NadaR -> RE: Stidi se :) (22.3.2011 10:41:54)
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 Evo jedne smesne situacije, malo i zbunjujuce za nas novopecene roditelje: naime desava se prilikom izliva neznosti izmedju mm i mene da se jojo toliko postidi , i nece da ga zagrlimo. Taj gest je obican zagrljaj, nije nista erotizovano ni nepristojno, a jos vise me buni sto od prvog dana pokazujemo osecanja, grlimo se svo troje, i sad ovaj mali se odjednom taaako postidi da mi je smesan. Kontam ja da je on sada veliki decko, ali stid treba da pokazuje u nekim drugim situacijama sa nepoznatim ljudima, a ne sa svojim roditeljima u rodjenoj kuci ? Ili mozda gresim. Ako imate neki savet, zanimljiv tekst na ovu temu, please help. IZVORNA PORUKA: Anoniman ovo je stvarno zanimljivo... pogotovu sto je tako mali... ne znam...simpaticno mi je.. naravno da je stid u izlivanju neznosti normalna pojava kod dece pogotovu kod decaka...jedino sto mi je stvarno mali za to... ne znam...joj ljubi ga za mene...pa neka se postidi ... IZVORNA PORUKA: sneza24 Ako mogu moderatori da promene naziv teme tj. da je prilagode da ne otvaram novu bezveze. Jel se vasa deca stide? David je poceo jako rano da se stidi,negde oko 10. meseca.Toliko se stideo da se privije uz mene i nece da pogleda u tu osobu od koje se stidi.Sad se malo manje stidi ali opet imam jednu drugaricu od koje se uvek stidi kad je vidi i to traje desetak minuta. Stidi se kad nekome pricam nesto o njemu,sta je radio ili sta je naucio. Pre par meseci kad sam ga naucila da pokaze gde je bata(iz nekog kataloga) on pokaze gde je i odmah se postidi. Neznam jel samo on tako radi ili sva deca to rade?Ova deca oko nas njegovog uzrasta nisu toliko stidljiva kao on. IZVORNA PORUKA: *Alexx* Ma to je sve normalno Andrej se isto stidi, privije se uz mene i ne mrda dok se malo ne opusti [/quote
|
|
|
|