RE: Crna magija (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori … o svemu i svačemu

Poruka

Verolina -> RE: Crna magija (20.8.2013 14:05:42)

Adulence, svasta sam ja u svom zivotu videla, ali ovo sa "cikom" mi se uopste ne dopada.[sm=smiley35.gif]

bea83 -> RE: Crna magija (20.8.2013 15:23:52)

IZVORNA PORUKA: Verolina

Torbi, sta god da je, neka mazi nekog drugog.[sm=smiley36.gif]
Od muke se smejem[sm=smiley36.gif]

Što si bre nadžak žena [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Pitaj kumicu kakav je frajer[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Anck Su Nmaun -> RE: Crna magija (20.8.2013 15:41:48)

IZVORNA PORUKA: bea83

Torbi, sta god da je, neka mazi nekog drugog.[sm=smiley36.gif]
Od muke se smejem[sm=smiley36.gif]

Što si bre nadžak žena [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Pitaj kumicu kakav je frajer[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Hhehehe.. ja sam sva pretrnula... mrziim ovakve stvrai! Trudim se da ne verujem ...al opet verujem da postoji "nesto"

Sto se ne raspitas tu 'Po selu" znaju li nekog vraca il sta vec... neznam ne razumem se... pa.... neznam .... mozda......

Sanja90 -> RE: Crna magija (20.8.2013 15:42:09)

Juuu sta sve nema....

dijana1* -> RE: Crna magija (20.8.2013 23:40:42)

Adulence, svasta sam ja u svom zivotu videla, ali ovo sa "cikom" mi se uopste ne dopada.[sm=smiley35.gif]

Sva sam se najezila. Ne volim ovakve stvari. Jeb..te kao u filmovima kada ti dete utera strah u kosti[sm=smiley29.gif]

Verka mozda je cika dobar cim kumica ne place kada ga vidi[sm=smiley2.gif]

Ivanka 75 -> RE: Crna magija (20.8.2013 23:53:32)

Opasne su to stvari, verujte mi [sm=smiley34.gif]

Anoniman -> RE: Crna magija (21.8.2013 7:42:55)

verka, a zasto za pocetak ne porazgovaras sa nekim svestenikom, mozda da ocita neku molitvu ili tako nesto?
a kao sto dijana rece, mozda je cika dobar.

mali_mis -> RE: Crna magija (21.8.2013 9:51:50)

Verujem da postoji nesto, neka visa sila, da ima negativnih ljudi koji zele zlo (sto se mene tice neka idu u persun i oni i njihove zle misli). Videla sam da se sveta vodica u cvrsto zatvorenoj flasici moze pokvariti (napravi se kao slina), sad da li je visa sila ili neki hemijski proces, ko ce ga znati. I ja sam cula da bebaci i mala deca vide "stvari" koje mi odrasli ne vidimo.
Moje dete se cesto zagleda u zid i pocne da se smeje. Pre neki dan, pricam na skype sa muzem (setio se da vidi dete), bebac lezi na meni, i gleda u zid, i pocne da se smeje. Ja pitam bebu "koga ti to vidis, i kome se tako slatko smejes?", kad ce muz "koga ti to tu imas? jel to neki muskarac dosao kod tebe, pa zabavlja moje dete?" [sm=smiley29.gif]
Tako da, dok ti muz nije ljubomoran na ciku koji spava, dobro je [sm=smiley36.gif]
Upali tamjan, ili mirisljavi stapic.

Olga75 -> RE: Crna magija (21.8.2013 9:59:24)

ima i tema VERUJETE LI U DUHOVE

Snelle -> RE: Crna magija (21.8.2013 17:34:33)

E svašta [sm=smiley3.gif]
Sigurno je dobar čika čim dete kaže da je mazi. Meni padaju samo lepe stvari na pamet ko bi to mogao biti, ali bolje da ne iznosim svoje ideje ovde da me neko ne bi prijavio u ludaru [sm=smiley36.gif]

Verolina -> RE: Crna magija (22.8.2013 20:50:23)

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

[sm=smiley13.gif][sm=zmeden.gif]

VVVV -> RE: Crna magija (22.8.2013 21:58:23)

Deca mastaju. Sigurno joj je nesto licilo na ciku, pa sad zapamtila i lupeta.

