|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Homoseksualnost
4.10.2012 18:34:00   
nina26
IZVORNA PORUKA: jovicaa

koliko sam ja uspela da prelistam "najsocniji i najbezobrazniji" su postovi zena koje pozivaju moderatore da kazne nekog drugog, hahhahah, koje ste vi likuseuser posted image

bas ti hvala sto nas lepo pocas_tiuser posted image user posted image user posted image

i dalje se lepe etikete....sad smo jos i bezobrazni, a p****r je ruzna rec...ok, ja sam ovde zavrsila.

< Poruku je uredio nina26 -- 4.10.2012 18:38:22 >

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 751
4.10.2012 18:34:32   
Ivana.
Ima toga sa "obe" strane. I eto ti ga dokaz da smo u sustini svi isti. I sad nam ostaje samo da se TOLERISEMO.

< Poruku je uredio Ivana. -- 4.10.2012 18:35:18 >

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 752
4.10.2012 18:39:26   
jovicaa
ja nemam nista protiv tudjeg misljenja i ne vredjam, ali volim da branim svoje. mada ovde vise ne pisem, zato sto poentu ne vidim. a jedina direktna uvreda koju sam videla je u isidorinom postu kada je napisala "oladi malo".
a sad vidim da su ipak obe strane omastile brkeuser posted image
iskuliraj nina, mnogo si ljuta, ne valja ti to user posted image
bezobrazluk nije ruzna rec niti psovka. a p***r jeste.

< Poruku je uredio jovicaa -- 4.10.2012 18:45:02 >

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Ivana.)
Direktna veza do poruke: 753
4.10.2012 18:50:45   
NadaR

IZVORNA PORUKA: Janncica

IZVORNA PORUKA: jole82

Pu majku mu...gde li su se denuli ovi moderatori?
Mozda su na temi "Selekcija reagovanja"?
Modovi nikom ponikose, svi u stranu pogledase....user posted image

user posted image user posted image user posted image
Setaju,druze se,jedu sladoled...user posted image Ko ce ovolike zene smirivati...

Moderatori ,nazalost ne mogu sebi priustiti taj luksuz da po cijeli dan mlate praznu slamu u virtuelnom svijetu. Imamo i posao i djecu ,kucu i punooo obaveza kao i svi .
To sto se pojedinci ne mogu kontrolisati i ponasati shodno svojim godinama ,stvarno nije nas problem. Mozemo pisati opomene , zakljucati temu a problem ostaje do naredne skakljive teme.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 754
4.10.2012 18:50:57   
nina26
pa da, sad smo i ljuti i bezobrazni i svasta nesto, ako se nemamo ista misljenja...hehehe, vazi Jovouser posted image

ja nazalost ne volim da se uvlacim nikom, tako da mozda zbog toga delujem ljutouser posted image

a posto "bezobrazno" nije uvredljivo, a "oladi malo" jeste, stvarno ste bezobrazne ispaleuser posted image

odoh da pakujem stvari za porodiliste, upravu si sta mi ovo trebauser posted image user posted image

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 755
4.10.2012 18:58:19   
Anoniman
Kome ova tema ne odgovara zaista ne mora da je čita.
Ko smatra da je suluda, takođe.
Ko hoće civilizovano da raspravlja, samo napred.
Ima malo bockanja, slazem se, ali ne vidim da je došlo do uvreda koje treba da budu sankcionisane.
Takođe, ako smatrate da vas je neko uvredio a moderatori to nisu videli, pošaljite nam pp, slobodno, i razmotrićemo prituzbu.

(odgovor članu nina26)
  Direktna veza do poruke: 756
4.10.2012 19:07:07   
jovicaa
na rtsu ce u 22 h biti emisija bas o ovoj temi, sa gostima raznih profila, pa koga zanima user posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 757
4.10.2012 19:14:46   
Anoniman
Vidim da je ovde i dalje veselo... Ako ništa bar smo se svi malo bolje upoznali...

(odgovor članu jovicaa)
  Direktna veza do poruke: 758
4.10.2012 19:24:07   
Shishica

IZVORNA PORUKA: nina26

Da je to "prirodno" kao sto sam sto puta rekla, mogli bi istopolni parovi da imaju potomke, pa smejale se vi koliko god hocete, ali tako je. A da homoseksualci postoje vekovima unazad, to niko ne osporava, samo nemoj mi reci molim te da je prirodno! Kako bi ti dosla na svet da je prirodno???

Drugo, ko daje za pravo ateisti da ocenjuje ko je koliki vernik????? Jel smo mi komentarisali koliki si ti ateista, a pritom imas kumu??? Kakva sad kuma, jel to znaci da si se vencala u crkvi??? Ako si samo u opstini, onda su tamo svedoci a ne kumovi. A ako nisi vencana uopste, onda ni nemas kumove. Eto, kad vec provocirate nas "pravovernike"! Uostalom, Bog se nosi u srcu!

Stvarno, ste neverovatne, hocete po svaku cenu da namecete vase misljenje. Sramota!

