Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Naučite masažu klitorisa! 10.6.2009 11:23:22
|
|
|
|
Sneža
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. a ti im prenesi steceno znanje Vidim ja bice puhanja danas na sve strane
|
|
RE: Naučite masažu klitorisa! 10.6.2009 11:24:17
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Anastazija Kukuuuu! Mozda me naprasno unaprede Ne do Bog da nekom bude toplo pa puhne (uzdah)
|
|
|
|
RE: Naučite masažu klitorisa! 10.6.2009 11:25:18
|
|
|
|
Anastazija
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: Anastazija Kukuuuu! Mozda me naprasno unaprede Ne do Bog da nekom bude toplo pa puhne (uzdah) aaaaaaaaaaaaaaahahahahahhahaahahhahahahahahahaha dzizus krajst!! privirila sam - 4 starca... i jedna cica
|
|
|
|
RE: Naučite masažu klitorisa! 10.6.2009 11:26:03
|
|
|
|
Sneža
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: Anastazija Kukuuuu! Mozda me naprasno unaprede Ne do Bog da nekom bude toplo pa puhne (uzdah)
|
|
RE: Naučite masažu klitorisa! 10.6.2009 11:26:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Kad ti puhne neki starac - ima da padneš sa stolice od smeha!
|
|
|
|
RE: Naučite masažu klitorisa! 10.6.2009 11:27:32
|
|
|
|
Sneža
|
joj
|
|
RE: Naučite masažu klitorisa! 10.6.2009 11:28:56
|
|
|
|
Anastazija
|
|
|
|
|
RE: Naučite masažu klitorisa! 10.6.2009 11:51:01
|
|
|
|
Jeca*
|
IZVORNA PORUKA: Sneža IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ja ne svatih. Prvo da liže ili da puše? istovremeno Tasho zanči mora jezik biti na klitorisu i onda puhne Ja sad probala isplazila jezik i pusem nesto mi slabo duva hahaha...i ja čitam i paralelno pokušavam a onda vidim da nisam jedina "budala" koja to radi ni meni ne ide možda muškarci mogu to da urade, a žene ne! znači treba staviti napomenu da ovo važi samo za heteroseksualne parove
|
|
RE: Naučite masažu klitorisa! 10.6.2009 11:53:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Nisi Jeco jedina budala, sve smo mi prsle. Šta sve žene isprobaju... ovo je k'o ono sa visinom kvake.
|
|
|
|
RE: Naučite masažu klitorisa! 10.6.2009 12:10:28
|
|
|
|
Tara
|
Jbt, samo da mi prodje ovo sr . ionako sam prolupala , pa da me moj dragi "ispuse" da se malo smirim
|
|
|
|
RE: Naučite masažu klitorisa! 10.6.2009 13:32:54
|
|
|
|
Anoniman
|
a ovo puhanje se zove BRAZILSKA MUŠICA ... jesam pametna jbt i to sam zapamtila bravo Vučko ti si meni legenda
|
|
|
|
RE: Naučite masažu klitorisa! 10.6.2009 13:39:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Malo sam googlala o Brazilskoj mušici
|
|
|
|
RE: Naučite masažu klitorisa! 10.6.2009 13:45:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Prvo sam mislila da ste vi pogreshile....a onda sam shvatila da sam ja Vi prichate o brazilskoj mushici...a ja mislila na shpansku mushicu
|
|
|
|
RE: Naučite masažu klitorisa! 10.6.2009 14:29:36
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: Modessty IZVORNA PORUKA: Tasha RR Može jedino da dahne, nikako da puhne. Probaj (ja jesam), ispruži jezik i probaj da puhneš. Ne ide. probala i ja! neće da puhne Jel bi mogle malo bolje da mi objasnite rec ''puhnuti''...nisam sigurna da znam na sta mislite
|
|
|
|
RE: Naučite masažu klitorisa! 27.3.2018 22:35:31
|
|
|
|
Ana RR
|
Jao ludilo
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Naučite masažu klitorisa! 27.3.2018 22:39:03
|
|
|
|
mama Jo
|
😂😂😂 pa znaci ne verujem 😂😂 Jesmo li doznali sta znaci puhnuti? 😂😂
|
|
RE: Naučite masažu klitorisa! 28.3.2018 23:01:30
|
|
|
|
vocicana
|
IZVORNA PORUKA: Tara Jbt, samo da mi prodje ovo sr . ionako sam prolupala , pa da me moj dragi "ispuse" da se malo smirim Kakva kraljica! Zasto se puno puta nalazila ja u slicnoj situaciji
|
|
RE: Naučite masažu klitorisa! 2.5.2018 15:24:23
|
|
|
|
mama Jo
|
Sjajno 😊
|
Anketa
Secer u trudnociAdminDrage mame i trudnice POMAGAJTE! U 21, sam nedelji, jutros sam radila KKS i secer, secer je bio 6.03, ali sam nekih pola sata pre vadjenja krvi popila pola case koka kole, i kafu sa dve i po kasike secera. Da li da ponovim sutra opet ili je to o.k?Uradi opet (
67%)
Normalan je secer (
0%)
Odnesi dr pa eka vidi (
7%)
Sasavim je o.k posle toliko secera inace bi bio u granici normale (
27%)
Ukupan broj glasova: 30Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!