Zemunka85 -> RE: Bušenje ušiju (25.11.2014 13:03:25)
|
Hahahah ne zezaj :D. Mene je taaaako zacudila njena doslednost, jer ona vec duze vreme trazi, ali kada joj kazem da boli - odustane. Ali to vece nije bilo sanse da odustane. I plakala kada su prvo probusili, MI joj predlozimo da dodjemo za 10ak dana za drugo, ma kakvi, place i hoce. Kaze zlatar ovo jos nisam video. Nisam se pokajala i tako mi je bila slatka sa mindjusicama i sve je super proslo, ali bas joj je nisko probusio. I ok one medicinske, ali kada bih stavila neke visece, msm da bi bilo bzv. Jos sada kada sam joj izvadila, pa vidim rupicu - bas je ruzno, na dnu resice i malo vise ka gore. Uopste nzm sto je tako omasio (a jos smo mu predlozili da obelezi, nije hteo), kada je bila bas mirna.Sve u svemu, sada je malo zaboravila pa cu ipapk pustiti da zaraste i ponovo buditi .. nekad. Tj za par meseci,pa cim pozeli ... U pirsing centru imaju reklamu za bezbolno busenje - vrv se radi sa lokalnim anastetikom, neki sprej ili sta vec. Ima li neko iskustva sa tim? IZVORNA PORUKA: choopa choops Moj ćerka je toliko insistirala da joj se probuše uši, pa sam je povela. Ranije zlatarka nije htjela da joj radi jer je bila mala. I povedem je sad sa 6g. i probuši jedno uvo i drugo neće naravno. Rekla sam joj baš me briga, probuši kad budeš išla na matusrko veče u srednjoj školi [sm=smiley36.gif] Šetamo jednu minđušu do daljnjeg [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|