Jovice,u prvoj i trecoj Mojsijevoj knjizi u Starom zavetu se osudjuje homoseksualizam,kao i u delu Novog zaveta.. Prema tome,itekako je biblija protiv istopolnih veza

user posted image

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 759
4.10.2012 19:37:40   
Anoniman
Osim što nam nije svima razmnožavanje jedini životni cilj (već pisah da nam je to osnovna razlika izmežu nas i životinja) zanima me da li ste svesno da dokazujući neprirodnost homoseksualnog odnosa nemogućnošću da se razmnože direktno implicirate i da su svi heteroseksualni parovi koji nisu mogli ili nisu želeli da dobiju dete takođe neprirodni?

(odgovor članu Shishica)
  Direktna veza do poruke: 760
4.10.2012 19:42:06   
Anoniman
Koraks je car!

(odgovor članu majathegreat)
  Direktna veza do poruke: 761
4.10.2012 19:46:41   
Verolina

IZVORNA PORUKA: gae_gr

Osim što nam nije svima razmnožavanje jedini životni cilj (već pisah da nam je to osnovna razlika izmežu nas i životinja)

Psiholozi su dokazali da je svakom heteroseksualnom bicu razmnozavanje jedan od ciljeva i to vrlo bitnih (jedini zivotni je pridevska sintagma koja je visak u tvom postu) i ja smatram da je to istina. Ti si dokaz da je to istina. Ja sam dokaz da je to istina kao i ostatak planete. Uvek postoje izuzeci (koji ce naravno sad da iskrsnu iz nekog coskauser posted image , ali to su samo izuzeci).

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 762
4.10.2012 19:53:55   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Verolina

IZVORNA PORUKA: gae_gr

Osim što nam nije svima razmnožavanje jedini životni cilj (već pisah da nam je to osnovna razlika izmežu nas i životinja)

Psiholozi su dokazali da je svakom heteroseksualnom bicu razmnozavanje jedan od ciljeva i to vrlo bitnih (jedini zivotni je pridevska sintagma koja je visak u tvom postu) i ja smatram da je to istina. Ti si dokaz da je to istina. Ja sam dokaz da je to istina kao i ostatak planete. Uvek postoje izuzeci (koji ce naravno sad da iskrsnu iz nekog coskauser posted image , ali to su samo izuzeci).

Ovo je da tvom postu da na zvučnosti?

(odgovor članu Verolina)
  Direktna veza do poruke: 763
4.10.2012 19:55:59   
Verolina
Jok, na realnosti.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 764
4.10.2012 19:57:07   
Anoniman
Ne da radi...

(odgovor članu Verolina)
  Direktna veza do poruke: 765
4.10.2012 20:08:35   
Snelle
Jeste da nema baš veze sa temom, ali moram da vas pitam: Kada ste poslednji put proscu dali dva, pet, deset__ dinara? Kada ste beskućniku kupili hleb, salamu i jogurt da barem jedno jutro ne bude gladan? Kada ste nekom detetu kojih nažalost u poslednje vreme ima sve više na tekući račun ulatili novac da bi platili neophodnu operaciju mozga, srca....? Jeste li donirali svoje organe kako bi se sutra nekome spasao život? To su bitna pitanja a ne to da li ćete podržati gej paradu ili ne!
P.S. MOLIM moderatore da obrišu post majathegreat, mene kao vernika ova slika jako vređa!

< Poruku je uredio Snelle -- 4.10.2012 20:09:45 >

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 766
4.10.2012 20:13:17   
Anoniman
Snelle, u pravu si, nema ama nikakve veze sa ovom temom...

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 767
4.10.2012 20:14:46   
Snelle
Možda nema, ali svakako treba da stavite prst na čelo i razmislite na šta i koga vi gubite vreme.

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 768
4.10.2012 20:17:08   
Anoniman
"Gubimo" vreme na ustavna prava SVIH građana Srbistana.

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 769
4.10.2012 20:20:01   
Snelle
To što ovde pokušavate nas nekolicinu da ubedite kako ste vi u pravu, a mi nismo i kako smo mi loši je itekako gubljenje vremena. Bolje da smo svi, tj sve mame koje su ovde prodangubile vreme, sve to vreme i energiju usmerile na svoju decu nego što je ovde prosipamo.

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 770
4.10.2012 20:21:41   
isidora88
ovde neki moderatori ne rade svoj posao, vernici su izvrgnuti ruglu i podsmehu a modovi misle da tu nema niceg loseuser posted image
nekima je dozvoljeno vredjanje a ja kad kazem da neko oladi onda je to bezobrazluk i pljuvanje.
definitivno ova tema nema smislauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 771
4.10.2012 20:22:38   
Anoniman
Isi, ko je tebe uvredio?

(odgovor članu isidora88)
  Direktna veza do poruke: 772
4.10.2012 20:24:24   
minavb
A ja molim moderatore da se opomenu oni koji daju strucna misljenja, kao npr "(jedini zivotni je pridevska sintagma koja je visak u tvom postu)"
user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 773
4.10.2012 20:25:05   
isidora88
sami ce se prepoznati. a oni sto pricaju kako su tolerantni to NISU jer ne prihvataju tudja uedjenja i shvatanja.ne mislim naravno na sve

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 774
4.10.2012 20:26:01   
Verolina
He he...Ali to nije bilo zbog struke. Prcuser posted image Vec zbog konteksta.user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here