Mariya -> RE: Proizvodi za sunce (15.6.2015 13:35:21)
|
IZVORNA PORUKA: mila83 IZVORNA PORUKA: Ana RR Pa da, a super su i one majice i šortsevi za zaštitnim faktorom, Marko ih je nosio. Ove godine smo kupili samo šorts pošto nisam našla majice u njegovoj veličini. Jao koliko sam neupucena, za te majice i sortseve ni ne znam ! ! ! Jel imas neki link koje koristite ? Hvala [sm=smiley1.gif] Mila, ja sam prošle godine kupila majicu bez rukava u Kanz-u, te sa zaštitnim faktorom. Samo pogledaj na etiketi, žuta etiketa sa belim suncem i piše spf + 30. Trćo, ja mislim da su kids proizvodi za bebe od +6 meseci i decu, a baby proizvodi su od 0+meseci. Ako nema u Slo, vidi da ti neko pošalje odavde, jeftinije će ti biti i tako nego da kupuješ mustelu[sm=smiley1.gif] Ja sam za Lu koristila baby proizvode dok nije napunila 3 god., nije nijednom izgorela a lepo je crnela. Doduše, od 12-15h, kad je najjače sunce nikad nije bila direktno na suncu. Prošle godine joj uzmem Garnierov Ambre solaire for kids, +50 mm se namaže sa njim i bude ceo dan na suncu i ne da ne izgori nego ni ne pocrveni. (a mm je svetle puti i redovno pocrveni, on je super za testiranje krema za sunčanje[sm=smiley1.gif]) Tako da je Garnierov provereno dobar. Ove godine sam u potrazi za nekim losionom za bebe za H, mada, kako vidim biće opet Nivea ili Chicco. Što se tiče zaštitnog faktora, ja sam uvek za veći, ni ona ne voli da se maže, tj nema strpljenja da sačeka da je namažem, pa je radije namažem sa +50 ređe nego sa +25 češće, ali možda grešim[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|