A sto se starije prijatelje koji 'nesto' vide bi trebalo uputiti kod neurologa. Sizofrenija i slicne bolesti nisu toliko retke i cesto su tesko prepoznatljive.

nina26 -> RE: Crna magija (22.8.2013 22:06:09)

ja ipak necu citati na prethodnoh strani o cemu se radi, 'jezi mi se koza' samo kad pomislim na tako nesto...ne,ne,ne[sm=smiley1.gif]

Ivanka 75 -> RE: Crna magija (22.8.2013 22:13:12)

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

[sm=smiley13.gif][sm=zmeden.gif]

Bili mi u Priboju kod drugarice pre 15ak godina, odemo kod neke njene drugarice muslimanke i tamo bio neki hodža. da ne dužim priču, zapali on sveću pred nama i poče da priča, opisa našu prvu komšinku od glave do pete sa sve povlačenjem suknje na gore i češanjem [sm=smiley29.gif]. I još kaže "kad vam ulazi u kuću donosi kolače pa ih prvo ona zagrize pa vama gura u usta, nemojte to uzimati, ona vam ne misli dobro", I reče da nešto uradimo i stavimo ispod praga da poništimo dejstvo tih stvari što ona radi. Uradimo mi to, ulazi ona naredno jutro i padne preko praga, jedva se podigla. Noge je izdale nekoliko puta ali nije mogla da uđe taj prvi dan.

Eto, to je moje iskustvo...

Verolina -> RE: Crna magija (22.8.2013 22:27:29)

Ivanka, ta tvoja komsika je bar u svetu zivih.
VVVV ne kazem ja, mozda je stvarno tako, ali Dosao cika...[sm=zmeden.gif]

Ivanka 75 -> RE: Crna magija (22.8.2013 22:35:01)

Kad je moja sestra dobila novi auto, sanja ona našeg pokojnog dedu koji joj kaže "došao sam da me malo provozaš", provozaše se njih dvoje a on joj kaže "sad moram da idem", ona njemu odgovori kako bi mogla da ga odveze tamo gde ide aon će njoj "tamo gde ja idem ti ne možeš, nije ti još vreme", nije magija ali jeste neka sila....

Olga75 -> RE: Crna magija (28.9.2013 19:25:51)

Verolino , kako se razvija situacija sa tim "cikom "?

Misha i Ljisha -> RE: Crna magija (28.9.2013 22:03:56)

oh o ovom bih mogla pricati kolko hocete verovali ili ne posto je moja tetka (zenu jako volim ali ne moze bas da prihvati neke stvari) ima cerku (moju sestru) koja prosto nije dobar covek i koja o nikom nema nista lepo da kaze, odrekla se svog deteta i td, ubedjena da je njoj neko nesto "naradio". Tako da sam je ja vozala ko zna gde od travara do vidovitih i ko zna kojih.

U svakom slucaju ja ostanem u kolima[sm=smiley36.gif]

Ne znam da li je za temu ali sam ja cesto pa sve do pre par godina prizivala duhove sa drugaricom. Iskreno palo mi to pre neki dan na pamet jer kad god smo pitale da li cu doziveti 30tu duh bi rekao NE [sm=smiley29.gif] khm khm ja cu u decembru napuniti 30 nadam se[sm=smiley36.gif]

eh da i uvek pitam iz zezancije da li ce mi ta drugarica doci na sahranu i duh uvek kaze NE (ona odlazi u Irsku narednog meseca [sm=smiley29.gif])

vukosava -> RE: Crna magija (29.9.2013 16:24:25)

IZVORNA PORUKA: Modessty

Ja se slažem sa Olgom. I ja ne verujem u sve to.
Slažem se da ima ljudi kojišire negativnu energiju ali madjije i ostalo... Mislim samo da je stvar u tome koliko pridaješ značaju to što neko priča o tebi.

