postenabg -> Manijaci (7.9.2010 5:48:52)
|
Sigurna sam da je vecina zena imala slicna iskustva. Matori, mladi, ruzni, muskarci u pokusaju da prilepe svoje telo uz vas, vataju, pipaju... Nisu po pravilu svi nakaze, ali takvi se pamte. 1. Sta su sve pokusali i kako ste reagovali? 2. Da li su drugaciji standardi ako uz vas, u guzvi, stoji privlacan mladic? Meni se desilo...претпрошлог лета.....гужва у бусу, али не претерано...ја у ланеној сукњи и мајици...неки чикица некако неприродно близу мене стоји...ја се помакнем мало...а у првој кривини он се опет залепи некако за мене... ја опет, он опет....у тренутку када сам стизала на своју станицу он се био опет некако наслонио на мене, с бока...и мени допизди, и окренем се према њему, кад оно: чова пребацио преко руке неки мантил, а испод лепо извадио к***** и трља је о мене.... Ако се тад нисам исповраћала... Викнула сам :''''Идиоте! Манијаче! Болеснику! Треба да се лечиш!!!'''' и излетела напоље.... Нико од путника није реаговао...вероватно су помислили да сам ја нека лудача, а он се лепо сакрио тим мантилом... Осећала сам се ужасно, прљаво, понижено...утрчала право у купатило, скинула све са себе и убацила у каду...и туширала се дууугоо покушавајући да сперем са себе тај одвратан осећај...
|
|
|
|