tanjicak -> RE: odred za cistocu (9.4.2009 19:10:04)
|
E ljudi , moram da vam ispricam svoje licno iskustvo. Prosle godine sam bila u Londonu mesec dana , bila sam smestena u jednoj porodici. To je porodica koja je srednja klasa, i otac i majka rade , imaju dve cerke od 18 i 21 godinu i sina tu negde 20, i psa. Zive u velikoj kuci ima jedno 5 soba , tri kupatila , i veliko dvoriste u severnom tj lepom kraju Londona. Meni sve zvuci kao idila . Medjutim ljudi su toliko strokavi i prljavi da nisam mogla da verujem. 1.primer> trpezarija im je smestena u dogradjenom delu kuce koji je sav od stakla a okolo je dvoriste i zelenilo. Medjutim oni u toj prostoriji jedu , drze bicikla , kojekakve prnje , lopte i dr , a pod uzas. Sav pun dlaka od psa i to onih pomesanih sa skorelom prljavstinom. 2.primer> kuhinja> ogromna prelepa kuhinja od jedno 30 m2. Medjutim plocice tu niko nije prao sigurno jedno 20 godina. Sudje do plafona . Prva ddva dana ja jadna prala to sudje muka mi bilo da gledam a onda batalila , nisam dosla da im budem spremacica. Odvojila sam na kraju moj pribor za jelo , par solja i to prala . 3.primer> po celoj kuci je itison. Taj itison niko nije prao od kada se se uselili, sav je smrdljiv i pun psecih dlaka ( nemam nista protiv pasa , obozavam ih , ali se ipak gadim na tu koloicinu dlaka svuda po kuci) 4.primer> soba koju su meni izdali > jedina koliko toliko uredna , ali imaju biblioteku u kojoj niko nije obrisao knjige od kad im je cerka zavrsila osnovnu skolu. Mozda sam bila malo opsirna , ali nisam mogla da verujem da neko moze tako da zivi. Ja sam se nekeko snasla tih dvadesetak dana , ali verujte mi da je bas onako , kako je u tim emisijama gde ciste. Mozda razbacaju jos par stvari , ali sto se tice cistoce , ja sam se licno uverila da ima ljudi koji tako zive.
|
|
|
|