Anoniman -> RE: buducnost-istina ili teorija zavere (28.4.2011 19:32:04)
|
i sada razmišljam - koliko je žena ovde reklo: "kako vas ne mrzi da se zamarate s'ovim" i slično. Ne osuđujem nikog, ali kako da se NE zamaram? Pa to se dešava oko nas, ne mogu samo da okrenem glavu. Neznanje i nezainteresovanost nas neće spasiti od eventualnih loših dešavanja. Kako da me ne zanima narod koji strada, pa bio on u Africi, japanu ili gde god. Sutra će tim istim zapovednicima iz senke zapasti za oko jedina zdrava voćka posred Srbije, pa će možda i moje dete biti deo nekog eksperimenta. Od "milosrđa" stranaca nismo se mnogo ovajdili. A , uostalom, privlači me istorija, religija, baš sam sa oduševljenjem čitala sve srane ove teme, i priznajem da o polovini stvari pojma nisam imala. I volela bih da se još piše o drevnim civilizacijama, Egiptu, jer je fantastično kad imamo toliko toga na jednom mestu, ja se sigurno ne bih pustila u potragu za literaturom te tematike, a ovde sam danas mnogo toga zanimljivog pročitala. I iskreno, prija i malo informisanja a da nije samo o kakama, pelenama i mililitrima popijenog mleka.
|
|
|
|