Spadam u tu grupu nevernih Toma. Meni su to sve gluposti za dokone. I dobar biznis u nasim krajevima za lakoverne. A totalni mi je kontrast, ako verujes u Boga i ides u crkvu/dzamiju odkud sad ta paganska verovanja u mracne i bele sile? Zar to ne bi trebalo da iskljucuje jedno drugo? Zar ne bi post, pricesce, redovan odlazak u crkvu i molitve trebao da spere sve te mracne sile u svetu oko nas? Kako znate da taj sto kaze da je "bela magija" praktikant nije u stvari "crna magija" praktikant? Jeste li sasvim sigurne kad bi otisle kod nekog ko baja/prorice/gata i sl. da u stvari ne radi za stranu necastivog? Meni je to samo dobar nacin da se zarade pare i prevare ljudi kroz maksumu "daj koliko das".

Trcosava -> RE: Crna magija (29.9.2013 17:41:45)

IZVORNA PORUKA: vukosava

IZVORNA PORUKA: Modessty

Ja se slažem sa Olgom. I ja ne verujem u sve to.
Slažem se da ima ljudi kojišire negativnu energiju ali madjije i ostalo... Mislim samo da je stvar u tome koliko pridaješ značaju to što neko priča o tebi.

Spadam u tu grupu nevernih Toma. Meni su to sve gluposti za dokone. I dobar biznis u nasim krajevima za lakoverne. A totalni mi je kontrast, ako verujes u Boga i ides u crkvu/dzamiju odkud sad ta paganska verovanja u mracne i bele sile? Zar to ne bi trebalo da iskljucuje jedno drugo? Zar ne bi post, pricesce, redovan odlazak u crkvu i molitve trebao da spere sve te mracne sile u svetu oko nas? Kako znate da taj sto kaze da je "bela magija" praktikant nije u stvari "crna magija" praktikant? Jeste li sasvim sigurne kad bi otisle kod nekog ko baja/prorice/gata i sl. da u stvari ne radi za stranu necastivog? Meni je to samo dobar nacin da se zarade pare i prevare ljudi kroz maksumu "daj koliko das".

E draga moja... pa jel stavljanje najdražih predmeta pokojnika u kovčeg hrišćanski? [sm=jezicek.gif]

Da ne budem ot - ne verujem u cm

Verolina -> RE: Crna magija (29.9.2013 17:43:43)

IZVORNA PORUKA: Olga RR

Verolino , kako se razvija situacija sa tim "cikom "?

Ne razvija se, jer se sa kumcetom vidjam kod njih kuci, a kod njih ne dolazi cika[sm=smiley36.gif]

Lu -> RE: Crna magija (29.9.2013 18:27:22)

[img]http://www4.slikomat.com/13/0929/rfr-Crna-M.jpg[/img]
Ako kome zatreba[sm=smiley36.gif]

Verolina -> RE: Crna magija (29.9.2013 18:47:38)

Ha ha ha..Ne verujem[sm=smiley36.gif]

vukosava -> RE: Crna magija (30.9.2013 9:53:30)

IZVORNA PORUKA: Trcosava

E draga moja... pa jel stavljanje najdražih predmeta pokojnika u kovčeg hrišćanski? [sm=jezicek.gif]

Da ne budem ot - ne verujem u cm

Nemam pojma kod mene u porodici to ne rade. A jesam gledala kod Kuste u filmu [sm=smiley1.gif]

Samo kazem da je kontradiktorno za one koji kazu da su vernici i da kazu da veruju u crnu magiju... Zar jedno ne treba da iskljucuje ono drugo?

Shishica -> RE: Crna magija (30.9.2013 10:25:27)

Au Verka... sad tek citam sve..

A ovaj cenovnik, mislim stvarnoooo.. cega sve nema, Boze sacuvaj. Fuj.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>