|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proizvodi za sunce
25.6.2013 9:23:05   
Ana RR
Misliš? Da ne kupujem novu? Mislim, tačno će tada kada budemo na moru biti godinu dana od otvaranja.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 301
25.6.2013 9:54:46   
isidora88
anci ako krema nije promenila teksturu i miris ja bih je nosila, probaj samo da mu namazes na unutrasnju stranu podlaktice i ako nema reakcije nosi je slobodno.
ja cu videti danas da odem da kupim ako se ovo vreme malo normalizuje

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 302
16.7.2013 14:42:21   
Figaro88
Sad citam ovo link,i ne znam sta da mislim.Mislili smo da uzmemo niveu,posto je mi koristimo jako dugo,ali sada cu definitivno vicy.....

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 303
17.7.2013 8:44:46   
Peace*
Mi smo bili na moru 20 dana, mazala sam decu sve vreme Niveom za decu, faktor 30. Nisu izgoreli ni jednom. Činjenica, silazili smo na plažu oko 8h, i sklanjali se oko 13h, i ponovo silazili oko 17h.

Ova:

KLIK

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 304
17.7.2013 8:48:07   
Peace*
Mi smo koristili Garnier faktor 20, čak smo i Luku poslednjih dana mazali time, i jedan dan je malko pocrveneo, ali tada je zaglavio sa drugarima oko 14h prskajući se iz pištolja. Ništa strašno, sledeći dan je već bilo crno.

Ovo, samo 20:

KLIK

Tasha

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 305
17.7.2013 15:24:43   
mtajcica83
Za svrca koristim Avene +50 faktor zastite, a sebe mackam sa Rilastilom +30.Doduse idemo u neko normalno vrijeme na plazu, cuvamo se sunca i crvenila.Kadf smo ujutru od 9 do 12,a popodne od 17 h..

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 306
17.7.2013 15:36:53   
Bebilina
I dalje Jason Organic 45 i Veleda Organic After Sun za svo troje. Mm ima neki iz Francuske 50+ sto ja ne mogu pa ga podsetim da se namaze...
Sin ima zastitu od sunca na kolicima. Crna mreza sa neprovidnim krovom i pod tim je stalno. Ako je vani onda je to u hladu 10-17. Odelce sam mu narucila, stize za koji dan, kapu ima "legionarsku" sa zastitom za vrat, ali vise je skida nego sto nosi. Naocari nema sanse da nosi user posted image
Cera u skolu ide namazana, sa sesirom i tako se i napolju igra.

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 307
17.7.2013 15:43:00   
Ana13
Ja koristim Avene celu kolekciju (za lice meni 30,mm faktor 50,za telo 30,za posle suncanja za telo i za lice,termalnu vodu...) vec par godina i stvarno sam prezadovoljna. Imaju i posebno za decu,ali to nisam probala.Mozda probam sledece leto user posted image

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 308
18.7.2013 15:38:04   
branki*
ove godine za bozu uzimala eucerin za decu,faktor 5o.nije izgoreo uopste,po ceo dan smo bili na plazi,tamo je i spavao,ali dosta vremena je bio ispod suncobrana..za sebe sam uzimala niveu,ali se nisam bas redovno mazala..

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 309
22.7.2013 9:03:19   
adulence
Ja sam ivi danas kupila carroten baby od 6-36 meseci...jel neko koristio?

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 310
23.7.2013 9:36:00   
ivaMark
A sta mislite: da li da mazem bebu od tri meseca nekim zastitnim faktorom user posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 311
23.7.2013 9:41:39   
Peace*
Marko je imao 10 meseci kada sam ga prvi put vodila na more i nisam ga mazala, ali JAKO JAKO JAKO smo pazili. No, to je bila preporuka lekara zbog njegove problematične kože, te nisam merodavna.

