nazove McDonalds?
U principu naravno da moze, ali to nije Coca Cola niti je McDonalds.

Ja ne sumnjam u tvoju instruktorku i zaista mi je drago da se devojka koja se bavi plesom vise od 10 godina odlucila da postane instruktor Zumbe. Zumba je zasticen brend i fitnes program osmisljen od strane kolumbijca po imenu Beto Perez (vise o njemu mozes procitati na zvanicnom web site-u www.zumba.com ili kucaj u google). Ukoliko neko zeli da nazove svoje casove Zumba - onda bi trebao da se zaista pridrzava toga sta je zapravo Zumba Fitness i da prodje kroz edukaciju. Zumba fitness nije isto sto i salsa, rumba, aerobic i slicno. Zumba nije ples, nego ozbiljan cardio fitness program na bazi latino americkih plesova.

Ovo nije reklama i ja ne reklamiram nikoga. Kao sto i sama vidis, samo sam ukazala na to da je Zumba Fitness brendiran program koji mogu voditi samo licencirani instruktori i upravo znajuci da su mnogi koji nisu ovlasceni instruktori poceli da je drze na razne nacine (sto dovodi do toga da to onda vise nije Zumba) sam zelela i da obavestim iste da ne moraju da putuju u inostranstvo kako bi uzeli licencu i postali zvanicni instruktori, nego to od sad mogu uraditi i u Srbiji (posto su do sada svi instruktori putovali u inostranstvo kako bi se licencirali).

Bas u ovoj temi sam videla da je neko spomenuo kako mu je dosta raznih instant pilates instruktora. Skoro svako moze da ode na par casova, uzme par DVD-ova, skine vezbe sa torrenta i youtube-a i pocne da drzi pilates. Ili Zumbu... ili sta vec.....
Uz duzno postovanje prema tvojoj instruktorki, da li smatras da je OK da neko na taj nacin drzi casove?

Kao sto rekoh, u potpunosti razumem tvoju sumnju, ali ako meni ne verujes, slobodno idi na zvanicni web site i videces i sama. Na strani About postoji hronoloski kako se sve razvijalo i kako je nastalo (na zalost, nema prevoda na nas jezik, sve je na engleskom). Takodje postoji odeljak vezan za instuktore i njihov trening.

Nadam se da sam ovim objasnila sve.

I naravno - nema ljutnje....

PS: hipoteticki - sta ce se desiti kada se u KG pojave oficijalni instruktori?

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 32
6.10.2010 2:55:29   
violet sky
Izvini i dodatak:
Pomenula si da je edukovana - JESTE, ali NE za ZUMBA FITNESS nego za plesove koje predaje u skoli...

Direktna veza do poruke: 33
7.10.2010 21:10:27   
Alexis79
Ko se ljuti samo komentarisem......

Ma sve ja razumem ali ne podrzavam i to je to.

Mnogo toga nije regulisano u ovoj zemlji pa mi licenca za neku rekreativnu aktivnost deluje kao totalni nonsens.

Izvini ali je tako

Direktna veza do poruke: 34
14.12.2010 23:21:40   
Alexis79
Ah da zaboravih moja instruktorka zumbe ima tu licencu i jedina je u Kragujevcu koja to ima.

Koliko je bitno ne znam ali me razbija sa vezbama i casovi su sve zanimljiviji

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 35
14.12.2010 23:27:15   
lanajelena
Meni je drugarica skinula sa neta,naucila sam korake...sad samo da pocnem zvanicno da vezbam user posted image

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 36
22.12.2010 21:17:02   
dunja RR
Evo i ja sam večeras probala, ukočila sam se user posted image

nisam vežbala 100 godina.....

bila na nekom besplatnom promotivnom času, majica mi je skroz mokra a i trenerka; još na kraju delili nagrade i ja srećnica dobila mesečni kartu za SPA centar user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 22.12.2010 21:18:03 >

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 37
22.12.2010 21:56:17   
Iwana87
user posted image dunja,ja sad trazim u skoplju,pa da nagovorim mm da me vodi i cuva dete za to vreme.bas mi se svidja.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 38
14.1.2011 17:26:33   
moja ciklama
devojke, ide neko_?

koje su lokacije u opticaju_?

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

(odgovor članu Iwana87)
Direktna veza do poruke: 39
18.2.2011 16:25:29   
lanajelena
Treci dan vezbam a nisam dobila upalu(sem gaca u dupe) super se osecam i stomak mi se malo uvukao user posted image

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 40
18.2.2011 16:27:40   
dunja RR

joj i ja bi trebala uskoro krenuti, dobila sam vaučer ali nikako da se nakanim user posted image

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 41
18.2.2011 16:29:31   
lanajelena
Ja imam kuci na cd-u pa skakucem,cak mi i Lana pravi drustvo sdamo da ona ne smrsa user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 42
3.3.2011 0:53:25   
Anoniman
Gde u NS ima Zumba i kolko para ?

(odgovor članu lanajelena)
  Direktna veza do poruke: 43
3.3.2011 0:58:32   
Alexis79
KLIK

Bubo evo ovde imas licencirane trenere i imas nekoliko u N.Sadu

< Poruku je uredio Alexis79 -- 3.3.2011 0:59:19 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 44
3.3.2011 0:59:52   
Alexis79
Uf nece ovako sad cu ddrugacije

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 45
3.3.2011 1:03:43   
Alexis79
Kad otvoris link ukucaj Serbia i  200 miles i idi  na  Find.

Izbacice sve licencirane instruktore ,a za N.sad bas imas dosta pa izaberi

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 46
3.3.2011 1:08:39   
Anoniman
Našla sam , Alex hvala ! Evo sad gledam gde mi je najbliže .

(odgovor članu Alexis79)
  Direktna veza do poruke: 47
3.3.2011 1:10:30   
Alexis79
Mozes i kod Marine Perazic user posted image

Izvini ako je volis ,ali ja je bas nesto ne gotivim

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 48
3.3.2011 1:16:02   
Anoniman
Ma jook , ja sam i pisala da ne bi kod nje . Nije da je ne volim , nego sam je gledala jednom na TV-u kako drži čas i bila mi je baš "mlaka" .

(odgovor članu Alexis79)
  Direktna veza do poruke: 49
3.3.2011 1:17:21   
Alexis79
Nadam se da ces naci neku koja ti odgovara

A ja sad odoh da spavam

Laku noc Bubouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here