Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta nismo znale o njegovim intimnim delovima 7.10.2011 0:18:03
|
|
|
|
hanka
|
IZVORNA PORUKA: Alexis79 Sad sam ispricala mm-u o ovom "fenomenu" ,i samo me je belo pogledao i rekao "Je*es mi mater ako si ti normalna.....Nego jesi li to na nekom novom forumu.Nekom o sex-u ? " A ja mrtva ladna odgovaram "Ovo je forum o zivotu dragi moj" i naravno pucam od smeha. E samo da dodam moj mm bi isto odgovorio Iskrena da budem nisam imala pojma zato sto je do sada to islo zajedno,sto neko rece vazno da ima plivaca a ja dodajem i zadovoljaca
< Poruku je uredio hanka -- 7.10.2011 0:26:19 >
|
|
|
|
RE: Šta nismo znale o njegovim intimnim delovima 7.10.2011 0:19:13
|
|
|
|
degu
|
ja ću još da vam javim odgovor
|
|
RE: Šta nismo znale o njegovim intimnim delovima 7.10.2011 0:39:12
|
|
|
|
World
|
e ja sam pitala mm i on nikad nije cuo za to i nista mu nije bilo jasno.... pa me pitao a ko to kaze, pa kad sam odgovorila zene na forumu, onda je samo rekao aha dobro.... valjda mu je sve bilo jasno...
|
|
RE: Šta nismo znale o njegovim intimnim delovima 7.10.2011 3:12:21
|
|
|
|
vukosava
|
Mozda foliraju ko neke zene nekada... Mada evo nadjoh kod cika google-a: "dry orgasm" klikni cosmopolitan link link za uputstvo kako Nije opasan ali moze da utice na musku neplodnost.
< Poruku je uredio vukosava -- 7.10.2011 3:13:11 >
|
|
|
|
RE: Šta nismo znale o njegovim intimnim delovima 18.10.2011 13:56:32
|
|
|
|
Pappa.D
|
Jednom u životu mi se dogodio "suvi orgazam", ali je nakon nekoliko minuta usledio i onaj "mokri"
|
|
|
|
RE: Šta nismo znale o njegovim intimnim delovima 18.10.2011 13:57:39
|
|
|
|
Anoniman
|
E konačno neko muško da nas reši dileme
|
|
|
|
RE: Šta nismo znale o njegovim intimnim delovima 18.10.2011 14:05:06
|
|
|
|
Olga75
|
znaci " suvi " je ipak samo mit hocu reci ipak mora da usledi ejakulacija
|
|
RE: Šta nismo znale o njegovim intimnim delovima 18.10.2011 14:13:22
|
|
|
|
Pappa.D
|
Ne mora. Usledila je zato što nismo stali samo na suvom, već smo nastavili sve do normalnog orgazma.
|
|
|
|
RE: Šta nismo znale o njegovim intimnim delovima 18.10.2011 14:15:35
|
|
|
|
Olga75
|
a da ste prestali samo bi se spustio i ne bi bilo potrebe za ejakulacijom ? sorry na eksplicitnosti ali me interesuje i da li je osecaj isti kao kod " obicnog " orgazma? pitala bih ja matorog ali on nema vremena za mene a i nisam primetila da je ikada izostala ejakulacija
< Poruku je uredio Olga RR -- 18.10.2011 14:16:05 >
|
|
RE: Šta nismo znale o njegovim intimnim delovima 18.10.2011 14:19:15
|
|
|
|
minavb
|
Kod nas nema ništa suvo.
|
|
RE: Šta nismo znale o njegovim intimnim delovima 18.10.2011 14:22:09
|
|
|
|
Pappa.D
|
Da nismo nastavili, verovatno bi došlo do opuštanja.Potrebe za ejakulacijom ne bi bilo, ali moj libido je ponekad na steroidima, tako da je u tom trenutku bila poželjna.Osećaj je drugačiji nego kod klasičnog orgazma, nekako traje duže, ali i dalje je osećaj prijatan, čak bih se usudio reći da je osećaj mnogo jači od klasičnog, mada osećaj u "stomaku" ostaje da nešto fali, odnosno da nije dovršeno.
|
|
|
|
RE: Šta nismo znale o njegovim intimnim delovima 18.10.2011 14:25:51
|
|
|
|
Lilla
|
IZVORNA PORUKA: minavb Kod nas nema ništa suvo. Ni nama se jos uvijek nije desilo, ali ko zna
|
|
RE: Šta nismo znale o njegovim intimnim delovima 24.10.2011 16:55:38
|
|
|
|
maca821
|
E ovo cu i ja morati da pitam mm, da vidim reakciju
|
|