Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Porodila se choopa choops! :-) 7.9.2010 12:14:48
|
|
|
|
choopa choops
|
Hvalaaaaaaaaaaaaaa svima Evo samo na brzinu da opisem sta se desavalo... beba mi se slabo mrdala i ja odem prosli uorak na pregled (dan ranije nego sto je trebalo). Doktorica me posalje prvo na CTG, vidi beba uspavana, kaze da bi se trebala setat po porodilistu jedno 2 sata da se razbudi pa da onda ponovimo CTg. Medjutim onda me pogleda na UZV i vidi da ima vise plodove vode i zakljuci da bi najbolje bilo da me posalje hitno za Pg jer oni nemaju sve uslove za bebu ako sta krene naopako, a i zbog mene i tog secera, jer se moze desiti da vise krvarim na porodjaju. I tako mi u utorak oko podne krenemo hitno za Pg. Gore me prime, urade CTg, beba se mrda, hvala Bogu. Pogledaju me vaginalno, otvorena 2 prsta kao i prije dva mjeseca. Nisu mi radili UZV. Medjutim mene malo panika hvatala zato sto se on slabo mrdao, pa sam trazila uvece oko 23h da vide sta se desava pregleda me dr, kaze vidis da srce kuca idi spavaj Ujutru (srijeda) u viziti dr odluci da me pogleda opet vaginalno, uradi CTg (ja imam kontrakcioje koje ne osjecam ) i odluci da mi zakaze indukciju za cetvrtak ujutru. Srijeda vece brijanje, ja se fino naspavala za divno cudo, cetvrtak ujutru klistir i pravac porodiliste. Tamo sam se setkala od 6,30h do 9h kad je dosao moj dr i damo mi nekakav spazmeks i ukljucili mi indukciju. Kaze vidimo se oko 10h. U medjuvremenu dodju drugo dvoje doktora i komentarisu iznad mene kako nema potrebe za indukcijom, kako je to dr bezveze naredio te da cu se namucit Ja se prestravila. Narocito jer sam prije toga (dok sam cekala)prisutvovala porodjaju jedne cure koja se derala kao blesava Medjutim babica me pogledom uvjeri da ne brinem i neka oni pricaju sta hoce da moj dr zna bolje. Oko 9,30h krenu bolovi. Ja ne prestajem da mislim o onome sto su ovo dvoje rekli. Oko 10h dolazi moj dr. Kaze spusti se nize -krecemo ...I hop cup u tri napona ja katapuktiram Matiju Pukla samo mrvicu imam jedan sav. Eto...opsirnije u porodjajnim pricama Hvala vam sto ste mislile na nas
|
|
RE: Porodila se choopa choops! :-) 7.9.2010 12:16:45
|
|
|
|
New Mom
|
A slikica? Nemoj da je kradem sa fb!
|
|
RE: Porodila se choopa choops! :-) 7.9.2010 13:46:44
|
|
|
|
dakana
|
Choopa bravo za tebe . Cestitam ti sa zakasnjenjem rodjenje bebice. Kiss!
|
|
|
|
RE: Porodila se choopa choops! :-) 7.9.2010 17:28:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Choopa , majstorice hoćemo li se sve mi bivše i sadašnje Novljanke tako lako poroditi ???
|
|
|
|
RE: Porodila se choopa choops! :-) 7.9.2010 17:31:12
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: New Mom A slikica? Nemoj da je kradem sa fb! a mi sto ti nismo na fb prijatelji a a a? hocemo slikicu
|
|
|
|
RE: Porodila se choopa choops! :-) 7.9.2010 18:13:05
|
|
|
|
mtajcica83
|
Evo procitah i ja tvoj post, choopa..Svaka cast ...Bas super sto je sve bilo ok.. Ljubbac za vas dvoje !!!!
|
|
|
|
RE: Porodila se choopa choops! :-) 7.9.2010 18:16:46
|
|
|
|
anajid
|
Choops bravo za tebe i bebca!Cestitamo i ljubimovas!
|
|
|
|
RE: Porodila se choopa choops! :-) 8.9.2010 20:24:36
|
|
|
|
Podrum Š.
|
Draga Choopice, čestitam ti od srca! Baš mi je drago, što ste tako dobro prošli. Nadam se da ćete takvi i ostati, srećno vam bilo! Izdržali ste oboje!!!!
|
|
RE: Porodila se choopa choops! :-) 9.9.2010 11:25:15
|
|
|
|
choopa choops
|
Hvala vam jos jednom svima Bubice ja vam zelim svima da se brzo porodite New Mom evo slike da ne moras da krades
|
|
RE: Porodila se choopa choops! :-) 9.9.2010 11:26:27
|
|
|
|
Ana RR
|
choopa čaroban je
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Porodila se choopa choops! :-) 9.9.2010 11:31:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Choopa,predivan je...
|
|
|
|
RE: Porodila se choopa choops! :-) 9.9.2010 11:43:31
|
|
|
|
Podrum Š.
|
Mišić jedan dragi :)
|
|
RE: Porodila se choopa choops! :-) 9.9.2010 20:01:06
|
|
|
|
mtajcica83
|
Choopice, preprepresladak je bebac... ... A i odjelce mu je premedeno, stvarno.... Ma sad sam se sva raznjezila...
|
|
|
|
RE: Poradja se choopa choops! :-) 25.2.2015 8:32:42
|
|
|
|
adulence
|
CEkamo i navijamo,da bude sve kako treba pa da opalimo ovde na RR jednu zurku!!!
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 25.2.2015 8:36:29 >
|
|
RE: Poradja se choopa choops! :-) 25.2.2015 8:37:38
|
|
|
|
dijana1*
|
Choopa navijamoooooo
|
|
RE: Poradja se choopa choops! :-) 25.2.2015 8:40:22
|
|
|
|
veselicaa
|
Choopa navijam da sve prodje brzo i u najboljem redu Dobices najlepsi moguci poklon za rodjendan,bas divno
|
|
|
|
RE: Poradja se choopa choops! :-) 25.2.2015 8:44:39
|
|
|
|
eca89
|
Navijamo, choopo, da sve bude ok !
|
|
|
|
RE: Poradja se choopa choops! :-) 25.2.2015 8:56:17
|
|
|
|
serpica
|
Ajmo Chupa
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Poradja se choopa choops! :-) 25.2.2015 8:59:15
|
|
|
|
vonavoj
|
navijam!
|
|
|
|
RE: Poradja se choopa choops! :-) 25.2.2015 9:10:47
|
|
|
|
mika79
|
Navijamo
|
|
|
|
RE: Poradja se choopa choops! :-) 25.2.2015 9:12:17
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Cupice
|
|
RE: Poradja se choopa choops! :-) 25.2.2015 9:12:43
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
stize poklon mama
|
|
|
|
RE: Poradja se choopa choops! :-) 25.2.2015 9:19:42
|
|
|
|
*boka*
|
Chupsi druže hajdemo
|
|
RE: Poradja se choopa choops! :-) 25.2.2015 9:21:41
|
|
|
|
jabudic
|
To ti je pravo, rodiš sebi poklon Čekamo i navijamo, da sve prodje brzo i u najboljem redu!
|
|
|
|
RE: Poradja se choopa choops! :-) 25.2.2015 9:25:32
|
|
|
|
Maraj
|
Jeeee!!! navijam!!!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?