Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veronauka vs građansko vaspitanje 2.9.2021 17:23:58
|
|
|
|
smoli
|
Ipak gradjansko ove godine.
|
|
|
|
RE: Veronauka vs građansko vaspitanje 17.9.2021 7:06:42
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Birali su veronauku
|
|
|
|
RE: Veronauka vs građansko vaspitanje 17.9.2021 7:09:39
|
|
|
|
flamingos
|
Ipak građansko.
|
|
|
|
RE: Veronauka vs građansko vaspitanje 18.9.2021 13:33:36
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Izabrali gradjansko.
|
|
|
|
RE: Veronauka vs građansko vaspitanje 18.9.2021 13:45:46
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Naravno, veronauka😉
|
|
RE: Veronauka vs građansko vaspitanje 18.9.2021 19:54:56
|
|
|
|
smeško
|
Veronauka. Jer smo odusevljeni verouciteljem kao covekom.
|
|
|
|
RE: Veronauka vs građansko vaspitanje 18.9.2021 20:58:51
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Zavisi i od predavaca svakako
|
|
|
|
RE: Veronauka vs građansko vaspitanje 28.10.2021 8:22:03
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Cast svakom veroucitelju/verouciteljici koji sa razumevanjem obavlja nastavu i zna sta radi. Ali, da me dete ubedjuje da postoji bog smrti, da zid u Jerusalimu pusta suze na pravoslavni Vaskrs a na katolicki izgleda pauzira, da je Bog negde na nebu - a veronauku drzi nastavnica geografije.... Nismo mi u 21. veku. Veronauku ostaviti onima koji su se za to obrazovali.
|
|
|
|
RE: Veronauka vs građansko vaspitanje 28.10.2021 8:36:40
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ivanka, nastavnica geografije predaje? Sacuvaj Bože. I aj na stranu sto je nastavnik geografije, nego kakve su to price. Možda je ona na zameni. Jedino mi to pada na pamet.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 28.10.2021 8:42:45 >
|
|
RE: Veronauka vs građansko vaspitanje 28.10.2021 10:20:20
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Ivanka, nastavnica geografije predaje? Sacuvaj Bože. I aj na stranu sto je nastavnik geografije, nego kakve su to price. Možda je ona na zameni. Jedino mi to pada na pamet. A sve je pocelo od noci vestica jer je rekla da je neki covek rekao da tada izlaze mrtvi iz zemlje i tako je pocelo. Nastavnica nije na zameni, to sam odmah pitala, ta nastavnica izgleda radi sta god treba u toj skoli.
|
|
|
|
RE: Veronauka vs građansko vaspitanje 28.10.2021 10:42:40
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
O Bogo moj. Nece uskoro niko da predaje u školama, ko nije master teolog. Potpuno se slažem. To je novi akt. Svasta bih rekla, ali bolje da ucutim.
|
|
RE: Veronauka vs građansko vaspitanje 28.10.2021 10:47:31
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR O Bogo moj. Nece uskoro niko da predaje u školama, ko nije master teolog. Potpuno se slažem. To je novi akt. Svasta bih rekla, ali bolje da ucutim. Tako i treba. To su vrlo skakljive stvari i trebanogo paziti sta se deci prica jer ce oni to shvatiti na razlicite nacine.
|
|
|
|
RE: Veronauka vs građansko vaspitanje 29.5.2022 20:21:20
|
|
|
|
Tajčica
|
Veronauka.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?