Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Po kome/cemu ste dali ime detetu? 5.1.2021 18:48:49
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Dunja ja svojim oboje kad um tepam zovem Milice.Milica mi oznacava neku savrsenost,njeznost 😊 Takođe
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Po kome/cemu ste dali ime detetu? 5.1.2021 19:13:06
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj i mi tepamo Milice 😊 Mi smo dali imena jer su nam se svidjala, to je to.
|
|
RE: Po kome/cemu ste dali ime detetu? 5.1.2021 19:33:13
|
|
|
|
jabudic
|
Jao, svi tepaju po meni, trep trep 😁
|
|
|
|
RE: Po kome/cemu ste dali ime detetu? 5.1.2021 23:22:26
|
|
|
|
Duškić
|
Haha, Jabudic, bas tako. Trep.
|
|
|
|
RE: Po kome/cemu ste dali ime detetu? 5.1.2021 23:57:49
|
|
|
|
Lilly5
|
Milice moja, zar to ne kaze svaka mama svojoj cerki ❤
|
|
|
|
RE: Po kome/cemu ste dali ime detetu? 6.1.2021 7:52:00
|
|
|
|
emicaa
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Jao, svi tepaju po meni, trep trep 😁 Jabude imala sam i macora zvao se Milica 😊
|
|
RE: Po kome/cemu ste dali ime detetu? 10.1.2021 15:47:02
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR IZVORNA PORUKA: jabudic Jao, svi tepaju po meni, trep trep 😁 Jabude imala sam i macora zvao se Milica 😊 Emica i macor Milica
|
|
|
|
RE: Po kome/cemu ste dali ime detetu? 10.1.2021 19:26:19
|
|
|
|
emicaa
|
Svima je bilo hit kad pitaju kako se zove,a ja kazem Milica 😅
|
Anketa
Бррррр....
пеперутка16
Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....