Brand new mama -> RE: buducnost-istina ili teorija zavere (28.3.2013 13:18:01)
|
Sanja,nemoj se ljutiti,ali dok su tvoji tek zabavljali vec bila po stoti put "Srpska se truba sa Kosova cuje..." a ja sam na zalost vec tad slusala price o nama jadnima,ovima jadnima,onima jadnima...mislim,ja se za malo i Tite sjecam tako da si ti o meni ucila u istoriji[sm=smiley1.gif] Lupale se price o nestanku Srba kako na shoce pokoriti i sl.Evo,od tad nakupismo i mi sitne djecice,ima nas malo manje jer smo se rastrkali po svijetu,a i sto smo se poubijali u zadnjih par godinica.Svaki narod moze da ima istu teoriju o polozaju klimi i sl.U Americi ims tornada i ko zna sta jos,ali je i Amerika mrvicicu veca od Srbije,Balkana,Evrope...A tek Indija-mi se tripujemo da smo neke visine naspurot njima,ali realno,pa njihove krave bi nas pregazile da od Srbijice nista sem ugnjecene zemlje ne bi ostalo.Da hoce da nas neko osvoji,ali stvarno,pa odradio bi to u roku 20 dana bez ljudskih zrtava sa njihove strane. Pa ja sam se sad preselila u susjednu drzavu( u okviru Njemacke) i presla 300 km,a setam se stalno po zapadnom djelu...Pa ovdje samo prijavljenih Turaka ima koliko Srba u Srbiji(o ostalim drzavama u okruzenju da ne pricamo) Ja vjerujem samo da se ljudi mjenjaju zbog para i moci-daj bilo kome stvarnu moc u ruke-unistice sve pred sobom,ma makar najbolji bio do tad.
|
|
|
|