RE: duda/laža/kako li se već zove (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Novorođenče, beba

Poruka

ishler -> RE: duda/laža/kako li se već zove (1.7.2014 15:03:08)

Jel mislite da su nukove bolje od aventa

branki* -> RE: duda/laža/kako li se već zove (1.7.2014 15:07:33)

ja ne mislim..boza je imao avent.imao je on i nuk i chico,ali na koju se prvo navikao,kasnije smo morali samo tu da mu kupujemo,tako da je avent isao do kraja,dok mu nismo ukinuli.

branki* -> RE: duda/laža/kako li se već zove (1.7.2014 15:13:44)

razlika je u obliku,nuk i chico imaju jednu stranu malo spljostenu,a avent je isti sa svih strana,ima isti oblik.

Azra_ -> RE: duda/laža/kako li se već zove (2.7.2014 0:16:24)

Nama je Avent ispadala, probali smo baš dok je bio beba, i nekako je bolje vukao Nuk, valjda zbog oblika.

Sanjica26 RR -> RE: duda/laža/kako li se već zove (2.7.2014 0:30:34)

Moja S sve cucle prihvata. T je od pocetka koristila nukovu. Nismo joj je menjali, jer nijednu nije htela.

pari -> RE: duda/laža/kako li se već zove (3.7.2014 13:05:05)

kada ste počele da koristite cucle? i da li ih koristite isključivo za umirivanje bebe?
razmišljam da li da unapred kupujem...

Misha i Ljisha -> RE: duda/laža/kako li se već zove (3.7.2014 13:25:05)

ja sam kupila u napred iako sam ja strasno protiv te spravice, nisam joj ponudila ja vec patronazna vec prve nedelje jer se drala najstrasnije nakon kupanja[sm=smiley36.gif]. Medjutim imam srecu nije bas cesto htela cuclu a vec posle meces dana skoro nikako. fjuuuu.... ja ne znam kako bih prezivela da mi je dete htelo dudu ahahah...

pocahontas -> RE: duda/laža/kako li se već zove (3.7.2014 13:35:56)

i prosli put i sad dajem bebi dudu od pocetka, koristimo je za uspavljivanje i ponekad za umirivanje, starija beba je skroz odbacila dudu sa neka 4 meseca, ja nisam insistirala a sad mislim da sam trebala jer je taman u to vreme pocela da sisa palac, mladja beba je jos bas mala i videcemo kad ce on iskulirati dudu...

Azra_ -> RE: duda/laža/kako li se već zove (4.7.2014 1:22:12)

I ja sam dala dudu čim smo stigli iz porodilišta Mm i ja smo u šali, čim počne da vrišti , govorili ˝daj čep!˝. Tako je i bilo, odmah se ućuti. Koristili je prvih 6 meseci češće, posle samo za uspavljivanje. Oko 1,5god je naučio da se uspavljuje bez nje, ali, pošto se noću budi tada sam mu je davala, a onda smo i to izbacili. Nije duda ništa strašno. Ja sam svoju vukla do 3.godine, ništa mi ne fali.[sm=jezicek.gif]

pari -> RE: duda/laža/kako li se već zove (4.7.2014 14:29:52)

Znači bolje da nabavim jednu... e sad, koju?

New Mom -> RE: duda/laža/kako li se već zove (4.7.2014 14:34:41)

A eto moji nijedno nije htelo. Ovo dvoje starijih cak i povracalo od njih.

Azra_ -> RE: duda/laža/kako li se već zove (5.7.2014 1:17:38)

IZVORNA PORUKA: pari

Znači bolje da nabavim jednu... e sad, koju?

Mislim da sa Nuk dudom ne možeš pogrešiti.

dunja RR -> RE: duda/laža/kako li se već zove (5.7.2014 1:22:50)

Ja sam kupila Nukovu ranije, u BG paketu sam dobila ja mislim dve, a juče sam od klijenta dobiila lep paket na poklon u kojem je između ostalog bila i Chicco duda. Ona mi nekako deluje najkvalitetnije od tih koje imam, i piše da je ordontska, bla, bla, baš izgleda dobro.

Nismo razmišljali o dudi do noćas. Celo veče je prevrištao i smiri se jedino na sisi ali bradavice mi otpadoše. I tutnula sam mu dudu. Bio je oduševljen jedno tri minuta, ja pomislih super, kad ono, jok, ispljunu je i neće više, što kaže NM počeo je da pravi face kao da povraća i nisam više ni pokušavala. Jedva se uspavao.

