Anoniman -> RE: Nalazi za CR (17.8.2010 19:25:22)
|
Bila sam i kod kardiologa. Urađen mi je EKG, malko mi srce brže kuca ali je ritmično, sve ok. Onda je radio UZ, i eto baš me zabrinuo... Kaže da je srčana maramica oštećena malo, pitao me je da li sam u zadnjih 1,5-2 god bila bolesna nešto jače, a nisam, ili ne da se sećam. Naravno, ćurka, zaboravila sam mu reći da sam pre skoro 3 godine operisala benigni tumor dojke, ali mama mi kaže da to nije moglo biti od toga, već od neke upale pluća ili slično... To nisam imala, ili sam nesvesno "preležala" na nogama... Cela ta priča na izveštaju zvuči ovako: Perikard u predelu zadnjeg zida leve komore hiperehogeniji. I posle piše za terapiju: Antibakterijska zaštita u slučaju bilo kakvih medicinskih instrumentalnih intervencija. Takpđe je rakao da to znaju i lekari koji će mi raditi CR, u toku CR-a, moraće mi dati antibiotik pošto mi je srčana maramica malo osetljivija. Sve u svemu nema kontraindikacija za CR, mogu na CR, ali... mrzim da idem kod dr... kada god odem, oni otkriju da nešto ne valja, a ja se osećam odlično. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
|
|
|
|