Verus -> RE: Crna magija (3.7.2011 15:04:14)
|
Slazem se, i sama sam "naucni" mozak, struka mi je takva uvek sam takva bila. Ali i kod mene ima to "ALI"....Naime, sigurna sam da je puno nas culo za svakakve price...Meni se nesto takvo desilo u familiji, gde je muz od sestre od tetke definitivno bio "pomeren". Naime, ima privatan biznis i posao ga bas nanosi na sve strane. Odjednom je poceo da odlazi kod neke zene u selo. Naravno da je moja sestra odmah sumnjala na neku aferu, iako je ta zenturaca bila nesto sto on nikad ne bi ni pogledao. Odjednom je posao nervozan, bezao od kuce, krenuo nekoliko puta da skace kroz prozor, jednom recju totalno poludeo. U momentima sabranosti, bi rekao da ga nesto stisce u telu, grudima, glavi i da hoce da pukne. Nije zaista bio sav svoj. Otisli su do jednog coveka, poznatog imena da ne pisem, i on i koleginica su "radili" na njemu. I neka zena iz KI. Trebalo je vremena, ali se polako vratio na svoje. Rekli su da, zena, ako zeli da neki muskarac poludi za njom, skuva kafu i namoci svoj prljavi ulozak (od M da) i ne znam sta jos "napravi".... I tako, eto, pisem samo sto sam cula. On je posle nekoliko nedelja "lecenja" postao onaj stari. Da dodam, da im taj covek nije uzeo novac za skidanje crne magije... Pa sad....
|
|
|
|