Trcosava -> RE: duda/laža/kako li se već zove (5.7.2014 6:27:57)

Ana je 'htela' dudu. Ali bukvalno samo dok ne zaspi. Onda je ispljune [sm=smiley36.gif] bez dranja,bez ičega. I bila sam happy jer nije bilo problema oko izbacivanja.

Imali smo dve aventove i jednu nukovu. Nukovu je jedino htela. Ove dve je odmah ispljunula i nije htela.

ivaMark -> RE: duda/laža/kako li se već zove (5.7.2014 12:10:51)

Moja J je visila na siki u pocetku po celi dan, nisam mogla da mrdnem iz sobe [sm=smiley29.gif]

Onda sam joj teska srca ponudila dudu i jedva je prihvatila posle nekih deset_ak dana, mogu da kazem da mije laknulo tada. Nikada nije bila strastveni ljubitelj iste pa smo bez problema prestali da je koristimo pre nego sto je napunila 6 meseci. Uglavno samo za uspavljivanje.

Meni je bila spas [sm=smiley1.gif]

dunja RR -> RE: duda/laža/kako li se već zove (5.7.2014 12:21:11)

Jao Ivamark, pa isto kao i Sava, on bi proveo ceo dan na siki ako može!
Probala sam opet Chiicco dudu malopre, neće. Probaću kasnije ove druge što imam.

ivaMark -> RE: duda/laža/kako li se već zove (5.7.2014 12:24:43)

Imala sam Nuk pakovanje od dva komada i samo sam sa njom pokusavala... Sta znam, mozda se zbuni zbog drugog oblika [sm=zmeden.gif]

pari -> RE: duda/laža/kako li se već zove (5.7.2014 14:05:32)

Gledala sam ih juče u dm-u...vidim da ima silikonskih i nekih kaučuk...koje su bolje? Ili tu nema pravila?

branki* -> RE: duda/laža/kako li se već zove (5.7.2014 18:29:14)

ja uzimala silikonske,deluju mi nekako bolje.

moja ciklama -> RE: duda/laža/kako li se već zove (5.7.2014 22:24:54)

Molim za pomoć!
Ako iko zna gde mogu da kupim ovu dudu ili da mi kupi i pošalje..platiću.
Moja Danica samo nju želi. Ja sam je "maznula" iz Fronta. Jer ni jednu drugu nije prihvatala.

[img]http://www.dodaj.rs/f/o/U3/3AHHzxum/cucla-0.jpg[/img]

[img]http://www.dodaj.rs/f/8/51/2u9OpmYM/cucla-2.jpg[/img]

Misha i Ljisha -> RE: duda/laža/kako li se već zove (5.7.2014 22:30:17)

jao bre to su ti neke francuske zaboravila sam sad kako glasi ime marke. Idi u apoteku pa im pokazi imace sigurno isto ima varijanta od kaucuka

Sesilija 83 -> RE: duda/laža/kako li se već zove (5.7.2014 22:43:32)

Mi koristimo dudu Dr.Browns,silikonski,preporucila mi je sestra,kao i njihove flasice, i ja sam zadovoljna kako ih je prihvatlia.
Starija cerka nije htela ni da pomirise dudu,a ova mala je prvih dva meseca nije vadilaiz usta, siki i odmax trazi,a sad samo da se uspava i pljune posle par min....

SunFlower -> RE: duda/laža/kako li se već zove (19.5.2015 17:54:43)

mame, jel ima koriscenje cucle varalice nekog uticaja na dojenje i kakvog?
Moja u pocetku nije nikako htela, pa je vremenom prihvatila i sada joj dam kad je u kolicima napolju, i uvece ponekad ako je nervozna. Mada nije neki ljubitelj, cesto je brzo ispljune.
Ali se nesto zapitah da li koristenje cucle moze nekako da poremeti dojenje[sm=zmeden.gif] malopre sam procitala jedan clanak na tu temu, kakva su vasa iskustva?

Kata90 -> RE: duda/laža/kako li se već zove (19.5.2015 18:11:58)

Neverujem da to moze da poremeti dojenje.......ja isto mojoj bebi dajem cuclu,koristimo je vec od prvog dana ali nije se nista poremetilo......sve je ok[sm=smiley1.gif]

MakiJ -> RE: duda/laža/kako li se već zove (10.6.2015 22:54:08)

Mi smo koristili NUK od pocetka. Decko je progrizao dudu pa sam zbog zubica uzela od Baby Nova Denta Star medjutim bas je nece .
Ma nece duda da poremeti dojenje

Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>