|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mobilni telefoni
16.9.2011 9:20:02   
jance
da, i za sve vas ljubitelje Iphona.. ovo smo sa mm nasli i jaako se zainteresovali... mislim da cu poceti da skupljam pare user posted image

Iphone 5

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 226
16.9.2011 9:22:22   
Jeca*
wow user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 227
16.9.2011 11:33:02   
Lilla
IZVORNA PORUKA: jance

da, i za sve vas ljubitelje Iphona.. ovo smo sa mm nasli i jaako se zainteresovali... mislim da cu poceti da skupljam pare user posted image

Iphone 5

Uuuu, mi lajk!! user posted image Procitah dobar komentar ispod videa "the iPhone 6 will be invisible" user posted image I stvarno, sta jos novo mogu da izmisle.

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 228
16.9.2011 12:03:44   
NadaR
wooow  user posted image

(odgovor članu Lilla)
Direktna veza do poruke: 229
16.9.2011 19:36:52   
vukosava
Moj telefon, cijena prava sitnica, 11 americkih baksova iliti oko 800 dindzi (nov):

user posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 230
17.9.2011 15:36:56   
Mishica 77

Iphone 5

To im je samo vizija. Ko zna kada ce to biti... i koliko ce kostati. user posted image

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 231
17.9.2011 15:44:23   
Verus
Ja ne volim takve telefone, ali zaista...imam novi Ipod koji ima internet itd. ali ga nikad ne koristim.  Zalila sam se 3 godine sto nemam, i dobijem od mm za bozic i ne koristim gauser posted image   A tel hocu najobicniji, nista od tih touch screen i drugih dzidza bidza, meni to iskreno ide na nerve.  Al sto mm kaze, docice dan kad necu naci nista drugo nego sve ove novije tel. 

e sad, ne znam da li i kad ce ovaj tel. izaci ali takvih tastatura vec ima, na drugim "aparatima"...Previse je tanak user posted image

Iphone 5

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 232
19.9.2011 15:09:13   
maslackic

Iphone 5

vauu,mm ima Iphone 2 ,zelja mu je 4 a kad ovo vidiii.....lud je za tehnikom..

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 233
19.9.2011 19:39:07   
Anoniman
Muž mi je danas naručio OVO, do kraja nedelje treba da stigne. Mi hepi! user posted image

(odgovor članu maslackic)
  Direktna veza do poruke: 234
19.9.2011 22:46:42   
bokicans
Auuuuu ,Bubiliks Če da častiš. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 235
20.9.2011 11:30:19   
Anoniman
Ћастим те ћим ти зарасте прстиЋ user posted image

(odgovor članu bokicans)
  Direktna veza do poruke: 236
20.9.2011 16:25:01   
jance
uzela sam taj telefon sto sam planirala, i ne moze ipak da pristupi Rr temama na zalost..
u pitanju je Samsung I5500 ( i vec sam ga oplakala , al o tome cu u drugoj temi)

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 237
20.9.2011 18:13:23   
jance
ispravka, moze user posted image

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 238
26.10.2011 13:36:37   
kalinam
Ja ne razumem sta ce jednom detetu od 12 godina onaj nabudzeni telefon od 300e?! neka nokia, ozbiljno izgleda, ne znam koji je tip msm model. Isto tako, ne kontam kako neko moze da da 150 ili vise e na mobilni telefon a pri tom ne radi, kuka kako je zivot tezak i kako nema za neke osnovne stvari!??!?!

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 239
26.10.2011 13:42:52   
peca
Oduvek i zauvek nokia user posted image

Puno nokia sa promenila, i sad imam dve nokie, kao i moj dragi user posted image

Samo se modeli razlikuju malo ....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 240
13.11.2011 2:47:04   
Bebilina
Koristim iPhone 4 i Blackberry Curve. Na BB sam navikla jer njegove modele koristim vec 2.5god, a od iPhone sam apsolutno zavisna.user posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 241
29.11.2011 14:40:05   
hanka
Pre 4 dana dobila sam od mm samsung s5620.Sasvim sam zadovoljna,probala sam net i to je to.Igrice extra jos da ucitam mape i zavrsila sam.Mada se samo zamlacujem jer meni mob sluzi da pozovem,javim se i posaljem poruku
jel imao ko iskustva sa njim?

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 242
3.1.2012 20:08:36   
snješka
Danas sam od brata, za nadolazeći rođendan, dobila Nokiu C3-00. Super mi je i baš sam srećna.user posted image

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

(odgovor članu hanka)
Direktna veza do poruke: 243
3.1.2012 20:59:59   
mihi
user posted image

Fenomenalan tel mm ga ima bolji je od I Phona nego ja navikla na Nokiju, mo\da uymem beli.

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 244
3.1.2012 21:18:49   
Leki 77
Uh, smela izjava. Verovatno je bolja rezolucija, mislim i da ima neki ludački procesor, ali poenta iphone-a je itunes i milioni najneverovatnijih aplikacija. Android mu nije ni do kolena. To tvrdim jer na samsungovom tabletu imam android, a iphone imam pune 4 godine biće u aprilu.

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 245
3.1.2012 21:58:35   
mihi
Leki, ja iz ugla pukog korisnika, malo veći ekran odličan foto aparat 8mp i kameru  2 u 1user posted image user posted image user posted image , da ne nosim i fotoparat, skajp da pričam s mm,da pogledam film i to je to, stvarno se u tehniku uopšte ne razumem Leki.

(odgovor članu Leki 77)
Direktna veza do poruke: 246
3.1.2012 22:02:41   
minavb
Imam htc sa android platformom, a žudim da imam iphoneuser posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 247
3.1.2012 22:08:47   
Leki 77
Mihi, sve pomenuto ima i iphone 4user posted image
Šta ću, fan samuser posted image imajte razumevanjauser posted image

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 248
3.1.2012 22:11:50   
Anoniman
Od kada sam uzela iPhone nista me drugo ne ineresuje. Sad cekam da Apple izbaci i TV pa da i to uzmemo. Ako pocnu da prave gace samo cu te da nosim user posted image Jednostavno postanes vremenom ovisnik o njima user posted image

(odgovor članu Leki 77)
  Direktna veza do poruke: 249
3.1.2012 22:15:22   
minavb
Idite u peršun!user posted image Mišu, jel tvoj iphone donet iz USA?

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here