kackica
|
Pokusacu ukratko ako je ikako moguce da opisem moj porodjaj, jer mi uskoro stizu gosti. Mene je strasno boleloooo, elem posto sam vec lezala u bolnici po prethodnom dogovoru sa dr zbog redovne kontrole, jer sam imala u trudnoci visok pritisak, moj dr koji mi je vodio trudnocu mi je zakazao porodjaj jer sam po njegovim recima imala odlican akuserski nalaz, bila sam otvorena 2 prsta i grlic je bio izravnan.. U 7.25 mi je stavio vaginaletu i u 10h poslao u porodjajnu salu. Kada sam stigla stavili su mi infuziju, dali injekciju za smirenje prikacili na ctg iprica je pocela. Ono na pocetku /sto mi rece jedna zenica iz sobice da su porodjajni bolovi kao jaci menstrualni/ su bili smesni na osnovu pravih koji su poceli na stolu. ludnica cista, ja vristim oko mene 3 babice 2 dr, probusili mi vodenjak beba jada gura a ja dobila spazam, valjda od straha, moja super prijateljica koja je inace babica dosla i prica mi nesto ali ja samo placem, dodje mi cini mi se da skocim kroz prozor, inace zbog mog posla kojim se bavim svi su valjda mislili da cu biti RAMBO zena a ja se drala kao luda, kaze moj dr koji me inace i porodio da sam bila na granici nervnog sloma, sve sto su mi rekli ja nisam uradila, sem kraja kada se beba rodila iz 3 napona, strasno, posle kaze babica mom dr uradicemo joj malu epizotomiju, kao da ja ne znam sta to znaci ili su mislili da ih vise ne cujem posto sam kada sam rodila moje zlato samo cutala, sto od bola, sto od sramote, a uz sve to kada su me usili i ostavili da lezim padne mi pritisak na 90/60 i pocnem da se gubim, primila 5 raznih infuzija, hemoglobin 83 i tako. Inace nisam htela epidural, a u toku porodjaj kazem daj sta das samo da prodje, i dok stize krvna slika otvorena 8/9 i ne moze tada epidural jer je krenuo porodjaj. Inace porodila sam se u 12.35 extra brzo kako se zene prodjaju ali tog bola................... Posle mi dr cestita, mene blam da ga pogledam, da li zbog prijateljice i mog dr ali svi su bili divni prema meni, sem neke dr koze koja mi je probusila vodenjak, I sutradan dodje moj dr da me obidje u porodiliste ja mu kazem izvinite za ne saradnju a on meni kaze da je svima rekao kako sam bila divna Rekoh nikada vise a on meni vidimo se za godinu dana
|