Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nespusten testis (retentio testis) 19.9.2010 19:29:04
|
|
|
|
dunja RR
|
choopa choops, draga, ne znam ništa o tome, ali me rasplaka ženo, šaljem tebi i tvom malenom jeda veliki
|
|
|
|
RE: Nespusten testis (retentio testis) 19.9.2010 19:29:54
|
|
|
|
dunja RR
|
nama to izgleda strašno ali se nadam da je samo jedna rutinska operacija i da će sve biti u redu
|
|
|
|
RE: Nespusten testis (retentio testis) 19.9.2010 19:31:20
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR nama to izgleda strašno ali se nadam da je samo jedna rutinska operacija i da će sve biti u redu
|
|
RE: Nespusten testis (retentio testis) 19.9.2010 19:40:09
|
|
|
|
Trcosava
|
Mico, na žalost ni ja ne znam ništa o tome, samo sve mislim da je to fora kao i sa kožicom. Verujem da je rutinsko Bebe su mnooogooo žilavije nego što mi mislimo
|
|
RE: Nespusten testis (retentio testis) 19.9.2010 19:44:02
|
|
|
|
Podrum Š.
|
Draga Choopa Ne mogu ni da zamislim u kakvoj si situaciji. Baš mi je žao , jer znam kako mi mame reagujemo da zdravlje naše dece... Nemoj se brinuti. Moj bratanac je imao taj problem. Veoma je lako podneo anesteziju, i jako se brzo oporavio posle operacije. Jedno vreme je bilo bitno da se ne zaceni od plača i to je bilo sve. Ujedno su mu sredili i kožicu na piši, tako da je rešen bio i taj problem. Šta da ti kažem drži se i javljaj nam šta se dešava. Šaljemo vam puno
|
|
RE: Nespusten testis (retentio testis) 19.9.2010 19:44:53
|
|
|
|
Verus
|
chooopa, raspitaj se kod doktora u vezi pokusaja hormona pre operacije...dodatak FSH hormona moze da dovede do spontanog spustanja...naravno ako ne uspe onda se opet resava hirurski....Tretman hormonima obicno traje 2 nedelje... Ovo sam upravo nasla na interentu: tako da opet, ne pisem nesto sto znam iz licnog ili profesionalnog iskustva, ali vredi ih pitati.
|
|
|
|
RE: Nespusten testis (retentio testis) 19.9.2010 19:47:20
|
|
|
|
Verus
|
I da, kaze studija da je neplodnost veci problem kod bilateralnih nespustajnja; a posto je tvom malisi jedan tu gde treba da bude bice on ok
|
|
|
|
RE: Nespusten testis (retentio testis) 19.9.2010 20:07:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Choopa Od drugarice sin je skoro bio na operaciji,i oni su naravno bili u panici ali je sve bilo u najboljem redu i jako brzo je proslo,posle su pazili kako ga drze,tj da ga ne drze izmedju nogica i slicno ,to takodje brzo prodje.Samo hrabro i sve ce biti u redu
< Poruku je uredio ribizla -- 19.9.2010 20:08:15 >
|
|
|
|
RE: Nespusten testis (retentio testis) 20.9.2010 0:22:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Choopa A kada je konstatovano da mu se testis nije spustio? U porodilištu?
|
|
|
|
RE: Nespusten testis (retentio testis) 20.9.2010 19:34:01
|
|
|
|
choopa choops
|
Hvala vam Verus micka mozes mi nabacit link gdje si citala to za FSH? Tash ma rekla mi pedica tek na otpustu iz porodilista, onako pred svima i kao idemo dalje...Ja se šokirala, nisam stigla nista da je pitam od zbunjenosti Mislim za 3 dana koliko smo bili tamo, mogao je doci bar jedan pedijatar da mi to kaze
|
|
RE: Nespusten testis (retentio testis) 20.9.2010 23:53:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Možda niko nije primetio, nego tek pedijatrica koja je pregledala bebe za otpust!
|
|
|
|
RE: Nespusten testis (retentio testis) 21.9.2010 0:02:22
|
|
|
|
Mivica
|
IZVORNA PORUKA: Tash Možda niko nije primetio, nego tek pedijatrica koja je pregledala bebe za otpust! Strašno!!!
|
|
RE: Nespusten testis (retentio testis) 21.9.2010 0:03:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Ili su mislili da će se spustiti do otpusta... Ne znam, lupetam... pokušavam da shvatim zašto to inače ne bi rekli ranije...
