|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koncerti
26.6.2011 0:47:29   
Anoniman
Pa bolje da pitam, kad ne znam. Ja mislila to naziv za majku, babu... Šta znam. Na žalost, kad sam ja počela da učim i pamtim SFRJ više nije postajala, a ostala je samo ne reana mržnja koju su prenosili nacionalisti. Tako da nisam imala prilike da upoznajem susede, sem na mapi starog atlasa!user posted image

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 201
26.6.2011 0:49:26   
Anoniman
Htela sam da kažem "ne realna" pojela sam slovo L. Bila gladna.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 202
26.6.2011 0:50:42   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: Pcelica Lena

Pa bolje da pitam, kad ne znam. Ja mislila to naziv za majku, babu... Šta znam. Na žalost, kad sam ja počela da učim i pamtim SFRJ više nije postajala, a ostala je samo ne reana mržnja koju su prenosili nacionalisti. Tako da nisam imala prilike da upoznajem susede, sem na mapi starog atlasa!user posted image

No problem, odgovorila sam ti šta je, bolje što si pitala:)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 203
26.6.2011 0:51:17   
mikica sa

IZVORNA PORUKA: dunja RR

IZVORNA PORUKA: mikica sa

neka nas, neka user posted image
bas mi je drago. ma, znala sam ja da ti meni nisi tek tako simpaticna, ilidzanska snajkice user posted image

user posted image

ma volim ja mog Bosketa, ovde ni pibližnog njemu ne nađoh po dobroti i mudrosti, to se samo na Ilidži rađa:)

user posted image

rodila sam andjela 05.04.2011. :)))

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 204
26.6.2011 1:02:49   
Anoniman

Vozili smo se fijakerom na vrelu Bosne, fantazija

Neko mi se smejao pa sam zato napisala prethodnu poruku. Ali nema veze, dobila sam odgovor. Hvala! user posted image .
E Čola se završio. Sad sam tužna. A počeo užasan film posle njega. user posted image

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 205
26.6.2011 1:57:47   
liliana
MOja T. je  odgledala ceo koncert na TV i sve vreme vrtela guzom i igrala, a na kraju svake pesme sebi tapšala!!! Duša moja!!!
Ona je na mamu: ja kad sam imala oko 3 god.  imala sam 2 momka: Zdravka Čolić i Vlada Kalember!!! Oduvek mi je bio "loš" ukus!!!user posted image user posted image user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 206
26.6.2011 2:01:07   
mama kukunka
prebacujem post iy ptvog tromesecja ovde-nisam ynala da postoji tema user posted image

Moram da se pohvalim-upravo stigla sa Čolinog koncerta!! Ćerka je htela da ide, pa je mm nabavio 2 karte -za teren ( imolio Boga da on ne ide) Onda sam ja povela mamu i dete..i da vam kažem, bi mi malo frka, kako cu celu noć da prestojim na travi...međutim,ja ne bih bila ja kad ne bih na finjaka zamolila sve redom(od pandura koji me je pustio da se parkiram  skroz kod Asterixa-ko je iz Bg znaće o čemu pričam, pa do finih momaka na ulazu koje sam zamoolila da nas puste na tribine gde može da se sedi), te se nađosmo ničim izazvano na VIP tribini, i da vam kažem, super super smo se provele..NJih dev se bogme lepo izdjuskale, ja malo ljuljala, pa oonda iz sedećegpoložaja cupkala ramenima..u jednom trenutku bejah jedino biće u okruženju koje sedi i cupka-okolina verovatno pomislila ‚‚gle namćora!!Čovek je pevao skoro puna 4 sata!! I sve hit do hita!! Nislim, nikad ja to nesto u mladosti nisam slusala,  al~  kao i za sve one ljude tamo, to je bilo 4h  hit do hita!! A verovatno, da je jos toliko svirao, imao bi da odsvira  dovoljno pesama  a da ih svi znaju!!  Eto, pozdravljam vas...samo sam htela da podelim  utiske!

