Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Porodične navike, kompromisi i mirenje ra... 25.8.2010 2:17:57
|
|
|
|
dunja RR
|
Odličan tekst
|
|
|
|
RE: Porodične navike, kompromisi i mirenje ra... 25.8.2010 8:48:43
|
|
|
|
Modessty
|
mm i ja smo već dugo dugo zajedno. I mi smo često imali te "rasprave" šta je pravilno : peglati donji veš ili ne, jesti pohovan hleb sa džemom ili ne, šećer i kiselo mleko ili ne, izuvanje pred vratima..... Ova me priča podsetila na dan kad sam prvi put kod mog tadašnjeg momka a sadašnjeg muža jela musaku. Njegova mama musaku pravi tako što krompir iseče na kockice. Moj komentar je bio da to nije musaka! musaka se sprema u tepsiji i krompir se seče na tanke kružiće a onda se sve zapeče preliveno jajima
|
|
RE: Porodične navike, kompromisi i mirenje ra... 25.8.2010 9:01:43
|
|
|
|
bluka
|
da, i mi smo često razgovarali o ovoj temi. i ponekad se prepirali . nepune 4 godine živimo zajedno i mislim da smo sad ustanovili 'naša' pravila ponašanja.
|
|
|
|
RE: Porodične navike, kompromisi i mirenje ra... 25.8.2010 9:06:46
|
|
|
|
Modessty
|
joj ja nisam mogla da zamislim da neko može da soli jaja kad pohuje hleb pa da ga jede samo sa slanim I rekla sam mm kad smo planirali zajednički život da nema teorije da peglam donji veš (tj. gaćone) niti da se glavim u kuhinji po ceo dan
|
|
RE: Porodične navike, kompromisi i mirenje ra... 25.8.2010 9:09:32
|
|
|
|
bluka
|
ja imam rođake kojima je kombinacija prženice sa kiselom pavlakom pa preko neki pekmez. mi smo se tome zajedno čudili! umjesto jedno drugom i 'starim' pravilima, pa je atmosfera začas bila popravljena!
|
|
|
|
RE: Porodične navike, kompromisi i mirenje ra... 25.8.2010 15:42:00
|
|
|
|
liliana
|
Jao, kad se samo setim prve godine zajedničkog života, i ubeđivanja oko raznih navika!!! Par primera: -MM je uvek jeo prženice uz čaj, a ja uz jogurt. Uvek me je ubeđivao da treba sa čajem. -MM jabuku jede uz hleb! Meni je to odvratno (nisam probala, ali mi je odvratno), a on je to jeo još dok je išao u školu. Kaže da je u Sloveniji to tako... -moja svekrva ne stavlja stoljnjak kad postavlja trpezu i posle mrve briše mokrim sunđeropm. Meni je to odvratno!!! -MM jede punjene paprike uz pire-krompir a ja bez . -MM uz ćufte mora imati prilog.
|
|
RE: Porodične navike, kompromisi i mirenje ra... 25.8.2010 15:46:06
|
|
|
|
Anoniman
|
evo da se nasmejete - mi smo imali jako mnogo razlika, necu ih sad sve navoditi (npr. uz boraniju, sataras i takve stvari mm uvek jede kajganu), ali evo jedna: postio moj muz par dana i jede alvu i hleb. ja komentarisem kako se to meni ne svidja, ja je jedem kao slatkis bez icega. kaze on:"kako mozes, to se jede sa hlebom!" i onda par meseci kasnije kupimo neku alvu u kutiji, nije mogla lepo da se sece i uzmemo kasicice. proba mm tako da jede i odusevi se, kaze: "mnogo je bolje nego sa hlebom, onako mi se ne svidja.", pa rekoh:"sto si onda jeo sa hlebom?", kaze:"iz navike".
|
|
|
|
RE: Porodične navike, kompromisi i mirenje ra... 25.8.2010 19:02:58
|
|
|
|
red sonia
|
ja i mm smo se dogovorili...jednom pravim neko jelo na moj nacin,sledeci put kako on voli i mirna backa
|
|
|
|
RE: Porodične navike, kompromisi i mirenje ra... 25.8.2010 19:04:34
|
|
|
|
red sonia
|
IZVORNA PORUKA: liliana -MM uz ćufte mora imati prilog. prilog nego sta
|
|
|
|
RE: Porodične navike, kompromisi i mirenje ra... 25.8.2010 19:17:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Uf ... Mm ima naviku od svoje mame koja je mene iznenadila - krompir nikada ne peru pre nego što počnu da ga ljušte , nego ga onako prašnjavog oljušte , pa ga operu . Ja operem i pre ljuštenja , i posle , a oni se čudom čudili . I naravno - veliko dopuštanje da životinje imaju ogromnu slobodu u kući je mene zgrozilo - za mene su životinje za dvorište , i nema šta da zapišavaju po kući , da se penju na kuhinjske elemente i svuda ostavljaju tragove i dlake . Osim toga , najviše mi je smetalo i što imaju oooogroman broj životinja i što su one na prvom mestu uvek , i ispred ljudi .
|
|
|
|
RE: Porodične navike, kompromisi i mirenje ra... 25.8.2010 23:53:17
|
|
|
|
Modessty
|
svi imamo neke navike koje nosimo iz detinjstva pa se posle čudimo kako to nije tako u nekoj drugoj kući Recimo moj je tata uvek pomagao mami oko svega u kući. Uek su delili poslove. Meni bilo čudno kad komšinica postavlja svom mužu sto da ruča. KO da on sam nema ruke i nezna gde se šta nalazi. Moj tata a sada i moj muž kad su gladni lepo sami uzmu šta im treba!
|
|
RE: Porodične navike, kompromisi i mirenje ra... 26.8.2010 0:30:17
|
|
|
|
Lu
|
Mene je mm pitao; Gdje si ti ženo vidjela da se riža peče, nije nikad jeo zapečenu rižu sa mesom Rekla sam mu, nagledaćeš se ti i naprobati još svega Ma moram da priznam da sam mu se dosta prilagodila kuhanjema i on jede mnoge stvari koje prije nije. Oko dosta stvari smo se dogovorili, mislim nismo sjeli i dogovarali se nego onako spontano, usput ali još uvijek se nadopunjavamo. Dijete raste a mi moramo da budemo usklađeni u svemu pred njim, pogotovo u odgoju
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?