Gliso
|
Spasavajte me!!! Moja beba od skoro mjesec i po preksinoc i sinoc, tokom vecernjeg podoja, tako je plakala i vristala, kao da sam joj davala otrov. Uh, crkla sam. Prvu noc sam, istina, bila jako nervozna, ali kada sam pocela da je dojim, bila sam smirena, ali zaista. Ona je, kao i obicno, na pocetku halapljivo jela, da bi onda iz cistog mira pocela da place, tj vristi (kao kada ima jake grceve). Mislila sam da su grcici, ali cim sam je podigla, ona je bila mirna. Cim sam je spustila, opet u plac. Povuce koji gutljaj, pa onda pocne da se koprca, crveni u licu i na kraju se zacene. Tokom tog dojenja, cini mi se, nije se ni upola najela kao sto umije. Kad smo je legli u krevetac, odmah je zaspala. Sledece hranjenje bilo je iz flasice (nakon 3-4 sata) i pojela je skoro sve. Dan kasnije, sisala je, hvala Bogu, dobro, da bi opet uvece (sinoc), krenula halapljivo, pa onda grcenje (tada sam i cula da kaki), onda opet sisanje... da bi se sve, nakon mozda15-20 min, zavrsilo vriskom. Dizala sam je da podrigne (to je i radila), ali kad bih je vratila da rucki, nista - samo nervoza i plac cim krene da sisa. Stavila sam je u krevetac i ona je zakunjala. Jutros je opet pocela da sisa fino i dosta, ali je pred kraj malo plakala - stavim joj cuclu, ona se smiri, pa joj na brzaka izvadim cuclu i jos je malo podojim. Podrignula je tri puta. Stavila sam je u krevetac i evo paja. Ne znam sta da radim Ne znam da li je sita, da li ja negdje grijesim (hranim se kao i prije svega ovoga). Plasim se da li je pocela da odbija siku iako eto uspije da pojede barem nesto. Sta mogu da uradim? Uh, tako sam nesto ocajna.
|