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 207
29.7.2011 13:01:10   
Anoniman
13.08. koncert Parnog valjka u Subotici user posted image user posted image user posted image Obrađujem mužića da idemo, ali mislim da se previše trudim-on je već pristao! user posted image Sad još samo da kupimo karte Jeeeeee user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eugenija)
  Direktna veza do poruke: 208
29.7.2011 14:40:16   
gagana83
Parni valjak user posted image
Ja sam bila na koncertu u Nisu pocetkom juna. Jedan od boljih koncerta na kom sam bila user posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 209
29.7.2011 14:51:09   
Anoniman
1. oktobar Džiboni u Novom Sadu, načula sam! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gagana83)
  Direktna veza do poruke: 210
29.7.2011 14:52:50   
Sanjica26 RR
Eh, da sam blize dosla bih na koncert Dzibonija.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 211
29.7.2011 14:54:05   
Anoniman
Razmisli, već se jednom uspostavilo da ti NS nije daleko user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
  Direktna veza do poruke: 212
29.7.2011 15:00:07   
Sanjica26 RR
To je bilo los potez, jer sam Teodoru bas namucila. Ali ne zalim sto sam upoznala divne devojke.user posted image Da imam neke rodjake, pa da se uputim u tu avanturu. Ovako mogu da cekam da dodje Dziboni u Pozarevac 2050. godine.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 213
29.7.2011 15:01:04   
Anoniman
Ako ja budem išla na taj koncert u NS zvaću te pa da imaš uživo telefonski prenos user posted image

Direktna veza do poruke: 214
29.7.2011 15:01:40   
Sanjica26 RR
I to je nestouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 215
29.7.2011 17:05:10   
AndreaK
a ja se radujem koncertu Galije u Zrenjaninu!! user posted image

Direktna veza do poruke: 216
29.7.2011 17:57:50   
nela79
IZVORNA PORUKA: BubaMira

1. oktobar Džiboni u Novom Sadu, načula sam! user posted image user posted image user posted image

Ja ga cekam da dodje u Bg. Nadam se sto prije

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 217
3.8.2011 17:46:47   
PoisonEve
Fat boy slim, 23.09. u Areniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 218
4.8.2011 11:50:59   
AndreaK

IZVORNA PORUKA: AndreaK

a ja se radujem koncertu Galije u Zrenjaninu!! user posted image

i konacno....bilo je fantasticno!! Jedan od retkih bendova sa prostora bivse Jugoslavije koji zaista mogu da se pohvale dugom karijerom, odlicnim pesmama, sjajnim tekstovima!!

(odgovor članu AndreaK)
Direktna veza do poruke: 219
5.8.2011 13:19:23   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: nela79

IZVORNA PORUKA: BubaMira

Ja ga cekam da dodje u Bg. Nadam se sto prije

Tačno jeee! user posted image Dolazi 1.10. KLIK

(odgovor članu nela79)
  Direktna veza do poruke: 220
5.8.2011 21:25:35   
Anoniman
Kupljene karte za Parni valjak!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 221
5.8.2011 21:59:21   
Anoniman
joj žene, 20. septembra je u BG Brian Ferry...on mi je na top 5 listi koncerata na koje moram da odem po svaku cenu, već godinama željno iščekujem dekicu da dođe...as sad ne znam hoću li uspeti da se organizujem user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 222
5.8.2011 22:12:10   
minavb
Idi sa mojim muzicemuser posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 223
5.8.2011 22:15:25   
Anoniman
A tiiiiii, što ne ideš?

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 224
5.8.2011 22:24:14   
minavb
Vidis mogla bih. Imali smodogovor, ja idem na Amy on cuva Vanju, on ide na Brian-a ja cuvam Vanju. Imamo bebisiterku, mogla bi ona da ga cuva pa da idemo zajedno. Uopste nisam o tome razmisljalauser posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

EU

Da li ste za ulazak Srbije u EU?

da (77%)

ne (23%)

Ukupan broj glasova: 168

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here