Trcosava -> RE: Nespusten testis (retentio testis) (22.10.2015 21:05:16)
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Trcos, naš je doktor stava da se operiše do godine dana, kao da bi mu se što bolje očuvala funkcija. Ranije su doktori savjetovali da se čeka, kao da će se sam spustit, ali naš dr je stava da je to rijetko, te da je bolje što prije. U svakom slučaju nije strašno koliko kad te prvi put suoče sa dijagnozom. I ranije su to muškarci operisali, ali je roditeje (i dan danas) sramota da se priča o tome, pa kažu da im je dijete "operisalo bruh". [sm=zz_rolleyes.png] Obrati špažnju da nije možda šetajući testis, tj da ga nekad ima, nekad ne. Ne moraju kesice da budu velike, samo da pipaš kugle da tako objasnim [sm=smiley36.gif] Ako je tako, onda nije strašno i možda neće morat operisat. Držim fige da se sakrio od zime [sm=smiley36.gif] E pa ja danas baš krenula da pipam popodne i napipam dve kuglice. Nisu onako dole, nekako više sa strane, nije dole gde su i velikim ''dečacima'' Ali eto vidiš nisam imala pojma da je to to [sm=jezicek.gif] Jbg ja znam kako izgledaju na dodir velika jajca [sm=jezicek.gif] Šerpi, videla sam i tvoju situaciju sa Tomom. Boli mene paja da me sram, pa jbt ne pravim od muškog žensko. Isto sam da ako već mora što pre da se odradi. Sutra zovem da zakažem UZ.
|
|
|
|