Anoniman -> RE: buducnost-istina ili teorija zavere (5.10.2011 14:10:46)
|
Verka citala sam vesti ovih dana iako mi je zabranjeno pa ne mogu da iskuliram. Snelle, mogli bi i oni kada bi prihvatili realnost. Ja verujem da je to moguce. Nisu oni jedini na ovom svetu koji imaju problema, ima i onih koji su u mnogo tezm situacijama na ovoj planeti i ja zaista, koliko god to grozno zvucala, ne mogu da zalim njih vise nego ostale ljude cija je egzistencija ugrozena na bilo koji nacin samo zato sto su Srbi. A jos u prilici da mozda nesto i urade za sebe. Ima tamo ljudi kojima je pomoc itekako potrebna, a ima izgleda i onih koji opet za pre registruju vozila Beogradjanima da ne bi placali porez i pdv (pogledaj samo koliko vozila sa kosovskim registracijama ima po gradu i to nisu zastave i stari krsevi). Ja evo treba da dam moj stari PC, koji je btw odlican, samo mu treba jos jedan kuler da manje zuji, dobar laserski stampac i sto za komp i nemam kome. Razmisljam se da li da ga odnesem u neko sirotiste, skolu, Ctveni krst ili nekome ko organizuje pomoc za Kosovo, ali sam sigurna da e ga neko od tih maznuti i nikad nece stici onome kom je namenjen. I sta sad da radim, da kazem moja je savest cista, ja sam ga predala gde treba. Odoh ja na drugu stranu, ali bas sam pricala nedavno kako je moja komsinica (btv otisli sa kosova pocetkom 80=tih, oisli, ne proterani) radila u jednom sirotistu u Bg i stalno kuci donosila kante eurokrema i ostalih cuda, krala od te dece. Ni danas ne mogu da pojedem eurokrem a da mi to ne padne na pamet.
|
|
|
|