Anoniman -> RE: buducnost-istina ili teorija zavere (28.4.2011 16:36:38)
|
Hm ... Evo sad gledam ja Yt ovog "Digitalnog anđela". Ok, kontam da dosta prikazanog zaista ima logike, dešava se, svetom vladaju moćnici iz senke, obeležavaju nas prebrajaju kao pijune i td. Ali, šta mi nije jasno - zašto se uvek Bog spominje kao jedini spasilac, i zašto se kaže "navikavaju nas da žigosanje doživimo kao nešto normalno i pozitivno a ne kao odricanje od Boga ". Zar se sve, uvek, mora vrteti oko Njega? Zar ova rečenica nije mogla da izgleda ovako "navikavaju nas da žigosanje doživimo kao nešto normalno pozitivno, a ne kao stvar ličnog izbora? Zar imamo samo dve opcije - opredeliti se za jednu stranu, onu u kojoj će doći "antihrist" na vlast, sa sve svojim čipovima, ili za drugu, gde ćemo preživeti isključivo i samo ako verujemo u Boga? Nije fer. Zašto je to tako? Zašto nam se ne daje treća, peta opcija? Šta je sa ateistima, altruistima? Ne razumem to "dozivanje pameti" tako što će nam prikazati gomilu loših stvari i reći "e to vam je zato što ste se odrekli Boga". E pa nije tako. To je pretnja, licemerje, po mom mišljenju. Ovde smo gde smo jer smo ljudi od krvi i mesa, kvarljivi, postali od majmuna ili Adamovog rebra, šta me briga ko čije korene vuče. Pošto sama sebi sve više ličim na majmuna, volela bih da mi neko pojasni ovu moju gore iznesenu sumnju i misteriju.
|
|
|
|