prase -> RE: Traumatično za mamu? (24.3.2010 14:20:57)
|
IZVORNA PORUKA: simke SM to je ziva istina,ispunila bih 100 strana za manje od 50 dana[sm=smiley13.gif]Ne ljutim se draga,nemam razloga[sm=smiley36.gif]I meni posle bude smesno[sm=smiley36.gif] Evo jedne skorasnje traume...mm je bio na terenu,Sinisa se u po noci budi(mucili ga zubici,pa nije hteo da spava sam) i ja ga prebacim kod mene na bracni krevet.Elem,budi me neki zvuk(znas ono kad mobilni stoji kod kompa,pa se cuje pre nego sto ce zazvoniti),ja se trgnem i imam sta da vidim[sm=smiley3.gif]Sinisa stoji pored kreveta sa mojim mobilnim u rukama i zove boga pitaj koga[sm=smiley3.gif]Uzmem ga,vratim u krevet i ujutru imam sta da vidim...dohvatio je cigare i izlomio celu kutiju,igracaka svugde...on je zene moje orcao po stanu ko zna koliko dugo,a ja sam spavala kao top[sm=smiley3.gif][sm=smiley3.gif][sm=smiley3.gif] Kao da pricas o mom detetu. Njemu je omiljeni sport da ustane pre nas i da se sunja po kuci... ako uspe da ustane dovoljno rano, to jest. Pre neku noc me probudi neko suskanje u kuhinji. Prvo sam mislila da sam utripovala. Onda sam utripovala, ne znam zasto, da mi je mis u kuhinji. Kazem mm da ide da proveri da li je mis u kuhinji. On se vrati posle par minuta i kaze: "Jeste". Na moje pitanje sta je uradio po tom pitanju, odgovara: "Pa nista, pitala si me samo da li je u kuhinji". Besna ustajem da proverim da li me mozda u sred noci jos i za[sm=smiley35.gif]... a ono u kuhinji stoji Uros, otvorio covek kuhinjski element i ceprka po kesi u kojoj skupljam stari hleb jer njega bacam odvojeno posto neki ljudi to skupljaju valjda za svinje. Izvadio sebi jedan cosak hleba i gricka. Onako u mraku. Vratim se jos besnja u spavacu sobu i pitam mm kakvog je misa sanjao u kuhinji i onda mi sine da mi Urosa zovemo "mis" i da je ovaj bunovan otisao, video Urosa, konstatovao da je u kuhinji i vratio se da spava [sm=smiley36.gif] Posle smo se preracunali da mu vece pre toga niko od nas dvoje nije dao veceru, misleci da je onaj drugi... Jadno dete, bilo gladno. Inace obicno ne pravi gluposti - ustane, ode u dnevnu sobu, ukljuci TV i gleda dok mi ne dodjemo. To ako ustane pre nas, sto je sad jako retko. Obicno se probudi posle nas, dodje u dnevnu sobu i donese flasicu da mu neko od nas napravi caj. Onda se zavali u fotelju sa tom flasicom i gleda TV. Tek kad se razbudi, vredi obratiti mu se. Do tada, nista ga ne zanima... I da, traumaticno mi je svaki put kada se probudim u sred noci i vidim da Uros nije u krevetu...
|
|
|
|