Tasha

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 312
23.7.2013 9:46:32   
ivaMark
Razmisljala sam da je ne mazem ni sa cim... koza joj je ok, nije problematicna (za sada) ali rekoh ajde da priupitam iskusnije user posted image
I sada je nesto ne izlazem preterano suncu... Hvala user posted image

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 313
18.8.2013 13:28:35   
lokica77
Sta mislite o Ladival spf 50 kids u spreju, razmisljam to da uzmem za K i ne znam trebala bi i nesto posle suncanja, predlozi?

Ako ne ide po planu, ide po sudbini...

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 314
18.8.2013 14:22:39   
viking
Mi smo prošle godine koristili Ladival, nije bio u spreju nego krema, i bio je baš dobar, nismo izgoreli.

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu lokica77)
Direktna veza do poruke: 315
18.8.2013 14:39:32   
Didy
Ja posle sunčanja mažem deci Šaljićev melem ako se i malo zacrveni koža. A dobar je i za neke sitnije ogrebotine, i sl. tako da ti dođe kao neki univerzalni preparat za sve promene na koži.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 316
18.8.2013 14:44:13   
Snelle
Ivo, ja sam planirala Nemanji na moru da mažem Sebamed 50+.

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 317
18.8.2013 14:45:48   
Didy

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Misliš? Da ne kupujem novu? Mislim, tačno će tada kada budemo na moru biti godinu dana od otvaranja.

Što ja volim ovu našu Anu! Kako ona sve shvata bukvalno.user posted image user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 318
18.8.2013 14:49:01   
Didy

IZVORNA PORUKA: Snelle

Ivo, ja sam planirala Nemanji na moru da mažem Sebamed 50+.

Ja imam sebamed (od prošle godine, da napomenem user posted image ) i stvarno dobro štiti, ali je jako gust i moja deca nekad izgube strpljenje dok im ne razmažem, počnu da se bune i kukaju i kako ih stežem.user posted image Sledeće godine ću definitivno uzeti neku drugu samo iz tog razloga.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 319
18.8.2013 14:55:30   
New Mom
Mi smo klincima sad koristili Niveu Kids 50+, u spreju je i u boji, pa je em laka za nanošenje em im je bilo zanimljivo što je plave boje.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 320
18.8.2013 14:57:05   
Didy

IZVORNA PORUKA: New Mom

Mi smo klincima sad koristili Niveu Kids 50+, u spreju je i u boji, pa je em laka za nanošenje em im je bilo zanimljivo što je plave boje.

To moja sestra uzima mom sestriću već godinama, jako je zadovoljna i ne planira da menja.user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 321
20.8.2013 22:38:35   
lokica77
Hvala drustvo, bice Nivea ili Ladival sutra idem u soping pa cu videti.
Didy sta od Saljica jel Pronasol?
Drugarica moja se pre neki dan vratila sa letovanja sa bebom i ona je posle suncanja koristila Pavlovicevu sa uv zastitom, nije mi ni pala na pamet Pavloviceva a inace je koristim(onu bez uv zastite)

Ako ne ide po planu, ide po sudbini...

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 322
20.8.2013 22:56:45   
Didy

IZVORNA PORUKA: lokica77

Didy sta od Saljica jel Pronasol?

Melop (nekadašnji jomelop).

(odgovor članu lokica77)
Direktna veza do poruke: 323
25.5.2014 19:11:07   
minnica
Danas sam uzela za decu ovu kremicu. Nadam se da je dobra. Bebac koristi samo Nivea kozmetiku, pa nisam htela da eksperimentišem sa ostalim markama. Javiću utiske.
user posted image

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 324
25.5.2014 19:14:22   
lesica
Minnice, deder taman prebaci ovo i u sponzorisanu temu KLIK u kojoj taman pričamo o istoj problematici.

BTW, i L koristi niveu ( a i ja user posted image )

< Poruku je uredio lesica RR -- 25.5.2014 19:15:35 >

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Koksaki virus hara vrtićima širom Srbije
Američki koksaki virus, u narodu poznat i kao bolest prljavih ruku hara po vrtićima u Srbiji i regionu i beleži se mnogo...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here