|
|
|
|
RE: Nespusten testis (retentio testis) 21.9.2010 5:15:29
|
|
|
|
Verus
|
choopa nasla sam neke na engleskom; mogu probati i naci na nasem pa da ti oba stavim? Probacu da stignem veceras ako ne onda sutra..IZVORNA PORUKA: choopa choops Hvala vam Verus micka mozes mi nabacit link gdje si citala to za FSH? Tash ma rekla mi pedica tek na otpustu iz porodilista, onako pred svima i kao idemo dalje...Ja se šokirala, nisam stigla nista da je pitam od zbunjenosti Mislim za 3 dana koliko smo bili tamo, mogao je doci bar jedan pedijatar da mi to kaze
|
|
|
|
RE: Nespusten testis (retentio testis) 21.9.2010 5:19:57
|
|
|
|
mihi
|
Verus draga
< Poruku je uredio mihi -- 21.9.2010 5:21:11 >
|
|
|
|
RE: Nespusten testis (retentio testis) 21.9.2010 22:55:53
|
|
|
|
choopa choops
|
Verus, ma moze i na engleskom naravno. Hvala ti Tasho nemam pojma zasto mi nisu rekli ranije. A da se vidi, vidi se i iz aviona. Kao da ima kliker na preponi. Kao bruh izgleda. I da su mislili da ce se spustiti, red bi bio da me obavjeste. Potpuno je drugaciji sistem nego tamo gdje sam prvi put rodila. Sa njom me je svaki dan posjecivala pedica, cak mi je i drzala i nunala kad je plakala Ali opet tu je bilo po maksimum 10 beba, a sada i preko 30. Ma ne znam, bas sam ljuta zbog tog odnosa, ali ajde. Samo neka sve bude u redu.
|
|
RE: Nespusten testis (retentio testis) 7.4.2011 23:32:21
|
|
|
|
choopa choops
|
Blizi se dan D Danas sam zvala bolnicu i zakazala nam je prijem za 10.05. Vjerovatno ce operacija da bude dan poslije. Moracemo da prikupimo svakave nalaze (Ne znam jos tacno sta sve treba, dobicu napismeno...), ali znam da izmedju ostalog ne smije biti prehladjen minimum 3 nedelje prije operacije. I jos nesto sto me dodatno uzdrmalo ... Pitala me je da li je M ikada bio na inhalaciji, ja kazem kako jeste imao terapiju kad je imao bronhitis, kaze ona da obavezno donesem nalaz od pulmologa da li ce mu odobriti operaciju. Uh, bas sam u bedaku
|
|
RE: Nespusten testis (retentio testis) 7.4.2011 23:42:16
|
|
|
|
sneza24
|
Choopa nadam se da ce sve biti u redu. Mm je imao operaciju sa 2 godine ali niko to od doktora nije primetio nego svekrva,ucinilo joj se nesto cudno.
|
|
|
|
RE: Nespusten testis (retentio testis) 7.4.2011 23:44:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Choopa, nemoj se bedačiti (kako je to lako reći). Idi pulmologu, sigurna sam da je sve ok, i da može na operaciju. Šta kažu, koliko operacija traje?
|
|
|
|
RE: Nespusten testis (retentio testis) 7.4.2011 23:54:42
|
|
|
|
choopa choops
|
Hvala tash nemam uopste ideju koliko bi to trebalo da traje Ja sam danas zovnula samo da provjerim da li treba da dolazimo na jos jedan pregled prije same OP, medjutim ona mi odmah zakazala i izdiktirala sta treba...Niti znam koliko se ostaje, niti kako je sa hranom, infuzijom, anestezijom...Stotinu upitnika mi je iznad glave
|
|
RE: Nespusten testis (retentio testis) 7.4.2011 23:58:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Put pod noge, i kod dr. Mislim da je to nešto što moraš mentalno da obradiš (dakle, info ti trebaju unapred) i fizički da se pripremiš (opet ti trebaju info unapred).
|
|
|
|
RE: Nespusten testis (retentio testis) 8.4.2011 0:11:01
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: Tash Put pod noge, i kod dr. Mislim da je to nešto što moraš mentalno da obradiš (dakle, info ti trebaju unapred) i fizički da se pripremiš (opet ti trebaju info unapred). ma bi ja da je to kod nas...nego to je u PG, dr se mijenjaju, tj. rade odredjenim danima, a primaju samo za pregled. ne vjerujem da ce bas sa mnom da se bakce. Ma nema veze, znacu vise kad mi ta sestra napise na papiru sta mi sve od nalaza treba, pa mozda nju priupitam za jos info, a gore kako bude. Drugacije ne moze, pa sta nam Bog da
|
|
RE: Nespusten testis (retentio testis) 8.4.2011 0:12:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Aaaaaa ti moraš za PG... To sam previdela.
|
|
|
|
RE: Nespusten testis (retentio testis) 8.4.2011 0:23:03
|
|
|
|
Olga75
|
Choopa , bice ok , matori je imao op retencije kad je imao oko tri godine a to je bilo sezdesetih proslog veka i jos ga sluzi Bice sve ok
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?