Daca88 -> RE: Šta biste uradile sa novcem dobijenim na lutriji? (22.12.2009 14:16:39)
|
Ko ne igra,taj se ne moze ni nadati da ce dobiti.Ja spadam u tu grupu,ne igram igre na srecu.Par puta sam samo ogrebala one greb kartice,kad na trafici od kusura kupim,i najvise sto sam dobila je bilo 300 din.Kada bi igrala loto,ili tako nesto,pa jos i dobila,onda bi renovirala kucu.Stavila bi svuda pvc vrata i prozore,stiropor za izolaciju,ugradila bi gas(posto se grejemo na struju i trajnozarece peci),zatim bi promenila namestaj,i mozda dozidala u produzetku kuce jos jednu sobu i wc sa tus kabinom.Nekada dobro dodju dva kupatila.Volela bi da imam djakuzi ili bazen.Obnovila bi tehniku i kucanske aparate.Mislim da bi mi to bilo dosta 20.000 eura.Preostali deo novca bi dala u humanitaqrne svrhe,na vise mesta(primer bolesni,napustena deca,sirotista,zastita zivotinja,gladnim ljudima itd).Tamo bi rasporedila recimo 30.000b eura.Za preostalih 50.000 bi kupila muzu auto posto ja ne vozim,otputovala bi na neko lepo mesto,obnovila garderobu...Dala bi jednake delove para mojim roditeljima i njegovim roditeljima,ipak su i oni nama pomagali.Kupila bi neke spravice za vezbanje...Ostatak novca bi stavila u banku da ide kamata,i da se nadje za kasnije.
|
|
|
|