Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kada se farbaju jaja (na Veliki četvrtak,... 27.3.2018 10:38:27
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ove godine cu videti kako se iskombinujem. Necu mnogo jer smo kod mojih svakako.
|
|
|
|
RE: Kada se farbaju jaja (na Veliki četvrtak,... 27.3.2018 10:40:30
|
|
|
|
Duškić
|
I mi idemo kod nasih, tako da videcu. A volim sa cerkicom da farbam jaja.
|
|
|
|
RE: Kada se farbaju jaja (na Veliki četvrtak,... 27.3.2018 10:41:51
|
|
|
|
mama Jo
|
Ako budem i ja kod mojih onda cemo na Veliki petak... ako budem kod kuce sama - kad stignem ☺
|
|
RE: Kada se farbaju jaja (na Veliki četvrtak,... 27.3.2018 10:43:20
|
|
|
|
emicaa
|
ja cu opet petkom,ali vjerovatno cu tek kad dodje mm sa posla jer i on voli biti tu
|
|
RE: Kada se farbaju jaja (na Veliki četvrtak,... 5.4.2018 22:46:07
|
|
|
|
Ana RR
|
Moja mama danas ofarbala - 60 komada. Luda žena. Mene ne može niko naterati da ofarbam više od 20, i to je previše što se mene tiče
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kada se farbaju jaja (na Veliki četvrtak,... 5.4.2018 22:54:58
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja i dalje petkom farbam. Taj dan samo farbam jaja. Verovatno cu 30.
|
|
RE: Kada se farbaju jaja (na Veliki četvrtak,... 5.4.2018 23:05:32
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja sve subotom. Ranije sam petkom samo prvo crveno ali sad sve istog dana i ćao.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kada se farbaju jaja (na Veliki četvrtak,... 5.4.2018 23:43:42
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Moja mama danas ofarbala - 60 komada. Luda žena. Mene ne može niko naterati da ofarbam više od 20, i to je previše što se mene tiče Khm khm, je l ti to i meni kazes da sam luda?
|
|
RE: Kada se farbaju jaja (na Veliki četvrtak,... 6.4.2018 7:21:59
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
i ja kao i Ana 20 i to je to.
|
|
|
|
RE: Kada se farbaju jaja (na Veliki četvrtak,... 6.4.2018 8:04:29
|
|
|
|
milicicak
|
Moja baka je farbala cini mi se isto tako 60-ak. Sva crvena. I to mi je uspomena na Veliki petak, ona koja ulazi u sobu i trlja nas prvim ofarbanim jajem da budemo zdravi i jaki. Samo sto je ona ustajala ujutru u 5 da pre zore ofarba jaja pa je budjenje bilo bas ranoooo
|
|
|
|
RE: Kada se farbaju jaja (na Veliki četvrtak,... 6.4.2018 8:07:34
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
I ja sam luda ofarbacu sigurno nekih 50-60 jaja. Sutra farbam jaja.
|
|
RE: Kada se farbaju jaja (na Veliki četvrtak,... 6.4.2018 8:19:51
|
|
|
|
emicaa
|
ja cu oko 30,tako radim svake godine.Farbam toliko samo da isprobam sve boje kupim Na kraju cu farbati sutra,veceras radim
|
|
RE: Kada se farbaju jaja (na Veliki četvrtak,... 6.4.2018 8:53:25
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 IZVORNA PORUKA: Ana RR Moja mama danas ofarbala - 60 komada. Luda žena. Mene ne može niko naterati da ofarbam više od 20, i to je previše što se mene tiče Khm khm, je l ti to i meni kazes da sam luda? Hahaha ma sve ste lude, znam ja to odavno
|
|
|
|
RE: Kada se farbaju jaja (na Veliki četvrtak,... 6.4.2018 9:13:13
|
|
|
|
madre
|
I mi farbamo petkom... Izmedju 20 i 30.
|
|
RE: Kada se farbaju jaja (na Veliki četvrtak,... 6.4.2018 12:09:57
|
|
|
|
Duškić
|
Kod nas se danas farbaju jaja. Ja najvise volim u lukovini, to mi je najlepse. I unihop i one travcice se stave to mi je tako lepo i vraca u detinjstvo. A farbam zbog dece u boji i ubacim u one gace za jaja i slicno. Rekla sam da one sljoke i one gelove necu vise stavljati nervira me sto boje ruke ., ali videcu.
|
|
|
|
RE: Kada se farbaju jaja (na Veliki četvrtak,... 6.4.2018 20:13:05
|
|
|
|
Sarav
|
Ja farbam u petak. Nešto ovog puta boje nisu bile dobre, ali smo ih išarale S i ja pa su nam jaja vesela
< Poruku je uredio Sarav -- 6.4.2018 20:15:02 >
|
|
RE: Kada se farbaju jaja (na Veliki četvrtak,... 28.4.2018 0:55:34
|
|
|
|
MimaKos
|
U nasem kraju petak nikako, cetvrtak ili subota
|
|
|
Anketa
SEXKakav volite?misionarski (
38%)
kereći (
21%)
stojeći (
3%)
sa strane (
14%)
drugo (
23%)
Ukupan broj glasova: 210Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!