Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: NOVOST: Nove privatne poruke 7.4.2009 14:52:22
|
|
|
|
guppy RR
|
Hvala Tasho... došla sam i ja da vas zamolim da u ovu temu napišete ukoliko budu neke greške sa privatnim porukama kad pređemo na novi sistem, kako bi ih programeri što pre popravili. ljubac, guppy
|
|
|
|
RE: NOVOST: Nove privatne poruke 7.4.2009 15:13:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Jaooooooooooo štoooooooooo jeeeeeeee leeeeeeeeepoooooooooooooo!!! Jeste videle???!!!
|
|
|
|
RE: NOVOST: Nove privatne poruke 7.4.2009 15:20:32
|
|
|
|
Anoniman
|
E sada ne radi. Stoji mi kod Moja RR (1), i kada klinkem, otvori mi pola Moje RR, a kod pp piše: Privatne poruke Moje primljene poruke Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e37' Invalid object name 'dbo.sn_pmfolders'. /personalpage.asp, line 161
|
|
|
|
RE: NOVOST: Nove privatne poruke 7.4.2009 15:35:14
|
|
|
|
rykiel
|
izvinite za grešku, samo još 10 minuta. :) vaš programer :)
|
|
|
|
RE: NOVOST: Nove privatne poruke 7.4.2009 15:47:54
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: rykiel izvinite za grešku, samo još 10 minuta. :) vaš programer :) Dobrošlica programeru!!!
|
|
|
|
RE: NOVOST: Nove privatne poruke 7.4.2009 15:55:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Zašto mi se deo primljenih pp obrisao? Jel zanovetam? Idem ja sada... pa kada se vratim SIGURNO će sve da radi!
|
|
|
|
RE: NOVOST: Nove privatne poruke 7.4.2009 17:55:00
|
|
|
|
rykiel
|
bilo je to samo tamo oko 10 minuta, sve poruke nisu bile još u novoj bazi... p.s. ovo je samo prva verzija novih privatnih poruka, tako da još dolazi poboljšanja :)
|
|
|
|
RE: NOVOST: Nove privatne poruke 7.4.2009 20:07:07
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: NOVOST: Nove privatne poruke 7.4.2009 20:14:14
|
|
|
|
Maya21
|
mnooogooo je dobro
|
|
|
|
RE: NOVOST: Nove privatne poruke 7.4.2009 21:12:06
|
|
|
|
sneza24
|
Super su
|
|
|
|
RE: NOVOST: Nove privatne poruke 7.4.2009 21:24:21
|
|
|
|
Sneža
|
Sjajno izgleda,uh kako volim ove prolećne novine
|
|
RE: NOVOST: Nove privatne poruke 7.4.2009 21:37:58
|
|
|
|
guppy RR
|
eto.. sad znate što me nema
|
|
|
|
RE: NOVOST: Nove privatne poruke 7.4.2009 21:40:49
|
|
|
|
Sneža
|
Ma ako je zbog ovako lepih stvari,oprostićemo ti Gupika naša!
|
|
RE: NOVOST: Nove privatne poruke 8.4.2009 7:40:47
|
|
|
|
guppy RR
|
hvaaaaaalaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: NOVOST: Nove privatne poruke 8.4.2009 8:10:44
|
|
|
|
Anoniman
|
meni je gagi poslalal pp i nigdje je ... sta se desava??????
|
|
|
|
RE: NOVOST: Nove privatne poruke 8.4.2009 8:14:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo, poslala sam ti sada ja, ima li je?
|
|
|
|
RE: NOVOST: Nove privatne poruke 8.4.2009 8:16:27
|
|
|
|
NadaR
|
|
|
RE: NOVOST: Nove privatne poruke 8.4.2009 8:17:19
|
|
|
|
Anoniman
|
dobila sam tasho...fercera...al ne kontam sta je novo ...meni sve isto?
|
|
|
|
RE: NOVOST: Nove privatne poruke 8.4.2009 8:20:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Mislim da stvari trenutno izgledaju ovako: Ako ideš sledećom putanjom: MOJA RR - pa scroll down, pa Privatne poruke, pa odatle uđeš, izgled je za sada isti. Ali ako uđeš u MOJA RR - pa samo malo spustiš dole, sa leve strane imaš spisak poslednjih 5 pp, i u zagradi kod poslednje piše crvenim NOVA, pa klikneš tu, otvoriće ti nov prikaz. Hajde da probamo. Šaljem ti pp.
< Poruku je uredio Tasha RR -- 8.4.2009 8:21:13 >
|
|
|
|
RE: NOVOST: Nove privatne poruke 8.4.2009 8:25:20
|
|
|
|
guppy RR
|
mila... idi ponovo na http://www.ringeraja.rs tamo klikni MOJA RINGERAJA pa dole link Privatne poruke... ?
|
|
|
|
RE: NOVOST: Nove privatne poruke 8.4.2009 8:27:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Da, radi i tako. Lenka bre, gde sada nestade?
|
|
|
|
RE: NOVOST: Nove privatne poruke 8.4.2009 8:35:30
|
|
|
|
Anoniman
|
ma sijem na Farmi na fb radi ...skontala sam ...hvala
|
|
|
|
RE: NOVOST: Nove privatne poruke 8.4.2009 10:15:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Na home page uz Moja RR ne stoji broj u zagradi koji bi mi nagovesti da imam pp. Kada uđem u Moja rr, ne pokazuje mi s leve strane na spisku poslednjih 5 pp da imam novu pp. Nisam probala dal bi mi izbacilo da sam Scroll down pa ušal u Privatne poruke. Kada sam ušla na Spisak aktivnih korisnika (stari prikaz), izbacilo mi je gore da imam pp. Mislila sam da je stigla u međuvremenu, pa zato nije pokazalo, ali pošto sam jutros već imala utisak da mi ne pokazuje na Home, onda je nisam otvarala, nego sam se vratila na Home, i dalje nije pisalo. Otvorila sam je putanjom: Moja RR - Aktivni korisnici (stari prikaz) - pa gore u Staroj mojoj RR pokazuje da imam pp.
|
|
|
|
RE: NOVOST: Nove privatne poruke 8.4.2009 11:43:44
|
|
|
|
Lu
|
Tasha i ja isto tako sad sam vidjela slučajno na starom prikazu RR gore u profilu da imam pp a u MOJA RINGERAJA nema ni znak da imam poruku ni poruke
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?