Trcosava -> RE: Svetsko prvenstvo u košarci!!!!!! (5.9.2014 8:30:14)
|
Malo je falilo da otvorim novu temu [sm=jezicek.gif] Elem, pratite li ovo svetsko prvenstvo? Ja da. I od kad sam ovde navijam za dve reprezentacije [sm=smiley36.gif] Ma navijam za sve ekipe bivše SFRJ, ali eto ove dve mi najbliže. Naravski kad igraju Slo protiv Srb onda se zna ko je favorit [sm=jezicek.gif] Uglavnom, sinoć sam gledala celu utakmicu Slo Let i bre žaooo mi što izgubiše. Ali zadnju četvrtinu su odigrali očajno, pogotovo zadnji napar u zadnjoj četvrtini. Eeeej imaju pun napad i oni idu na brz napad i trojku!! Umesto na dug napad i 2 poena, pa da piče na produžetke. Ovako su pukli. Odlično su igrali celu utakmicu, ali zadnja četvrtina je bila diazaster, dadoše samo jedan koš!!! Kad se to završilo, bacila sam pogled na našu utakmicu i uffff Mislim bacala sam pogled na rezultat. Tuga, mada sam još besna na sudije od utakmice sa Fra. Odluka sudije u zanjoj sekundi je katastrofa. I šta nama vredi što je suspendovan sa takmičenja, kad se utakmica ne ponavlja! I uglavno, poenta priče je da sam se ja setila (gledajući nam selektora trenutnog) onog zlatnog, lepog doba... Kaže meni mm ma mene ne interesuje istorija košarke. Koja bre istorija, pa to je bilo pre 10 godina!! Eh zlatni naši momci
|
|
|
|