Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: PETICIJA za međunarodno usvajanje - Inte... 24.6.2011 21:17:57
|
|
|
|
moja ciklama
|
ja ne verujem!
|
|
RE: PETICIJA za međunarodno usvajanje - Inte... 24.6.2011 21:22:18
|
|
|
|
agnes77
|
konačno je ... ni državna sekretarica koja je bila u mk na razgovorih nije bila uspešna a u međuvreme saznala sam za nekoliko novih slovenačkih slučaja u vezi sa usvajanjem dece u mk koji su puno tužnijih od našog slučaja ... mi smo bili sa djevojčicama samo za jedan sat ... neki ljudi bili su zajedno sa djeco jednu nedelju i nakraju su djeco oduzeli pošto nisu dovoljno platili ...
|
|
|
|
RE: PETICIJA za međunarodno usvajanje - Inte... 24.6.2011 21:25:39
|
|
|
|
dunja RR
|
|
|
|
|
RE: PETICIJA za međunarodno usvajanje - Inte... 24.6.2011 21:27:46
|
|
|
|
Olga75
|
|
|
RE: PETICIJA za međunarodno usvajanje - Inte... 24.6.2011 21:40:53
|
|
|
|
isidora88
|
agnes zao mi je ,nadam se da cete ipak uspeti da dobijete decicu
|
|
RE: PETICIJA za međunarodno usvajanje - Inte... 24.6.2011 21:55:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Ovo je stvarno strašno i veo tužno!
|
|
|
|
RE: PETICIJA za međunarodno usvajanje - Inte... 24.6.2011 22:24:01
|
|
|
|
Nensi*
|
|
|
RE: PETICIJA za međunarodno usvajanje - Inte... 24.7.2011 16:03:51
|
|
|
|
meyo
|
zao mi je sto tek sad vidim o cemu se radi :( al nazalost nas balkanski mentalitet ne dozvoljava da bar iole nesto profunkcionise kako treba ma bem pare .... ne bih da stajem na ranu.. al dal oni otvoreno traze pare ili se to ide nekim "nelegalnim "tokovima razmisljam onako mozda bolje da ih i vi "kupite" nego neko drugi ..sta znam lupam svasta ne zamjerite molim Vas samo zelim od srca nabolje i Vama i djevojcicama.. jako mi je zao da one ne zavrse kod ljudi koji ih zeljno cekaju jako tuzno i zalosno ajd drzim fige jako jako da vam se ispuni san inace vjerujte mi nista se ne moze dobiti na posten i fin nacin moras bit drzak i bezobrazan .. bas sam se potresla ..
|
|
|
|
RE: PETICIJA za međunarodno usvajanje - Inte... 24.7.2011 17:37:30
|
|
|
|
PoisonEve
|
Agnes, veoma mi je zao, sve nas je ova prica jako potresla! Drzite se!
|
|
|
|
RE: PETICIJA za međunarodno usvajanje - Inte... 1.11.2011 17:07:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Eh Agnes , zao mi je ako je to konacna njihova odluka
|
|
|
|
RE: PETICIJA za međunarodno usvajanje - Inte... 14.11.2012 14:59:27
|
|
|
|
cecaaa
|
Zdravo , ja sam u procesu usvajanja deteta vec 4 god trazili smo zdravo dete ,nudili su nam bolesljivije ili sa nekom teskom psihickom manom meni je 47 godina konacno su nas pozvali za dete koje mi se cinilo da nije lose uci u tu pricu ali odbijeni ,Ja sam po prvi put bila blizu cilja pa nista ocajna sam sta da radim kako da ubrzam da nas bar zovu cesce a godine lete,,,,,,,
|
|
|
|
RE: PETICIJA za međunarodno usvajanje - Inte... 20.3.2013 17:07:07
|
|
|
|
kvazar
|
Jao, ja čitam sve objave na ovoj temi i ne mogu da verujem...šta sve ljudi rade zbog para uništavaju svetliju budućnost za dva mala nevina stvorenja i plus nanose patnju ljudima koji su spremni da pruže bolji život toj deci Baš me zanima šta je još do danas bilo...devojčice su sada već velike
|
|
|
|
RE: Međunarodno usvajanje - Intervju: Janja ... 10.3.2015 1:49:06
|
|
|
|
Nallee
|
Bas mi je zao ...kad neko toliko silno zeli imat decu i na karaju neko tamo treci ne dozvoli da se desi :(
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?