Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Porodične navike, kompromisi i mirenje ra... 25.8.2010 2:17:57
|
|
|
|
dunja RR
|
Odličan tekst
|
|
|
|
RE: Porodične navike, kompromisi i mirenje ra... 25.8.2010 8:48:43
|
|
|
|
Modessty
|
mm i ja smo već dugo dugo zajedno. I mi smo često imali te "rasprave" šta je pravilno : peglati donji veš ili ne, jesti pohovan hleb sa džemom ili ne, šećer i kiselo mleko ili ne, izuvanje pred vratima..... Ova me priča podsetila na dan kad sam prvi put kod mog tadašnjeg momka a sadašnjeg muža jela musaku. Njegova mama musaku pravi tako što krompir iseče na kockice. Moj komentar je bio da to nije musaka! musaka se sprema u tepsiji i krompir se seče na tanke kružiće a onda se sve zapeče preliveno jajima
|
|
RE: Porodične navike, kompromisi i mirenje ra... 25.8.2010 9:01:43
|
|
|
|
bluka
|
da, i mi smo često razgovarali o ovoj temi. i ponekad se prepirali . nepune 4 godine živimo zajedno i mislim da smo sad ustanovili 'naša' pravila ponašanja.
|
|
|
|
RE: Porodične navike, kompromisi i mirenje ra... 25.8.2010 9:06:46
|
|
|
|
Modessty
|
joj ja nisam mogla da zamislim da neko može da soli jaja kad pohuje hleb pa da ga jede samo sa slanim I rekla sam mm kad smo planirali zajednički život da nema teorije da peglam donji veš (tj. gaćone) niti da se glavim u kuhinji po ceo dan
|
|
RE: Porodične navike, kompromisi i mirenje ra... 25.8.2010 9:09:32
|
|
|
|
bluka
|
ja imam rođake kojima je kombinacija prženice sa kiselom pavlakom pa preko neki pekmez. mi smo se tome zajedno čudili! umjesto jedno drugom i 'starim' pravilima, pa je atmosfera začas bila popravljena!
|
|
|
|
RE: Porodične navike, kompromisi i mirenje ra... 25.8.2010 15:42:00
|
|
|
|
liliana
|
Jao, kad se samo setim prve godine zajedničkog života, i ubeđivanja oko raznih navika!!! Par primera: -MM je uvek jeo prženice uz čaj, a ja uz jogurt. Uvek me je ubeđivao da treba sa čajem. -MM jabuku jede uz hleb! Meni je to odvratno (nisam probala, ali mi je odvratno), a on je to jeo još dok je išao u školu. Kaže da je u Sloveniji to tako... -moja svekrva ne stavlja stoljnjak kad postavlja trpezu i posle mrve briše mokrim sunđeropm. Meni je to odvratno!!! -MM jede punjene paprike uz pire-krompir a ja bez . -MM uz ćufte mora imati prilog.
|
|
RE: Porodične navike, kompromisi i mirenje ra... 25.8.2010 15:46:06
|
|
|
|
Anoniman
|
evo da se nasmejete - mi smo imali jako mnogo razlika, necu ih sad sve navoditi (npr. uz boraniju, sataras i takve stvari mm uvek jede kajganu), ali evo jedna: postio moj muz par dana i jede alvu i hleb. ja komentarisem kako se to meni ne svidja, ja je jedem kao slatkis bez icega. kaze on:"kako mozes, to se jede sa hlebom!" i onda par meseci kasnije kupimo neku alvu u kutiji, nije mogla lepo da se sece i uzmemo kasicice. proba mm tako da jede i odusevi se, kaze: "mnogo je bolje nego sa hlebom, onako mi se ne svidja.", pa rekoh:"sto si onda jeo sa hlebom?", kaze:"iz navike".
|
|
|
|
RE: Porodične navike, kompromisi i mirenje ra... 25.8.2010 19:02:58
|
|
|
|
red sonia
|
ja i mm smo se dogovorili...jednom pravim neko jelo na moj nacin,sledeci put kako on voli i mirna backa
|
|
|
|
RE: Porodične navike, kompromisi i mirenje ra... 25.8.2010 19:04:34
|
|
|
|
red sonia
|
IZVORNA PORUKA: liliana -MM uz ćufte mora imati prilog. prilog nego sta
|
|
|
|
RE: Porodične navike, kompromisi i mirenje ra... 25.8.2010 19:17:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Uf ... Mm ima naviku od svoje mame koja je mene iznenadila - krompir nikada ne peru pre nego što počnu da ga ljušte , nego ga onako prašnjavog oljušte , pa ga operu . Ja operem i pre ljuštenja , i posle , a oni se čudom čudili . I naravno - veliko dopuštanje da životinje imaju ogromnu slobodu u kući je mene zgrozilo - za mene su životinje za dvorište , i nema šta da zapišavaju po kući , da se penju na kuhinjske elemente i svuda ostavljaju tragove i dlake . Osim toga , najviše mi je smetalo i što imaju oooogroman broj životinja i što su one na prvom mestu uvek , i ispred ljudi .
|
|
|
|
RE: Porodične navike, kompromisi i mirenje ra... 25.8.2010 23:53:17
|
|
|
|
Modessty
|
svi imamo neke navike koje nosimo iz detinjstva pa se posle čudimo kako to nije tako u nekoj drugoj kući Recimo moj je tata uvek pomagao mami oko svega u kući. Uek su delili poslove. Meni bilo čudno kad komšinica postavlja svom mužu sto da ruča. KO da on sam nema ruke i nezna gde se šta nalazi. Moj tata a sada i moj muž kad su gladni lepo sami uzmu šta im treba!
|
|
RE: Porodične navike, kompromisi i mirenje ra... 26.8.2010 0:30:17
|
|
|
|
Lu
|
Mene je mm pitao; Gdje si ti ženo vidjela da se riža peče, nije nikad jeo zapečenu rižu sa mesom Rekla sam mu, nagledaćeš se ti i naprobati još svega Ma moram da priznam da sam mu se dosta prilagodila kuhanjema i on jede mnoge stvari koje prije nije. Oko dosta stvari smo se dogovorili, mislim nismo sjeli i dogovarali se nego onako spontano, usput ali još uvijek se nadopunjavamo. Dijete raste a mi moramo da budemo usklađeni u svemu pred njim, pogotovo u odgoju
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?