dunja RR
|
Sutra ću nadam se u nabavku, pa da priupitam. Ovako, imam od proletos onaj Baby love f50, ostalo mi je dosta, za S. Inače, stalno sam ga vukla sa sobom, tj u Torbi na kolicima za svaki slučaj, valjda je ok? Njega bih mu mazala prvih dana, mada S već ima boju, jer smo stalno napolju, ali ima boju znači ispod kolena, i po rukama, malo po licu, znači tamo gde je bio izložen suncu. A sada pošto će biti ceo izložn, mazala bih mu prvih par dana babylove 50 (pa inama bih to prva 2-3 dana možda, jer ga ima dosta), a za kasnije bih uzela za S, neki f30, jel to ok? E sad, gledala sam šta ima po DM i Lillyju, još u Tempo trebam da odem. Ima Eucerin F25 za decu, cena 1413, ima i f50 on je 1625, a aprej 50 je 1759. U DMu sam jedino našla Carroten sprej 30, košta 629. Možda da to uzmem nama za kasnije? Još u Tempu da pogledam, verujem da je tamo veći izbor. Nego samo da definišem, zaštitni faktor, da li je ok znači njemu prvo babylove 50, pa za kasnije da uzmem neki 25 ili 30? A nama mogu možda odmah neki 30, da li taj Carroten ili nešto drugo ako nađem, jel to ok? U svakom slučaju moram posebno nama i njemu, taj 30? Ima Vichy 30 neko porodično pakovanje, ali mislim da to nije ok za bebe/malu decu?