Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 13.9.2014 10:09:30
|
|
|
|
nata11
|
Super je bila utakmica.
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 14.9.2014 18:07:07
|
|
|
|
Klarita
|
ili nije vazno sad, vazno je da ce biti Devojke, je l' se spremate za veceras
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 14.9.2014 18:08:59
|
|
|
|
bubulence
|
naravno draga, ko ce docekati . vec su postigli veliki uspeh, veceras ne ocekujem pobedu, samo dobru igru i bicu zadovoljna
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 14.9.2014 18:14:07
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bas sam partibrejker mi uopste to ne pratimo.
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 14.9.2014 18:21:33
|
|
|
|
wivern
|
E veceras cak i ja mogu da gledam. Nema nervoze, ovo je vec nevidjeni uspeh. Svaka im cast
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 14.9.2014 18:27:30
|
|
|
|
soni
|
svaka im cast !!!!! ni jednu utakmicu nisam ogledala ovi norvezani ne prenose...prenose konjicki sport , sah a sto mene zanima ne :).... preko neta mi prekida i ne mogu da nadjem :(7
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 14.9.2014 18:27:48
|
|
|
|
Ipokrisia
|
i ja jedva cekam veceras
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 14.9.2014 18:40:01
|
|
|
|
Mala Elena
|
Sa Francuzima je na kraju bilo kriticno , ali i veceras ocekujem pobedu!
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 14.9.2014 18:58:55
|
|
|
|
Trcosava
|
Soni pa kakav ti net kad ti koči i stuca? Mora bre da ima negde, ne znam koji program prenosi inače. Rts? Na netu sigurno ima, probaj da guglas tvbox ili tako nešto, ili profree tv, tamo mami nalazim pink
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 14.9.2014 19:18:33
|
|
|
|
emicaa
|
Nijednu nisam odgledala,ja sam fudbal tip ali bila bih presrećna kad bi pobjedili
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 14.9.2014 19:33:16
|
|
|
|
Žapkić
|
Joooooooooooooooooj!!!!!!!!!!!!! Mene hvata frka!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 14.9.2014 19:33:55
|
|
|
|
Dani.kv
|
Uh. Imam tremu
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 14.9.2014 19:35:17
|
|
|
|
Ipokrisia
|
ma cak i da ne pobedimo nema veze, ali bar kad bi bila neka uzbudljiva utakmica, neizvesna da ne bude ono, oderu nas odmah u prvoj cetvrtini sa 20-30 razlike i ostalo mozemo da kunjamo hocemo adrenaliiiin!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 14.9.2014 19:38:49
|
|
|
|
17 joka
|
uf mi se spremamo, imamo i krofne uzbudjenje raste, navijamo svim srcem ovo je svakako vec veliki uspeh
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 14.9.2014 19:47:36
|
|
|
|
Cakana84
|
Soni,probaj preko RTS1, oni jedini prenose uživo preko TV-a. Ima još jedan live stream KLIK. Meni je frka kao da mi rođeni brat igra u reprezentaciji.
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 14.9.2014 19:47:44
|
|
|
|
Žapkić
|
Joko, mi nemamo krofne, ali imamo uzbudjena na pretek!!!
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 14.9.2014 19:53:23
|
|
|
|
17 joka
|
Lili, da ti posaljem autobusom
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 14.9.2014 19:58:59
|
|
|
|
Žapkić
|
Srce, bolje dođi i donesi!!! Ostaneš da spavaš kod mene, da se slatko istračarimo!!!
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 14.9.2014 20:02:43
|
|
|
|
17 joka
|
Moramo i to uskoro isplanirati jooj jos 1h
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 14.9.2014 20:17:25
|
|
|
|
anita
|
I mi spremni za vecerasnju utakmicu. Pripremili smo kokice, smoki, slatkise i cekamo da utakmica krene pa da navijamo. Utakmica sa Francuskom je bila super, momci su odlicno igrali, svaka im cast. Veceras kako bude, jedna od medalja je nasa.
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 14.9.2014 20:49:33
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ura za adrenalin ! Muz mi zakuntao pre pola sata, jadan ceo dan radio. ..ali mogu da zamislim sta bi bilo kad ga ne bih probudila za utakmicu
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 14.9.2014 20:50:57
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Kreceeeemooo
|
|
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 14.9.2014 20:53:09
|
|
|
|
17 joka
|
pocinje ludilo
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 14.9.2014 20:57:03
|
|
|
|
anita
|
Ajmo momci Samo napred Idemooooooo
|
|
RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! 14.9.2014 21:06:37
|
|
|
|
anita
|
Srbija Idemooooooo
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?