Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: NOVOST: Nove privatne poruke 7.4.2009 14:52:22
|
|
|
|
guppy RR
|
Hvala Tasho... došla sam i ja da vas zamolim da u ovu temu napišete ukoliko budu neke greške sa privatnim porukama kad pređemo na novi sistem, kako bi ih programeri što pre popravili. ljubac, guppy
|
|
|
|
RE: NOVOST: Nove privatne poruke 7.4.2009 15:13:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Jaooooooooooo štoooooooooo jeeeeeeee leeeeeeeeepoooooooooooooo!!! Jeste videle???!!!
|
|
|
|
RE: NOVOST: Nove privatne poruke 7.4.2009 15:20:32
|
|
|
|
Anoniman
|
E sada ne radi. Stoji mi kod Moja RR (1), i kada klinkem, otvori mi pola Moje RR, a kod pp piše: Privatne poruke Moje primljene poruke Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e37' Invalid object name 'dbo.sn_pmfolders'. /personalpage.asp, line 161
|
|
|
|
RE: NOVOST: Nove privatne poruke 7.4.2009 15:35:14
|
|
|
|
rykiel
|
izvinite za grešku, samo još 10 minuta. :) vaš programer :)
|
|
|
|
RE: NOVOST: Nove privatne poruke 7.4.2009 15:47:54
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: rykiel izvinite za grešku, samo još 10 minuta. :) vaš programer :) Dobrošlica programeru!!!
|
|
|
|
RE: NOVOST: Nove privatne poruke 7.4.2009 15:55:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Zašto mi se deo primljenih pp obrisao? Jel zanovetam? Idem ja sada... pa kada se vratim SIGURNO će sve da radi!
|
|
|
|
RE: NOVOST: Nove privatne poruke 7.4.2009 17:55:00
|
|
|
|
rykiel
|
bilo je to samo tamo oko 10 minuta, sve poruke nisu bile još u novoj bazi... p.s. ovo je samo prva verzija novih privatnih poruka, tako da još dolazi poboljšanja :)
|
|
|
|
RE: NOVOST: Nove privatne poruke 7.4.2009 20:07:07
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: NOVOST: Nove privatne poruke 7.4.2009 20:14:14
|
|
|
|
Maya21
|
mnooogooo je dobro
|
|
|
|
RE: NOVOST: Nove privatne poruke 7.4.2009 21:12:06
|
|
|
|
sneza24
|
Super su
|
|
|
|
RE: NOVOST: Nove privatne poruke 7.4.2009 21:24:21
|
|
|
|
Sneža
|
Sjajno izgleda,uh kako volim ove prolećne novine
|
|
RE: NOVOST: Nove privatne poruke 7.4.2009 21:37:58
|
|
|
|
guppy RR
|
eto.. sad znate što me nema
|
|
|
|
RE: NOVOST: Nove privatne poruke 7.4.2009 21:40:49
|
|
|
|
Sneža
|
Ma ako je zbog ovako lepih stvari,oprostićemo ti Gupika naša!
|
|
RE: NOVOST: Nove privatne poruke 8.4.2009 7:40:47
|
|
|
|
guppy RR
|
hvaaaaaalaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: NOVOST: Nove privatne poruke 8.4.2009 8:10:44
|
|
|
|
Anoniman
|
meni je gagi poslalal pp i nigdje je ... sta se desava??????
|
|
|
|
RE: NOVOST: Nove privatne poruke 8.4.2009 8:14:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo, poslala sam ti sada ja, ima li je?
|
|
|
|
RE: NOVOST: Nove privatne poruke 8.4.2009 8:16:27
|
|
|
|
NadaR
|
|
|
RE: NOVOST: Nove privatne poruke 8.4.2009 8:17:19
|
|
|
|
Anoniman
|
dobila sam tasho...fercera...al ne kontam sta je novo ...meni sve isto?
|
|
|
|
RE: NOVOST: Nove privatne poruke 8.4.2009 8:20:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Mislim da stvari trenutno izgledaju ovako: Ako ideš sledećom putanjom: MOJA RR - pa scroll down, pa Privatne poruke, pa odatle uđeš, izgled je za sada isti. Ali ako uđeš u MOJA RR - pa samo malo spustiš dole, sa leve strane imaš spisak poslednjih 5 pp, i u zagradi kod poslednje piše crvenim NOVA, pa klikneš tu, otvoriće ti nov prikaz. Hajde da probamo. Šaljem ti pp.
< Poruku je uredio Tasha RR -- 8.4.2009 8:21:13 >
|
|
|
|
RE: NOVOST: Nove privatne poruke 8.4.2009 8:25:20
|
|
|
|
guppy RR
|
mila... idi ponovo na http://www.ringeraja.rs tamo klikni MOJA RINGERAJA pa dole link Privatne poruke... ?
|
|
|
|
RE: NOVOST: Nove privatne poruke 8.4.2009 8:27:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Da, radi i tako. Lenka bre, gde sada nestade?
|
|
|
|
RE: NOVOST: Nove privatne poruke 8.4.2009 8:35:30
|
|
|
|
Anoniman
|
ma sijem na Farmi na fb radi ...skontala sam ...hvala
|
|
|
|
RE: NOVOST: Nove privatne poruke 8.4.2009 10:15:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Na home page uz Moja RR ne stoji broj u zagradi koji bi mi nagovesti da imam pp. Kada uđem u Moja rr, ne pokazuje mi s leve strane na spisku poslednjih 5 pp da imam novu pp. Nisam probala dal bi mi izbacilo da sam Scroll down pa ušal u Privatne poruke. Kada sam ušla na Spisak aktivnih korisnika (stari prikaz), izbacilo mi je gore da imam pp. Mislila sam da je stigla u međuvremenu, pa zato nije pokazalo, ali pošto sam jutros već imala utisak da mi ne pokazuje na Home, onda je nisam otvarala, nego sam se vratila na Home, i dalje nije pisalo. Otvorila sam je putanjom: Moja RR - Aktivni korisnici (stari prikaz) - pa gore u Staroj mojoj RR pokazuje da imam pp.
|
|
|
|
RE: NOVOST: Nove privatne poruke 8.4.2009 11:43:44
|
|
|
|
Lu
|
Tasha i ja isto tako sad sam vidjela slučajno na starom prikazu RR gore u profilu da imam pp a u MOJA RINGERAJA nema ni znak da imam poruku ni poruke
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?